Bildirim
Gta sanandreas sorunlarınızı yazın!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yani böyle şeyleri tek konu altında toplamak saçma geliyor bana.Gta bölmü ne için var ? Bunun için var , tek konuda sorunlarını yazmalarına gerek yok üyelerin , yazsınlar işte GTA bölmüne cevaplamaya çalışıyoruz zaten , yani bu forum içinde forum açmak gibi bir şey oluyor ve bana gereksiz geliyor , sorunu olan yazar ve cevaplanır biter yani böyle döner forum. -
Sorunum sa-mp i açtığımda,bugün serverler gözükmüyordu silip yüklmedim yine yoktu sorunu nasıl halledicem. -
sa-mp nin yeni versiyonunu yüklemelisin. İndirmek için buraya tıkla -
dr.dRe` Haklısın, ben üyelere yardım etmek amaçlı kurmuştum. Düşünemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahantabak -- 23 Haziran 2009; 18:01:17 > -
tabiki mertcan haklı yoksa forum dönmez yeni konu açılmaz sap gibi kalırız.daha yenisin DH ye hoşgeldin -
Teşekkürler obenberk, burası çok güzel ve kaliteli bir forum burada olmaktan çok büyük keyif duyuyorum( Hoşbulduk.. ) -
quote:
Orjinalden alıntı: tunahantabak
dr.dRe` Haklısın, ben üyelere yardım etmek amaçlı kurmuştum. Düşünemedim.
Yardım etmek istersen edebilirsin her şekilde de forum içinde forum açmak mantıklı değil , GTA san andreas sorunu olan konu açar , yardım edersin biter yani o yüzden demiştim.Yoksa forumun işlevselliğini azaltmış oluyorsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X