Bildirim
!!!GTA: SAN ANDREAS GELİYOR!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İYİ OLMUŞ ADAMIM.DEMEK YAKINDA ÇIKIYOR.İYİ VALLA.ZATEN HEP O OYUNU BEKLİYORDUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
herhangi bi kanıt sunmadan bunu yazman saçma olmuş ...garanti lazım -
Dostum emin misin? Her gelen birşeyler yazıyor da. -
Gene fake mesaj.Bunlara bir çözüm bulmak lazım. -
kesinlikle yeni elemanlarıda heveslendiriyolar ... -
KARDEŞİM ŞU OYUNUN CD SİNİ ELİNİZE ALMADAN BURAYA YAZMAYIN BOŞUNA MİLLET HEVESLENİYOR -
ya bu yeni oyunun konusu ne yine vice city gibimi? -
Haziranda çıkıyo işte.Gerisine inanmayın.Ben oyunu ps2 de bitirdiM.Gerçekten güzel.Ama grafikler iyi değil yine.Çevre güzel ama karakterlerin poligonları düşük.Sonuç olarak çok güzeL!!!! -
Dostum ps2'de grafiklerin kötü olması normal. Asıl pc versiyonuna bak. -
2 cd ye ben sığmam yaw!bu ne sanki gidip fifa alıoz.kardeşiim bu oyunun içinde 3 tane eyalet var 3 taneee! zaten şaka yapmış heralde baksanıza mesajın gönderildiği saatin yazdığı yerin yanına(muhahahaha)dil çıkarmış kafa var resimde -
en az 4 cd olur kanaatindeyim artık 3 cd bile standart olmaya basladı 2 cdlik oyun ya kalmadı yada kalanlar biraz eski oyunlar -
okadar büyük bir harita 4cd olur -
benim elimde var zaten nerden çıktı o -
quote:
Orjinalden alıntı: aniler_90
benim elimde var zaten nerden çıktı o
Elinde var demek... Peki elinde çalışıyor mu?.. Yok çünkü PC'de çalışmıyor da.... -
-
Beyler LEVEL de 7 haziran yazıyo.Kimselere inanmayıııın. -
evet arkadaşlar cıkış tarihi 7 haziran mış merlininkazani.com bakabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X