Bildirim
gta v dosyalarını nasıl toparlarım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
biraz daha açsan olayı.. görsellerle de desteklersen yardımcı olmak isterim -
+1 -
-
oyuna giriyo ama yinede toparlamamın bi yolu varsa ii olur -
x64
update
sağdaki x64'lerin hepsi
ortada baştan hamachiye kadar
Play gta v'ı unutma
bunları tek klasöre toparlayıp dönüş yaparsan eksik kalan bişey var mı ona göre bakalım -
tmm yine aynı kısa yoldan aça bilicek miyim peki -
evet -
KISAYOLAR VE OYUN AÇILMIYRO ESKİ HALİNE GETİRİNCE AÇILIYOR -
quote:
Orijinalden alıntı: FucDisGame
KISAYOLAR VE OYUN AÇILMIYRO ESKİ HALİNE GETİRİNCE AÇILIYOR
eksik dosya kalıyo demek ki :( -
bide mod kurmak için 3 şey atıyoz ya ben atığım zaman değiştirmiyo hiç bişeyi o nerde bilimiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader
x64
update
sağdaki x64'lerin hepsi
ortada baştan hamachiye kadar
Play gta v'ı unutma
bunları tek klasöre toparlayıp dönüş yaparsan eksik kalan bişey var mı ona göre bakalım
Hocam ben oyunu arkadastan aldim guncel oyun, gta v yi pc ye kuruyorum 65gb yi indirmeye baslayinca guncel dosyalari atiyorum icine ama oyun gormuyor mudur nedir playgtav den aciyorum giris yapiyorum social cluba sonra yeniden indirmeye ugrasiyor 65 gb yi. bu internet hiziyla 72 saat suruyor indirmesi bunu tanitmatin yolu yok mu ?
onu hallettim baska hata vedi social clubu silip manuel yukledim onu halletim simdi 9.72 mb indiriyor bitince ready to play diyor play diyorum yine 9.72 indiriyor vay arkadas bu ne dandik sistem oyunu korsan oynayacagim bu gidisle
simdide 9.72 den sonra verify yapiyor, sonra hersey tekrar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 9 Ağustos 2016; 20:26:55 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X