Şimdi Ara

Gta sanandreas sorunlarınızı yazın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gta sanandreas bitirmişi olarak, gta sanandreas oyunu hakkındaki sorunlarınızı bekliyorum... Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahantabak -- 23 Haziran 2009; 18:01:44 >

• Yani böyle şeyleri tek konu altında toplamak saçma geliyor bana.Gta bölmü ne için var ? Bunun için var , tek konuda sorunlarını yazmalarına gerek yok üyelerin , yazsınlar işte GTA bölmüne cevaplamaya çalışıyoruz zaten , yani bu forum içinde forum açmak gibi bir şey oluyor ve bana gereksiz geliyor , sorunu olan yazar ve cevaplanır biter yani böyle döner forum.
  • Sorunum sa-mp i açtığımda,bugün serverler gözükmüyordu silip yüklmedim yine yoktu sorunu nasıl halledicem.
  • sa-mp nin yeni versiyonunu yüklemelisin. İndirmek için buraya tıkla
  • dr.dRe` Haklısın, ben üyelere yardım etmek amaçlı kurmuştum. Düşünemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahantabak -- 23 Haziran 2009; 18:01:17 >
  • tabiki mertcan haklı yoksa forum dönmez yeni konu açılmaz sap gibi kalırız.daha yenisin DH ye hoşgeldin
  • Teşekkürler obenberk, burası çok güzel ve kaliteli bir forum burada olmaktan çok büyük keyif duyuyorum( Hoşbulduk.. )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunahantabak

dr.dRe` Haklısın, ben üyelere yardım etmek amaçlı kurmuştum. Düşünemedim.

Yardım etmek istersen edebilirsin her şekilde de forum içinde forum açmak mantıklı değil , GTA san andreas sorunu olan konu açar , yardım edersin biter yani o yüzden demiştim.Yoksa forumun işlevselliğini azaltmış oluyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.