ya gerçekten diyorum girmiyor başka sitelere giriyor.. direkt download linkini biri pm den atabilrmi?
OLMUYO OLMUYO...DOWNLOADA TIKLIYORUM 5 DAKİKA BEKLİYO SONRA UPLOAD KONSOLU ÇIKIYO..
quote:
Orjinalden alıntı: radreSword
Ewt bazı arkadaşlar fake falan diyordu. Bazılarıda foruma adam toplaması için yalan konuşuyor diyorlardı benim için. Ama ben sabredip linki en sonunda aldım. Yardımlarından dolayı Force arkadaşa teşekkürler...
İsteyen herkes modu Gta Turk City Forumu'na üye olarak modu indirebilirler.
Sabredenlere ve upload hakkında yardım eden arkadaşlara teşekürler.....
Sabredip bu modu paylaşıma açtığın için teşşekürler...
quote:
Orjinalden alıntı: ..:FoRcE:..
quote:
Ewt bazı arkadaşlar fake falan diyordu. Bazılarıda foruma adam toplaması için yalan konuşuyor diyorlardı benim için. Ama ben sabredip linki en sonunda aldım. Yardımlarından dolayı Force arkadaşa teşekkürler...
İsteyen herkes modu Gta Turk City Forumu'na üye olarak modu indirebilirler.
Sabredenlere ve upload hakkında yardım eden arkadaşlara teşekürler.....
Sabredip bu modu paylaşıma açtığın için teşşekürler...
ARKADAŞIM BURDAYKEN SENDE Bİ BAK DOWNLOAD ETMİYO Bİ DENE SENDE..
Bırakın 1 ay sonra Gta S.A çıkacak o zaman adam gibi oynarsınız yok foruma üye ol modu indir üye olmadan neden indiremiyoruz...
ya yardım edecek yokmu?
quote:
Orjinalden alıntı: D.a.w.N
quote:
quote:
FlashGET ile yükleme olmuyo sanırım bende denedim ama hiç birşey yüklemedi flashget'i kapatıp öyle dene... Dosyanın adı 184016569GtaTurkCity.rar
quote:
72.5 MB...
Çüşşşş O Kadar Mb olur mu bea....
TAMAM OLDU EN SONUNDA BAŞLADI YÜKLEMEYE..FLASHGETTE..OK EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER....BİR YÜKLEYİM DE BAKAYIM NASILMIŞ..
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
eve gidimde yüklim hemen
server yüklemeye bile geçmiyor ki indirelim. dosyayı iyi bir server a upload edelim
Yarım saattır uğraşıyorum, acaba benmi beceremedim??