belgelerm klasorndeki user track klasorne mp3 leri atıorm arabada o radyoyu actıımda calmıo karının bri konusup druo varmı bi yolu yordamı
belgelerimdekine atmıcaksın program filesa girip ordaki san andreas klasörune gir orda bitane var oraya koy
belgelerime gir gta san andreas user filesteki user tracks klasörünün içine mp3 lerinin kısayolunu oluştur. eğer hala olmuyosa radyo açıkken birkaç kez F5 e bas yine olmazsa oyunu aç optionsa gir audio optionsa gir advancede gir automatic media scan on olsun
belgelerimde san andres user files yokki
olması lazım yaw....
yok kardeş yalanmı sölicez benim dedigim şekilde yapılıo karıştırma kafaları
quote:
Orjinalden alıntı: erhan850
yok kardeş yalanmı sölicez benim dedigim şekilde yapılıo karıştırma kafaları
Erhan kardeş millete karıştırma kafaları diyorsun ancak kafaları karıştıran sensin.. Bilip bilmeden atlamayalım öle herşeye
Koyu bir GTA cı olarak nasıl yapılacağını anlatıyorum:
İlk olarak belgelerimde GTA San Andreas User Files klasörü var ve bu klasörün içerisinde User Tracks adlı bir klasör daha var mp3 lerimizi bu klasörün içerisine koyuyoruz ve oyuna giriyoruz oyun içerisinde parçalarımızı oyuna tanıtmak için yapmamız gereken bir kaç ayar var bunun için öncelikle options menüsünden audio setup/user track options menüsüne giriyoruz ve bu menüde yapmamız gereken ayarların SS sini veriyorum:
Play Mode: Sequential
Automatic media scan: off
Şeklinde ayarları yaptıktan sonra Scan User Tracks seçeneğine tıklıyoruz birkaç saniye bekledikten sonra şarkılarımız tanıtılmış oluyor ve oyuna dönüp radyoyu açıp şarkılarımızı keyifle dinliyoruz....
alla alla o dedigin user files benim belgelerimde yok aksine oyunun kurulu oldugu dizinde var hep rockstarın suçu
quote:
alla alla o dedigin user files benim belgelerimde yok aksine oyunun kurulu oldugu dizinde var hep rockstarın suçu
Nasıl ya belgelerimde yok? Aldığın yerde aldığın cd de sorun vardır herkezde çünkü belgelerimde o klasör. Oyunun kurulu olduğu yerde ise kes belgelerime yapıştır yukarda anlattığım gibi yap
okadarını duşundum zaten merak etme.yinede saol
quote:
okadarını duşundum zaten merak etme.yinede saol
Önemli değil Ancak denedinde oldumu acaba şuan müzik dinleyebiliyormusun?
yapan ben olunca olmama gibi bi ihtimali yok
quote:
yapan ben olunca olmama gibi bi ihtimali yok
İ hadi bakalım İyi kopmalar sana ..
sağolun ya bende nasıl yapcağımı düşünüyodum
bitürlü bulamamıştım şarkıları açmayı
Önemli Değilsequential olmasına dikkat edin bazen oyunu tekrar başlattığınızda şarkılar çalamayabilir tekrar taratın yoksa sizin şarkılar yerine spikerler konuşuyor şarkılar çalmıyor...
auto media scan on yaparsanız tekrar tekrar aramatmanıza gerek kalmaz
Bişey sorucam oyun %100 bitti ama hala çim biçme aracını kullanamıyorum hep kapısı kilitli sadece bir görevde kullanabilmiştim normalde kullanma yokmu?
quote:
Orjinalden alıntı: @ke®
Bişey sorucam oyun %100 bitti ama hala çim biçme aracını kullanamıyorum hep kapısı kilitli sadece bir görevde kullanabilmiştim normalde kullanma yokmu?
Kimsemi bilmiyo
bende bir aralar san andreas oynardım ve manyak şarkılar koyup kopardım
Sniperi Al O tarlanin oralarinda dolasan lar oluyor onune gec icindekinin kafasini patlat buyur makine senin...yanlis kapiyi kapama bidaha giremessin olmassa trainer kullan : )