|
GTA V, 2020 yılında yalnızca İngiltere'de 1 milyondan fazla sattı
-
-
Epic games sayıları dahilse Tr de 80-90 milyon satmıştır.
-
Oyun değil mübarek para makinesi
-
Bu yüzden de yenisini yapmıyorlar
-
Yeni GTA oyunu çıkana kadar bu tip haberleri daha çok görürüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2013'den bu yana güncelliği bitmeyen harika bir oyun.
-
Sanırım geliştiriciler sıkıldı artık ya da saldı. Bir süredir bazı görevlerde teslim edememe sorunu varmış, benim de başıma geldi, 6 aydır oynamamıştım, önceden bu gibi kritik sorunlar yoktu. Sunucu sorunları başka bir şey, ben içerikten bahsediyorum.
Rockstar Games Customer Support
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 10 Ocak 2021; 16:54:27 >
-
epic games bedava vermişti ama kaçırmıştım
şimdi 60tl'lik kupon ile birlikte 24,5 liraya aldım
-
Kaliteli bir açık dünya oyunu yaparsanız tabiki de oyunun ömrü uzun olur GTA 6 çıkmadığı sürece bir 5 yıl daha ayakta durur GTA V -
bu yüzden daha da gta 6 çıkmaz :D
-
Hala oynamadım oyunu mutluyum. Gereksiz saçma bir oyun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu oyun bizim merkez bankasıyla para basma konusunda kapışacak bu gidişle bu ne
-
Hikayesi çok güzel bir oyun. Online dediğin gibi ama hikaye tarafında çok şey kaçırıyorsun. -
gta V böyle başarılara ulaştıysa, gta 6 'yı düşünemiyorum. inanılmaz olacak.
-
yapmıyorlar değilde yayınlamıyorlar diyelim -
Epic sayıları hariç 115 milyon satmışlar bu rakam da 2 ay öncenin.
-
Normal şartlarda şimdiye kadar çoktan gta6 duyurusu gelmişti. Ama oyun para basıyor hala. Şu satış adedi birçok firmanın hayali. Ama adamlar bunu 7 yıllık oyunla başarıyor. Muhtemelen dünya genelinde 2020 yılı boyunca 10 milyon civarı satmıştır. Bir oyunun 10 milyon satması zaten büyük bir başarıdır. Ama 7 yıllık bir oyunun bunu başarması, inanılmaz. Ve sonradan gündeme gelmiş falan değil. Çıkışından beri böyle. Şuana kadar toplam satışları 135 milyonu geçmiş durumda. İnanılmaz bir iş.
Muhtemelen 8. nesil konsolları pas geçen R*, mevcut nesil konsollara yeni bir gta oyunu getirecektir. Hem bu sefer donanım olarak da tırt değiller. En azından düzgün bir oyun çıkar. Hatta gta5'e göre çok çok daha büyük bir oyun gelebilir. Ama öyle bir işe girişirler mi emin değilim.
Edit: 10 milyon olabilir diyordum ama şöyle baktım, kabaca 15 milyonun üzerinde. En son 2020 şubatta 120 milyon sattığı belirtilmiş. Eylülde ise 135 milyon denmiş. Black Friday ve noel dönemini de düşünürsek 20 milyonu bile bulmuş olabilir. Bu nedir yahu! Her yıl fix 15-20 milyon satışı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 11 Ocak 2021; 19:57:52 >
-
ee normaldir, arkadan yeni bir nesil geliyor devamlı.
-
Sayı bana fazla geldi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Epic games sayıları dahilse Tr de 80-90 milyon satmıştır. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X