Şimdi Ara

Gta San Andreas Pc de Dvd siz calismiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaeni notebook aldim gta sa yükledim (ripli korsan rusca).. Dvd yi cikardim oyun calismadi dvd yi taktim oyun calisdi... Bende her dakika dvd i takamam cunki dvd yi arkadasimdan aldim.. Bunun cözümü varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Crack yapıcaksın, internette araştır
  • kardeşim ripli falan ondan anlıyosun bi crack in atılması gerektiğinimi bilmiyosun :)
  • oyun, bazılaarı için 5 harflidir....

K-Ü-R-E-K

• saglam bi crack bulman gerek
  • 10 tane crack denedim olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet0752

10 tane crack denedim olmadi

O zaman oyunu başka bir yerden indireceksin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta san andreas renk sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GTA SA bildiğim kadarıyla DVD'siz çalışmıyor. Kürek falan hikaye. Oyun açılmıyordu. O nedenle Nero ile DVD kalıbını kaydedip Deamon Tools gibi araçlarla sanal DVD sürücüsünde bu kalıbı göstermek en iyisi olacaktır sanıyorum. Böyle durumlarda ben bu çözümü uygularım. DVD'yi HDD'ye kaydetmek can sıkıcı olabilir ancak kesin çözüm en azından.
  • gta sa yı bilmiyorum ama gta vice city de eğer oyunu düşük boyurlu yüklerseniz crack yapsanızda cd istiyordu o yüzden full yüklemeniz gerekiyordu, gta sa dada böyle birşey olabilir ki oyunun tamı 3.9gb rip e felan ne gerek var 15 değil 20 değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 4 Kasım 2012; 18:55:55 >
  • gta sa yı ben bir siteden indirdim. direk setup dosyasından indirdim ve cracksiz oynamıştım. isterseni siteyi söyleyebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.