Şimdi Ara

GTA IV oyundan atma sorunu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
13.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sistemim win7 64 bit home premium. Biliyorum bu oyun bu sistemle pek uyumlu değil. Oyuna girdiğimden kısa bir süre sonra oyundan atıyor. Windows çalışmayı durdurdu diye. Oyunum orijinal. Çözümünü bulamadım. Ne yapabilirim?

• tekrar yükleyip deneyebilirsin.
    birde patch'lerini yükle 5-6 tane olması lağzım o zaman toparlar. ama önce tamamen sil sonra yükle ve patch'leri kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

Arkadaşlar merhaba. Sistemim win7 64 bit home premium. Biliyorum bu oyun bu sistemle pek uyumlu değil. Oyuna girdiğimden kısa bir süre sonra oyundan atıyor. Windows çalışmayı durdurdu diye. Oyunum orijinal. Çözümünü bulamadım. Ne yapabilirim?

W7'de çok sorun çıkıyor eski oyunlarda.Mesela bende w7 vardı.W7 home basic'de mafia 2 açılmadı , ama knight hiç kasmazdı , özelliklerden değil özellikler güzeldi , neyse sonra w7 ultimate kurdurdum mafia 2 açtı hiç kasma yok oyun su gibi , ama knight deli gibi kasıyor , ben de bıktım artık xp kurdum rahatladım , birdahada w7, vista felan benden uzak dursun , oyun oynamıycaksan w7 güzel laf yok ama , oyun oynayacasan xp ideal her zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

tekrar yükleyip deneyebilirsin.
    birde patch'lerini yükle 5-6 tane olması lağzım o zaman toparlar. ama önce tamamen sil sonra yükle ve patch'leri kur

Nereden yükleyeceğim bu dosyaları. Oyunum orijinal ama.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

tekrar yükleyip deneyebilirsin.

Nereden yükleyeceğim bu dosyaları. Oyunum orijinal ama.

gta 4 patch diye aratırsan bulur. (rockstarın sitesinden indirmen orjinalse daha mantıklı olur)
  • Rockstarın sitesinden patchleri indir.
  • Tamam. Deneyeceğim arkadaşlar. Sonucu yazarım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 2 oyundan atma
    9 yıl önce açıldı
    MW 2 Oyundan Atma
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seculauncher failed to start application 2000 hatası veriyor bu seferde. Hey yarabbi ya
  • Orijinal değil ise sıkıntı çekmeniz normal. Bende bıkıp 5 dolara almıştım Steam'dan. İndirimleri takip edin.

http://www.gelecekteknolojisi.com/gta-iv-hata-kodlari-ve-cozumleri.html

Yardımcı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

Orijinal değil ise sıkıntı çekmeniz normal. Bende bıkıp 5 dolara almıştım Steam'dan. İndirimleri takip edin.

Yardımcı olabilir.

Oyun orijinal. Aral gameden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

Orijinal değil ise sıkıntı çekmeniz normal. Bende bıkıp 5 dolara almıştım Steam'dan. İndirimleri takip edin.

Yardımcı olabilir.

Oyun orijinal. Aral gameden.

Muhtemelen crac k bozuk.Razor 1911 crac k i dene

• aynı sorun bendede var çözemdim
  • SLM FORUMA YENİ KATILDIM GÖZÜME BU YAZI ÇARPTI "seculauncher failed to start application 2000 hatası"GTA4 TEKİ SORUN BENDE ÇOK UĞRAŞTIM VE Microsoft++c 2005 ürünü yükledim sorun çözüldü isterseniz bi deneyin teşekkürler
  • Çözen yokmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.