Şimdi Ara

GTA IV Görev Gelmiyor neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, GTA IV belli bir bölüme geldim ama bir türlü görev gelmiyor haritada ne yapacağım gözükmüyor. Daha Dimitriyi öldürmedim ve ne arayan ve ne soran sadece packie arıyor annesine bakmamız gerektiğini söyluyor onada işimiz var diyip geçiyoruz sizin için bir kaç resim çektim yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdikte çok teşekkür ederim.

GTA IV Görev Gelmiyor neden?

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA IV Görev Gelmiyor Sorunu

Giriş

GTA IV oynarken görevlerin gelmemesi, oyuncuların karşılaştığı yaygın bir sorundur. Bu sorun, oyun deneyimini önemli ölçüde bozabilir. Bu rehber, "GTA 4 görev gelmiyor" sorununu gidermek için izleyebileceğiniz adımları sağlayacaktır.

Sorunun Nedenleri

"GTA 4 görev gelmiyor" sorununun birçok olası nedeni vardır:

• Oyunun bozuk dosyaları
    • Yanlış oyun sürümü
    • Mods veya eklentilerin çatışması

Sorunu Giderme Adımları

Sorunu gidermek için şu adımları takip edebilirsin:

1. Oyunu Güncelle: Oyununun en son sürüme güncellendiğinden emin ol. Bu, bozuk dosyaları düzeltebilir.
    2. Oyun Dosyalarını Doğrula: Oyun platformunda (Steam gibi) oyun dosyalarını doğrulama seçeneğini kullan. Bu, bozuk veya eksik dosyaları onaracaktır.
    3. Mods veya Eklentileri Kaldır: Oyuna yüklediğin tüm modları veya eklentileri kaldır. Bunlar oyunla çatışabilir ve görevlerin gelmemesine neden olabilir.
    4. Oyunu Yeniden Yükle: Diğer tüm adımlar başarısız olursa, oyunu tamamen yeniden yüklemeyi dene. Bu, tüm bozuk dosyaları ve yanlış ayarları sıfırlar.
    5. Packie Arıyor Görevi için Çözüm: "GTA 4 Packie arıyor görev gelmiyor" sorunuyla karşılaşıyorsan, oyun ayarlarında "Görev Kontrolü" seçeneğinin "Otomatik" olarak ayarlandığından emin ol.

Sonuç

"GTA 4 görev gelmiyor" sorununu gidermek için bu adımları takip ederek, oyununu tekrar çalışır hale getirebilir ve görevleri oynamaya devam edebilirsin. Sorun devam ederse, ek destek için oyun geliştiricileriyle iletişime geçmeyi düşün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Konu günceldir +
  • bende de bizim kuzenin düğünündeki olaydan sonra görev gelmemişti sonra sildim oyunu falan yalan oldu. crack falan olaylarından olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

bende de bizim kuzenin düğünündeki olaydan sonra görev gelmemişti sonra sildim oyunu falan yalan oldu. crack falan olaylarından olsa gerek.

Sizinki yine iyiymiş bende düğün falanda olmadı hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu günceldir++
    Kate telefonları açmıyor meşgule düşüyor.
  • Arkadaş kos koca forumda birisi yazdı ya helal olsun DonanımHaber'e gerçekten helal olsun.
  • Dostum aynı yerde bende takıldım sanırım.%63 de kaldım ben o arabalarında bir kısmını zar zzor buldum.kaç gündür defalarca kaydediyorum oyunu ama arayan soran yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.