Şimdi Ara

GTA IV Telefon Açılmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu kurdumda ve ardından 1.0.5.0 patchine kadar bütün patchleri kurdum. Oyuna girdim ve telefonun yukarı ok tuşu ile çağırmama rahmen gelmedi. Kayıtlı oyunu mu formattan sonra yedeklemiştim bunla alakalı birşey olabilir mi başka tuşa aldım telefonu oda çözmedi bide oyuna girdim mi sürekli windows live dan oturum açmamı istiyor oturum açıncada product id istiyor bunu nasıl çözerim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA IV ve GTA V'te Telefon Açılmama Sorunu

GTA IV veya GTA V oynarken telefonunuz açılmıyorsa, bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izlemeyi deneyebilirsiniz:

• Konsolunuzu veya bilgisayarınızı yeniden başlatın: Bu, geçici yazılım sorunlarını giderebilir.
    • GTA 4 Kate telefonu açmıyor hatasında, Kate'in bulunduğu yere gidin ve telefonunu kontrol etmeye çalışın. Dolmuş olabilir veya şarjı bitmiş olabilir.
    • Oyunu en son sürüme güncelleyin: Geliştiriciler genellikle hataları gidermek için güncellemeler yayınlar.
    • Oyun önbelleğini temizleyin (yalnızca konsollar): Bu, bozuk verileri temizleyebilir.
    • Oyunu yeniden yükleyin: Bu, tüm oyun dosyalarını sıfırlayarak sorunu çözebilir. Ancak, kaydedilen ilerlemenizi kaybedeceğinizi unutmayın.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra da sorun devam ediyorsa, geliştirici desteğine ulaşmanız gerekebilir.

Ek İpuçları:

• GTA IV'te, telefonun açılmasını engelleyebilecek "Cep Telefonu Oyunları" ayarını devre dışı bırakın.
    • GTA V'te, telefonun açılmasını önleyebilecek "Yalnızca Görevlerde" ayarını devre dışı bırakın.

Bu adımları izleyerek GTA IV veya GTA V'teki telefon açılmama sorununu çözmeniz mümkün olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokayyigit

Oyunu kurdumda ve ardından 1.0.5.0 patchine kadar bütün patchleri kurdum. Oyuna girdim ve telefonun yukarı ok tuşu ile çağırmama rahmen gelmedi. Kayıtlı oyunu mu formattan sonra yedeklemiştim bunla alakalı birşey olabilir mi başka tuşa aldım telefonu oda çözmedi bide oyuna girdim mi sürekli windows live dan oturum açmamı istiyor oturum açıncada product id istiyor bunu nasıl çözerim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ilk olarak simple native triner indirin ve sleep modu kapaton live sorunu ise oyun orjinal degil istese bile kapat oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş bendede aynı sıkıntı var telefonu açamıyorum çözüm bulduysanız bana yardım edermisiniz Bu dediğiniz program sadece hile programı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet510

kardeş bendede aynı sıkıntı var telefonu açamıyorum çözüm bulduysanız bana yardım edermisiniz Bu dediğiniz program sadece hile programı

Dostum belli bir göreve kadar gelmezsen yani hiç görev yapmamışsan telefonu kullanamıyorsun.

%3-4 görev yapsan telefon özelliği aktif olur görürsün zaten bir görevde kullanmamız için veriyordu bize Roman karakteri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.