Şimdi Ara

Gta IV görev yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gta ıv da %57.02 deyim. buoys ahoy görevini bitirdim infernus u aldım sonra görev gelmedi. sadece sokaktaki adamdan görev aldım o kadar :/ yardım lütfen :(

• yardım edecek kimse yokmuu??
  • Görevleri sırasıyla mı yaptın?
    Eğer senaryoya uygun sırayla gidiyorsan sırada "Smackdown" görevi var. O görevi de Derrick McReary veriyor. (Sokaktaki adamdan kastın bu sanırım.)
    Haritada "D" ikonuna gitmen gerek.
    "Smackdown" görevini yaptıysan, yine "D" ikonuna gideceksin ve "Babysitting" görevini yapacaksın.
    Yalnız "Babysitting" görevinden emin değilim. Belki telefon da gelebilir. Biraz bekle istersen.
    Görevleri sırayla yapmıyorsan, oyunda hangi görevleri yaptığını nereden bileyim ben.
  • Maalesef sırasıyla yapmadm görevleri :/ yalnız buoys ahoy görevini en son yaptım. Carmen (di galiba) bana mesaj gönderdi en son sonrada bişe olmadı öyle boş boş geziyorum oyunda :(
  • Carmen kız arkadaş görevlerle onun alakası yok. Love-meet sitesinde tanışmışsın onunla.
    Her neyse sen Carmen ile buluş, bir şeyler yap. Sonra da Derrick' ten telefon bekle. Telefon gelmiyorsa ve haritada "D" ya da herhangi başka bir görev çıkmıyorsa
    buraya tıklayarak görevlerden hangilerini yaptığını / yapmadığını söyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Görev Bug Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.