Şimdi Ara

GTA San Andreas Hakkında Yardım Edermisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben GTA SA yı yüklüyorum ama çalıştıramıyorum. Yani oyuna giremiyorum hiç. Herhangi bir hata da vermiyor. Oyunu çalıştırabilmek için ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekürler arkadaşlar.

• Oyunu yeniden kur, birde oyun kopya ise bozuk olabilir o senin şansşızlığın.Oyunu yüklerken hata verdiyse veri eksiktir, çalışmaz.Yeni CD almak zorundasın...
  • Oyunu yüklerken hata vermiyor. Korsandı aslında cdler 6 cdye part şeklinde dağıtılmıştı aldığım zaman. Partları çıkarttıkdan sonra. İnstalini yapıyorsun. Bu işlemler sırasında her hangi bir hata vermiyor.
  • Kopya CD'ye güvenme, zaten kopya CD alanların 100'de 50'si oynayabiliyor.Çünkü içinde veri kaybı olabiliyor.Bence o elindeki CD'ler bozuk.Adamada bişey diyemessin satana çünkü sende oda sorun çıkacağını biliyor....Hem adama geri versende almaz, o parasını almış çünkü

• Sağol kardeş. Dediğin gibidir o zaman adama diyecek bir şeyimiz yok tabi cdler beleşti zaten...
  • ya bende de var önceden oynadığım dvd yi şimdi yüklüyorum gta_san.exe bir sorunla karşılaştı faln diyor tam menü çıkacakkken hata rapotuna faln atlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gossipp

Kopya CD'ye güvenme, zaten kopya CD alanların 100'de 50'si oynayabiliyor.Çünkü içinde veri kaybı olabiliyor.Bence o elindeki CD'ler bozuk.Adamada bişey diyemessin satana çünkü sende oda sorun çıkacağını biliyor....Hem adama geri versende almaz, o parasını almış çünkü

Sence öyLe hangi eziq Cafeden aLdıysan CDleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cylone

Arkadaşlar ben GTA SA yı yüklüyorum ama çalıştıramıyorum. Yani oyuna giremiyorum hiç. Herhangi bir hata da vermiyor. Oyunu çalıştırabilmek için ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekürler arkadaşlar.

Virüs oLabiLir bi Tarattır..!
  • Ekran kartı driver güncelle.. Bide gta_san.exe yi yani crack li exeyi netten bul onu kullan.. o zaman düzelir inş..
  • korsansa crack yapmak gerekiyor değilse bilemem
  • Arkadaşlar bende hata raporu vermiyor oyun o konuda bir sorunum yok. Olsa söylerdim. Krakları da bende var. Krağını da yapıyorum..
  • belgelerimdeki GTA San Andreas User Files klasörünü sil ole dene olacaktır
  • Yaaa bende oyunu yükledim açtım da.Ama oynarken bi anda kapanıyor ve hata raporu çıkıyor.Gönderme diyorum bi bakıyorum ki oyun kapanmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

Yaaa bende oyunu yükledim açtım da.Ama oynarken bi anda kapanıyor ve hata raporu çıkıyor.Gönderme diyorum bi bakıyorum ki oyun kapanmış.

oyunun dosyalarıyla oynamışmıydın?
  • hayır oynamadım
  • Bi olmassa yeni bi Crack bul
  • arkadaşlar SA'nın dosya kodları diger oyunlar gibi degil,diger oyunlar yüklerken bazı veri kayıplarını görmemezlikten geliyor ve oyunu çalıştırabiliyor,bildiğim kadarıyla bu SA'nın her dosyası birbirleriyle bağlantılıve bir dasya eksik veya bozuk olsa oyuna başlayamıyoruz,

Size bi tavsiyecd satan abi ile şu dialoga girebilirsiniz

-Abi CD bozuk çıksa tekrar geriye getireyimmi ???
    -Tabi biz herzaman burdayız abim. < inşallah bu cevabı alırsınız >
    -Saol abi hayırlı işler

• quote:

Orjinalden alıntı: nicholasksklee

arkadaşlar SA'nın dosya kodları diger oyunlar gibi degil,diger oyunlar yüklerken bazı veri kayıplarını görmemezlikten geliyor ve oyunu çalıştırabiliyor,bildiğim kadarıyla bu SA'nın her dosyası birbirleriyle bağlantılıve bir dasya eksik veya bozuk olsa oyuna başlayamıyoruz,

Size bi tavsiyecd satan abi ile şu dialoga girebilirsiniz

-Abi CD bozuk çıksa tekrar geriye getireyimmi ???
    -Tabi biz herzaman burdayız abim. < inşallah bu cevabı alırsınız >
    -Saol abi hayırlı işler

bven her zamn o dialog u yaparım sonra cd alırım

• Sağolun arkadaşlar oyunu çalıştırdım bitti sayılır nerdeyse...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.