Şimdi Ara

GTA ONLINE TUTORIAL KAPATMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gta online'a girdim, sürekli görev veriyor ve bitmiyor. Arkadaşıma davet de atamıyorum görevdesin diyor hata veriyor.

Ulan online mi oynuyorum singleplayer mi oynuyoruz nedir bu çözümü nedir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA Online Tutorial'ını Kapatma

GTA Online'da, oyun dünyasına girmeden önce bir eğitim bölümünü (tutorial) tamamlaman gerekir. Ancak bazı oyuncular, bu bölümü tamamlamadan oynamaya geçmek isterler. Bu metin, GTA Online tutorial'ını geçmenin çeşitli yollarını açıklamaktadır.

GTA Online Tutorial Hatası

Bazı oyuncular, GTA Online tutorial'ını başlatamama veya tamamlayamama sorunu yaşayabilirler. Bu durumda, oyun dosyalarını doğrulayabilir, oyunu yeniden yükleyebilir veya Rockstar Destek ile iletişime geçebilirsin.

GTA 5 Online Tutorial Geçme

GTA 5 Online tutorial'ını geçmenin birkaç yolu vardır:

• Animasyonları Geçme: Tutorial sırasında çıkan animasyonları geçmek için "A" (Xbox) veya "X" (PlayStation) tuşuna basabilirsin.
    • Sinematikleri Geçme: Tutorial sırasında çıkan sinematikleri geçmek için "B" (Xbox) veya "Kare" (PlayStation) tuşuna basabilirsin.
    • Tutorial'ı Atlama: Tutorial'ı tamamen atlamak için "Başlat" menüsünden "Çevrimiçi" seçeneğine git ve "Tutorial'ı Atla" seçeneğini seçebilirsin.

Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, aşağıdakileri deneyebilirsin:

• Oyunu en son sürüme güncelle.
    • Oyun önbelleğini temizle.
    • Oyunu yönetici olarak çalıştır.

GTA Online tutorial'ını geçmek veya atlamak, oyun deneyimini özelleştirmene ve doğrudan aksiyona geçmene olanak tanır. Yukarıdaki adımları izleyerek, bu bölümü sorunsuz bir şekilde tamamlayabilir veya atlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Online'a ilk girişte Lamar ile yarış yapıyorsun, birde çete ile savaşıyorsun başka görev yokki zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

Online'a ilk girişte Lamar ile yarış yapıyorsun, birde çete ile savaşıyorsun başka görev yokki zaten.

Tamam cozuldu saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tutorial oynamayı seçim fakat haritaya atıyor beni, ne görev veriyorne başka birşey. ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası. bu tutorial nasıl oynanıyor?
  • Beyler benimde online'yi açtığımda lamar ile yarış veriyor yarışı kazanıyorum ve oyun sadece dışarıyı gösteriyo başka hiçbişey yapılmıyo
  • Beyler ben online'ın başında tutorial'ı geçtim nasıl tekrar yapıcam
  • Sorunu çözebilen varsa cevap verirse çok sevinirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.