Bildirim
Gta IV görev yok!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yardım edecek kimse yokmuu?? -
Görevleri sırasıyla mı yaptın?
Eğer senaryoya uygun sırayla gidiyorsan sırada "Smackdown" görevi var. O görevi de Derrick McReary veriyor. (Sokaktaki adamdan kastın bu sanırım.)
Haritada "D" ikonuna gitmen gerek.
"Smackdown" görevini yaptıysan, yine "D" ikonuna gideceksin ve "Babysitting" görevini yapacaksın.
Yalnız "Babysitting" görevinden emin değilim. Belki telefon da gelebilir. Biraz bekle istersen.
Görevleri sırayla yapmıyorsan, oyunda hangi görevleri yaptığını nereden bileyim ben. -
Maalesef sırasıyla yapmadm görevleri :/ yalnız buoys ahoy görevini en son yaptım. Carmen (di galiba) bana mesaj gönderdi en son sonrada bişe olmadı öyle boş boş geziyorum oyunda :( -
Carmen kız arkadaş görevlerle onun alakası yok. Love-meet sitesinde tanışmışsın onunla.
Her neyse sen Carmen ile buluş, bir şeyler yap. Sonra da Derrick' ten telefon bekle. Telefon gelmiyorsa ve haritada "D" ya da herhangi başka bir görev çıkmıyorsa
buraya tıklayarak görevlerden hangilerini yaptığını / yapmadığını söyle.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X