Şimdi Ara

Gta San Andreas : Aranma Seviyesi.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 yıldız ve 6 yıldıza geçmemiz için ne yapmalıyız belki 150 tane helikopter düşürüyom bir sürü araç patlatıyorum 5 yıldıza çıkamıyorum ! Birde Uçak veya tank şifresi varmı.?

• 5 yıldız istiosan çölün orda jandarma var oraya adımını attığın an 5 yıldız oluo ama 6 yıldızı bilmiorum şifreyle oluodur heralde hiç denemedim çünkü
  • hunter: o x o o L1 o R1 R2 L2 L1 L1
    tanker: R1 yukarı sol sağ R2 yukarı sağ kare sağ L2 L1 L1
    daha şifreler var ama hangisinin ne olduğunu bilmiyorum uçağın ismini biliyosan yardımcı olabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BY_CLOONEY

5 yıldız ve 6 yıldıza geçmemiz için ne yapmalıyız belki 150 tane helikopter düşürüyom bir sürü araç patlatıyorum 5 yıldıza çıkamıyorum ! Birde Uçak veya tank şifresi varmı.?

al eline molotof flamethrower ve ağır makinalı o zaman gör bak nasıl 6 yıldıza çıkıyorsun
    bende ağır makinalı ve flamethrower limitsiz böylece kolaylıkla 5 yıldız oluveriyor ama 6 yıldız için bayağı kasıyorum iyi denemeler...
  • oncelıkle oyunda cıddı mıktarda ılerlemen gerekıor
  • 6 yıldız olunca çok eğlenceli oluo
  • öncelikle oyunda ilerlemelisin biraz - sonra uçağa atlayıp yasak bölgenin üzerinden geç ( uçak okulunun oralarda ) oldun şimdi 5* sonra bu uçakla git çok yüksek olmayan bir binanın üzerine kon ( paraşütle ) - sonra alttan gelecek polisleri / havadan gelecek helikopterleri teker teker havaya uçur - (bu işi yapmadan önce çok fazla kurşun al ama ( benim favori silahım füzeatarın automatic versiyonuydu )- böylelikle 6*a çıkarsın - tank derdi de olmaz böylece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta san andreas renk sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pc açıklamasında kız arkadaş bulabiliyorsunuz yazıyo ps2'de de var mı yoksa o pc'ye eklenti mi? varsa nasıl?
  • var - ilki zaten görev sonucu oluyor - diğerleri haritada belli yerlerde bulunuyor ( tepelerinde mavi ok var - ama haritada gözükmüyorlar - arayıp bulacaksınız ) - ve kızın istediği özelliğe sahipsek ( şişmanla der vs... - zaten size söylediği diyalogda anlarsınız ne istiyor ) yukarı tuşuna basarak kızı ayarlıyoruz kendimize - sonra haritadaki kalp işaretine giderek kızla çıkabiliyoruz - ama her kızın evde olduğu belli bir saat var
    - kızı eğlendirirsek seviyemiz artıyor ve fazladan hediyeler alıyoruz ( ÖRN: polis olan kız arkadaşımız los santos'dan ayrılırken alınan silahları geri verebiliyor ) // ama eğer randevuyu yüzümüze gözümüze bulaştırır veya aynı şehirde olduğumuz halde hiç görüşmessek seviyemiz düşüyor .oyunda 6-7 tane kız arkadaş var

bilgisayarda hot coffee denen bir olay var- bu da rockstar'ı mahkemelik eden sex modu - ps2'de bunu evin dışından görüyoruz - kız ancak ah ahh diye bağırıyor

// arada ben yukarda gördüğünüz igalx'e taktiği öğreten kişiyim

• quote:

Orjinalden alıntı: oturanfull

var - ilki zaten görev sonucu oluyor - diğerleri haritada belli yerlerde bulunuyor ( tepelerinde mavi ok var - ama haritada gözükmüyorlar - arayıp bulacaksınız ) - ve kızın istediği özelliğe sahipsek ( şişmanla der vs... - zaten size söylediği diyalogda anlarsınız ne istiyor ) yukarı tuşuna basarak kızı ayarlıyoruz kendimize - sonra haritadaki kalp işaretine giderek kızla çıkabiliyoruz - ama her kızın evde olduğu belli bir saat var
    - kızı eğlendirirsek seviyemiz artıyor ve fazladan hediyeler alıyoruz ( ÖRN: polis olan kız arkadaşımız los santos'dan ayrılırken alınan silahları geri verebiliyor ) // ama eğer randevuyu yüzümüze gözümüze bulaştırır veya aynı şehirde olduğumuz halde hiç görüşmessek seviyemiz düşüyor .oyunda 6-7 tane kız arkadaş var

bilgisayarda hot coffee denen bir olay var- bu da rockstar'ı mahkemelik eden sex modu - ps2'de bunu evin dışından görüyoruz - kız ancak ah ahh diye bağırıyor

// arada ben yukarda gördüğünüz igalx'e taktiği öğreten kişiyim

teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.