Şimdi Ara

GTA San Andreas > GTA 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA SA, GTA 5'e bin basar bence. Ondan aldığım hazzın binde birini GTA 5'ten alamadım. Benim gibi düşünenler burda mı?

Aşırı nostaljik hisler yaşıyorum şu anda, karşıma çıkan şu şarkıdan sonra:https://www.youtube.com/watch?v=37Afc5mcKSk

• Tamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki
  • Adam haklı beyler, hemen boş yapmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 9 Şubat 2018; 23:7:20 >
  • Oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta San Andreas'ın yeri ayrı kesinlikle. Gta 5'te daha çok multi kısmına odaklandıkları için tek başına oyunda sıkıcı kalabiliyor. Senaryosu da pek güzel değil ve kısa sürüyor bana kalırsa.
  • Aynı fikirdeyim. Gta San Andreas daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta San Andreas Cleo Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Gta San Andreas Mod Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabi ki de Gta san andreas Gta 5 e ve diğer serilerine 1000 basar yüzlerce hileleri ve modları var kılık değiştirme hava durumu güncelleme , online da oyuncuların ekranını karartma uzaktan araba kontrol , etrafındaki bütün araçları fırlatma yanına çekme daha sayamıcağım kadar çok mod var inanınhttp://modificaciones-gta.blogspot.com kılık değiştirme olarak bu site ve Gta inside harikahttps://www.youtube.com/watch?v=GuyWFNSyUd0 bu videoyu ben attım izleyin beğenirseniz indirin onun haricinde 2 video daha yükledim bakarsanız anlarsınız

• Gta Vice City San Andreas'a bin basar diyerek arttırıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin demişsin nostaji diye. Bende geçmişte GTA San Andreas'tan aldığım zevki GTA 5'te almadım. 6-7 saat oynamama rağmen. GTA 5'te multiplayer modunda aslında yapılacak çok aktivite var(hiç oynamadım). Zaten sadece Multiplayer'a güncelleme geliyordur muhtemelen. Üstte bir arkadaşın dediği gibi GTA 5 Multiplayer'a odaklandı, başarılı oldu ve olmaya devam ediyor.

San Andreas'tan zevk alma sebebim, o zamanlar San Andreas benim için devrim gibiydi. GTA 5 çıktığında o hissi yaşamadım çünkü 2013 yılında hem GTA manyağı değildim(gta samp oynuyordum arala :D), hem GTA 5 oynayacak bilgisayarım yoktu, hem de o zamana kadar çıkan bazı oyunlar. Gerek grafik gerek oynayış olarak çok iyileri vardı bence. Türleri farklı olsa bile. Hitman Absolution, Far Cry 3, Journey, Borderlans serisi, Dishonored gibi. Tabi grafiğe bakınca hepsi GTA 5'ten kötü, ancak ben grafiğe bakmıyorum. Yani San Andreas çıktığında oyun sektöründe açık dünya diye bir kavram oturmamıştı, haliyle bir sürü insan San Andreas'a bağlandı, çünkü daha önce bu kadarını görmemişlerdi. Uzunda bir süre oynanmaya devam etti.

(GTA Vice City saymıyorum bu arada. Vice City'de oynadım, biliyorum San Andreas'tan daha önce çıktı ancak siz yorumlarımı Vice City'e göre de sayabilirsiniz. Sonuçta Vice City veya San Andreas seven insanlar aynı duyguları yaşamıştır hemen hemen)

Optimizasyon olarak bakarsam GTA 5 aslında mükemmel bir optimizasyona sahip oyun. Ancak hikayesi beni pek çekmedi, Şehirde bir süre boş boş dolaştıktan sonra sıkılmaya başlıyorum. San Andreas'ta durum tam tersiydi. Bu durumun sebebi yaşımın ilerlemiş olmasına bağlı oyunlara eskiye nazaran daha az ilgi duymam da olabilir, GTA doygunluğuna San Andreas ile ulaştığım için de olabilir, bir sürü sebebi olabilir aslında.

Tabi bu demek değil ki bir daha GTA 5 oynamayacağım. Bir gün arkadaşlarım ile beraber neden olmasın? Sonuçta sıkıcı bir aktiviteyi bile arkadaşlar ile yapmak oyuna ve oynayışa ayrı bir zevk katar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Gta Vice City San Andreas'a bin basar diyerek arttırıyorum.
    Vice City, GTA'nın nirvanasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: requizm

Kendin demişsin nostaji diye. Bende geçmişte GTA San Andreas'tan aldığım zevki GTA 5'te almadım. 6-7 saat oynamama rağmen. GTA 5'te multiplayer modunda aslında yapılacak çok aktivite var(hiç oynamadım). Zaten sadece Multiplayer'a güncelleme geliyordur muhtemelen. Üstte bir arkadaşın dediği gibi GTA 5 Multiplayer'a odaklandı, başarılı oldu ve olmaya devam ediyor.

San Andreas'tan zevk alma sebebim, o zamanlar San Andreas benim için devrim gibiydi. GTA 5 çıktığında o hissi yaşamadım çünkü 2013 yılında hem GTA manyağı değildim(gta samp oynuyordum arala :D), hem GTA 5 oynayacak bilgisayarım yoktu, hem de o zamana kadar çıkan bazı oyunlar. Gerek grafik gerek oynayış olarak çok iyileri vardı bence. Türleri farklı olsa bile. Hitman Absolution, Far Cry 3, Journey, Borderlans serisi, Dishonored gibi. Tabi grafiğe bakınca hepsi GTA 5'ten kötü, ancak ben grafiğe bakmıyorum. Yani San Andreas çıktığında oyun sektöründe açık dünya diye bir kavram oturmamıştı, haliyle bir sürü insan San Andreas'a bağlandı, çünkü daha önce bu kadarını görmemişlerdi. Uzunda bir süre oynanmaya devam etti.

(GTA Vice City saymıyorum bu arada. Vice City'de oynadım, biliyorum San Andreas'tan daha önce çıktı ancak siz yorumlarımı Vice City'e göre de sayabilirsiniz. Sonuçta Vice City veya San Andreas seven insanlar aynı duyguları yaşamıştır hemen hemen)

Optimizasyon olarak bakarsam GTA 5 aslında mükemmel bir optimizasyona sahip oyun. Ancak hikayesi beni pek çekmedi, Şehirde bir süre boş boş dolaştıktan sonra sıkılmaya başlıyorum. San Andreas'ta durum tam tersiydi. Bu durumun sebebi yaşımın ilerlemiş olmasına bağlı oyunlara eskiye nazaran daha az ilgi duymam da olabilir, GTA doygunluğuna San Andreas ile ulaştığım için de olabilir, bir sürü sebebi olabilir aslında.

Tabi bu demek değil ki bir daha GTA 5 oynamayacağım. Bir gün arkadaşlarım ile beraber neden olmasın? Sonuçta sıkıcı bir aktiviteyi bile arkadaşlar ile yapmak oyuna ve oynayışa ayrı bir zevk katar.
    bu adamın dediğine birebir katılıyorum.

yaşın ilerlemesi oyunlara karşı ilgiyi epey azalttı bende de. vice city san andreas haritada boş gezip polisleri peşimize takıp, insanları sniper ile vurup kaçarken aşırı eğleniyoduk. şimdi mükemmel görüntü kalitesi, gerçekçi sahneler ama ne bileyim, onlineda bile taş çatlasa 1-2 saat durabiliyorum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.