Şimdi Ara

GTA V Exited Unexpectedly ÇÖZÜMÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
11.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeşim bana yaptığın çözümü ayrıntılı bir şekilde anlatır mısın ? Hangi torrenti indirdin ? Dosyaları hangi uygulama sayesinde eşleştirip hatalarını buldun ? Lütfen söyler misin kardeşim ? Bu sorunu çözmem lazım tam bir haftadır bununla uğraşıyorum lütfen yardım et.
  • Aynen ben steamda dosya bütünlüğünü doğrula dedim, eksik dosya yada hatalı dosya yok dedi ilk başta, bi kere daha yaptığımda 1 dosya çıktı 2.6 indirdi ama problem yine düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 13 Eylül 2015; 15:27:36 >
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    Siz demi çözemediniz bu baş belası sorunu ulan hayatımda ilk defa orjinal oyun aldım 190 TL' ye ne güzel bilgisayara yükledim sabırsızlıkla oynamayı bekliyorum derken birden karşıma bu hata çıktı tam 1 haftadır internette her ne kadar çözüm varsa deniyorum hatta yabancı forumlara bile bakıyorum ama bu lanet olası hatayı bir türlü çözemedim.
  • Aynen bende çözemedim hocam, Türkiye'deki forumlara baktım sadece, yabancı forumlarda ne çözümler var hocam bilgilendirirseniz sevinirim.
    Sizin bilgisayarınız benimkiyle aynı herhalde çünkü internetteki bütün çözümler laptoplar için şuana kadar hiç kimse tek ekran kartı ve masaüstü bilgisayarı ile böyle bir soruna yakalanmadığı için internette masaüstü bilgisayarlarla ilgili hiç bir çözüm yok ya çift ekran kartı olanlar bu sorunla karşılaşıyormuş ya da laptopu olanlar bu sorunla karşılaşıyormuş zaten laptoplar da çift ekran kartı olduğu için. Bu arada benim bilgisayarımda tek ekran kartı var ve bilgisayarım masaüstü. Ben sürekli araştırıyorum durmadan yabancı sitelere bakıyorum çünkü Türk forumlarında sadece laptop olanlar için ve çift ekran kartı olanlar için var hatta bu sorun ile ilgili Rockstar Games' e bile mesaj yolladım ama daha henüz bir yanıt vermediler zaten vermezlerde hiç umudum yok ben bu sorun ile ilgili en ufak bir şey bulduğumda sizinle paylaşacağım lütfen sizde bir şey bulursanız benimle paylaşınız bu arada şu verdiğim linklere bakarak diğer forumlardaki konularımı takip edebilirsiniz

https://www.technopat.net/sosyal/konu/gta-5-beklenmedik-cikildi-hatasi.249447/#post-1481169
    http://www.chip.com.tr/forum/gta-5-beklenmedik-cikildi-hatasi_t303301.html#post1422330
    http://forum.donanimhaber.com/m_109920691/f_//tm.htm#109920691

• Hocam şuan sorunu tesadüfen çözdüm olay şöyle:Bi tane internette olan çözüm denedim oyuna girdim(bu arada steam offline) baktım aa donmadı.
    Sonra çıktım bidaha girdim olmadı.Dedim demekki çözüm bu değilmiş.Steami offline çalıştırmayı deneyim bi baktım oldu yani bendeki sorun steamdan kaynaklanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 13 Eylül 2015; 21:26:08 >
    Bende ne güzel sevinmiştim demek ki bu sorunu yaşayan sadece ben değilmişim diye bakın sizde çözdünüz bir tek ben çözemedim şu baş belasını eğer nasıl çözdüğünüzü söylerseniz belki bende de işe yarayabilir.
  • Söyledim ya :)
  • Neyse ya boşver.
  • Hocam uyguladığım şeyleri ilk mesaja yazdım ayrıca steamden almadıysan oyunu md5 checksum yaparak bozuk dosya var mı yok mu kontrol edebilirsin MD5 checksum'u da internetten araştırabilirsin onu anlatamam
  • Hocam ben problemi çözdüm.
    Steamı çevrimdışı çalıştırınca sıkıntı olmuyor.
  • Abiciğim benim denemediğim çözüm kalmadı ki. O dediğinizi de yaptım hiç bir dosya hatalı çıkmadı. Kaç gündür Rockstar Games' le irtibata geçiyorum onlarda bir sürü çözüm öneriyorlar ama onların çözümleri de bir işe yaramıyor. En son "Olmadı" diye bir mesaj attım o zamandan bu zamana hiç yanıt vermediler.
    Ben oyunu Steam' den almadım kutulu olarak aldım ama GTA 5' i Steam hesabıma eklesem ve sizin yaptığınız gibi Steam' den çevrimdışı olarak çalıştırsam olur mu ?
  • Zannetmiyorum olacağını ama denemekten zarar gelmez :)
    Dediğiniz gibi oldu hiçbir şey değişmedi yine aynı hatayı verdi.
  • Bu hata ekran kartı ile ilgili falan diye görünüyor olsa da benim gibi bu hatayı alıp bilgisayarına bağlı bir gamepad olan varsa önce gamepad usb sini bilgisayarlarından çıkarsınlar ve girmeyi denesinler ben bu şekilde sorunsuz olarak giriş yaptım. Oyuna girerken gamepad bağlamak için kasaya taktığım usb yi çıkıyorum ve sorun çözülüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.