Bildirim
GTA: San Andreas şimdi iOS platformunda, yakında Android ve Windows Phone'da (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Harita ve oyun diğer platformlarındaki ile birebir yapılmış. Kapılardan girerken yüklüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DewMac -- 15 Aralık 2013; 19:56:53 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DewMac
Harita ve oyun diğer platformlarındaki ile birebir yapılmış. Kapılardan girerken yüklüyor.
Pc versıyonuna ek olan seyler var mı sizin fark ettiginiz , oyun net görüntü olarak başka bir şey var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: DewMac
Hocam Grove Street ten ss isteriz Ve oyun içinde herhangi bir değişiklik var mı pc sürümünden farklı olarak ? -
En kısa sürede almayı düşünüyorum. -
-
arkadaşlar oyun açıldıgı gibi kapanıyor ilk 2 gün oynadım bugün girmeye kalktıgımda direk atıyor. sildim tekrar kurdum düzelme cihaz jbli restore yapamam ilk defa başıma böle bişi gelıyo
edit: bu arada para hilesi nasıl yapıcaz şifre nasıl yazacaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DMystic -- 15 Aralık 2013; 21:38:58 > -
beyler oyunu yüklüyor gözüküyor itunes da telefonda da aynı şekil yükleme bitince simge donuk oluyor nasıl yükleyebilirim -
İpad mini de yer yer kasıyor az , onun harici 10numara 5 yıldız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İos'ta yüksek ve orta ayarlama yok. Ipad de gördüğüm kadarıyla öyle. -
Gm diacovery de en dusuk grafikte calisir mi beyler.
-
Ipad 4'te sorunsuz çalışıyor, hayatımda ilk defa paralı uygulama almış oldum bu oyun sayesinde 13 tl az bir fiyat bence böyle bir oyun için.
Bence adamlar yapılacak en iyi uyumlulukta yapmış iOS a.512 mb ipad mini bile nadir kasıyor , oyun ise oynanabilirlik olarak dokunmatikte yapılacağın en iyisine yaklaşmış
iPhone 4 sağ olsun oynayamıyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: trbomba
Gm diacovery de en dusuk grafikte calisir mi beyler.
Bence calısır. Ama ben ugrasmam,tamam sarj sorunu yok dedik deo kadar da degil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BENDE VAR VE ÇOK EĞLENCELİ
-
GTA San Andreas Video IZLE
12dk'lık video merak edenler buyursun izlesin arkadaşlar -
vay be nerden nereye
-
Araçla sağa sola giderken sıkıntı var. Eliniz sürekli ekranda olamıyor, sağa döneceksiniz ardından sola döneceksiniz diyelim sağa döndükten sonra elinizi ekrandan çekmeniz gerekiyor yoksa sürekli sağa dönüyor bunun düzeltilmesi lazım -
Arkadaşlar 3gs ye yükleyen biri varsa gta_sa.set dosyasını paylaşabilirmi?Bu sayede oyunu iphone 4de akıcı çalışacak şekilde düzenleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 19 Aralık 2013; 16:59:33 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X