Şimdi Ara

GTA V Exited Unexpectedly ÇÖZÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
11.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda sorunu çözdüm herkes denesin yardımcı olurum yapamayan olursa;

xinput dll indir bu dosyayı MANUEL FIX'ten indirip zipteki xinput1_3.dll dosyasını oyunun ana klasörüne atıyoruz sonra oyunu açmayı deneyin sorun çözülmezse diğer aşamaya geçeceğiz (bende olmadı belki olan olabilir :D )

-Windows > system32 klasörünü açıyoruz

-"d3]" "D3" ile başlayan bütün dll dosyalarını güzelce yedekliyoruz ve siliyoruz(trustinstaller silmenize engel olabilir onu düzeltmek için TIKLA

-DirectX son sürümünü indiriyoruz yüklüyoruz DirectX indir

-DirectX yüklemesi bittikten sonra yedeklediğimiz bütün dll'leri system32 dosyasına yapıştırıyoruz olmayanları atıyor varolanları ise DEĞİŞTİRMİYORUZ! atla diyoruz

Bu yöntemi uygulamadan önce dosyaların md5 kontrollerini yapmıştım ama durum aynıydı diğer sorunları olan arkadaşlarda işe yarar mı bilmiyorum test etmek lazım deneyenler olumlu olumsuz yorumlar atarsa diğer sorun yaşayan arkadaşlarda uğraşmamış olur.. Bu sorunu yaşayan çok kişi olduğunu çözümünü ararken gördüm sabitlenirse güzel olur

Oyun ne kadar güzel ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SED77 -- 17 Nisan 2015; 2:44:52 >

• maalesef olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

maalesef olmadı.
    Hocam yazdıklarınla çözümün bi alakası olduğunu sanmıyorum, sen bu şekilde çözdün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozzy0693

Hocam yazdıklarınla çözümün bi alakası olduğunu sanmıyorum, sen bu şekilde çözdün mü?

Ben böyle çözdüm herkesin sorunu aynı olmayabilir dediğim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SED77

quote:

Orijinalden alıntı: Ozzy0693

Ben böyle çözdüm herkesin sorunu aynı olmayabilir dediğim gibi

Alıntıları Göster
    Seddar kardeşim. ALLAH senden razı olsun oyunu açtım sayende. o hata için bakmadığım yer girmediğim forum kalmadı.

• Allah senden de razı olsun kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SED77

Allah senden de razı olsun kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu
    Arkadaşlar,

GTA V oyunu için Exited Unexpectedly sorunu yaşıyorsanız, yabancı bir siteden aldığım şu çözümü de bir deneyin. Bende işe yaradı ve üstelik gayet kısa sürüyor. İnşallah sizde de çalışır. Lütfen bilgi verin.

1 ) Windows'daki System32 ve SysWOW64 klasörlerinden D3DX9_43.dll isimli dosyayı silin.
    2 )http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 sitesinden gerekli indirmeyi yapın.
    3 ) Birincil ekran kartınızı ( Nvidia ya da AMD ) devre dışı bırakarak oyunu açın.
    4 ) Oyunu açtığınızda Alt + Tab yaparak birincil ekran kartınızı tekrar etkinleştirin. Bunu yapmazsanız oyundan çıkar ya da çok yavaş çalışır.

Not 1 : Kutu ile alınan oyunlar için geçerlidir. Steam'den alınan oyunlarda denenmemiştir. Siz denerseniz lütfen belirtin.

Not 2 : Bu çözüm uygulanmadan önce tarafımdan aşağıda belirttiğim diğer çözümler de denenmiş ve sonuç alınamamıştır.

- Ekran kartı sürücüsünün bir önceki haline döndürülmesi ( Oyun açıldığında ve oynamaya başladığımda sürücü bir önceki sürücüydü, güncel değildi. Eğer yukarıdaki çözüm çalışmazsa, bu şekilde tekrar deneyin. )
    - MD5 kontrolünün yapılması ( Bütün dosyalarımın MD5'leri Matched haldeydi. ) ( Bu çözümle ilgili ayrıntılı bilgiyi ve nasıl yapacağınızı GTA V MD5 yazarak videolarda ve forumlarda bulabilirsiniz. ) ( Bu çözüm çoğu kişide başarılı sonuç vermiştir ama uzun sürmektedir. Yukarıdaki kısa çözüm çalışmazsa, bu çözümü muhakkak deneyin. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlycr -- 18 Nisan 2015; 16:34:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlycr

Arkadaşlar,

GTA V oyunu için Exited Unexpectedly sorunu yaşıyorsanız, yabancı bir siteden aldığım şu çözümü de bir deneyin. Bende işe yaradı ve üstelik gayet kısa sürüyor. İnşallah sizde de çalışır. Lütfen bilgi verin.

1 ) Windows'daki System32 ve SysWOW64 klasörlerinden D3DX9_43.dll isimli dosyayı silin.
    2 )http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 sitesinden gerekli indirmeyi yapın.
    3 ) Birincil ekran kartınızı ( Nvidia ya da AMD ) devre dışı bırakarak oyunu açın.
    4 ) Oyunu açtığınızda Alt + Tab yaparak birincil ekran kartınızı tekrar etkinleştirin. Bunu yapmazsanız oyundan çıkar ya da çok yavaş çalışır.

Not 1 : Kutu ile alınan oyunlar için geçerlidir. Steam'den alınan oyunlarda denenmemiştir. Siz denerseniz lütfen belirtin.

Not 2 : Bu çözüm uygulanmadan önce tarafımdan aşağıda belirttiğim diğer çözümler de denenmiş ve sonuç alınamamıştır.

- Ekran kartı sürücüsünün bir önceki haline döndürülmesi ( Oyun açıldığında ve oynamaya başladığımda sürücü bir önceki sürücüydü, güncel değildi. Eğer yukarıdaki çözüm çalışmazsa, bu şekilde tekrar deneyin. )
    - MD5 kontrolünün yapılması ( Bütün dosyalarımın MD5'leri Matched haldeydi. ) ( Bu çözümle ilgili ayrıntılı bilgiyi ve nasıl yapacağınızı GTA V MD5 yazarak videolarda ve forumlarda bulabilirsiniz. ) ( Bu çözüm çoğu kişide başarılı sonuç vermiştir ama uzun sürmektedir. Yukarıdaki kısa çözüm çalışmazsa, bu çözümü muhakkak deneyin. )

Alıntıları Göster
    beyler bende sonunda sorunu çözdüm. sorun kesinlikle eksik dosyalarda. sadece rpf uzantılı dosyalar degıl diğer dosysalarda da eksik indirmeler mevcut.
    ben sorunu güncel torrentini indirerek çözdüm. güncel torrent dosyasını oyunun kurulu olduğu klasörle eşleştirip eksik dosyaları tarattım içerisinde 20 ye yakın eksik dosya bulup bunları tekrar indirdi. oyunu tekrar kurdum ve sorun düzeldi. şuan aşırı mutluyum ya:))

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlycr

Arkadaşlar,

bu yöntemleri bende denedim ama bende olmadı ama ilk mesajda yazdığım şekilde oldu paylaştığın için sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: impiousgoat

beyler bende sonunda sorunu çözdüm. sorun kesinlikle eksik dosyalarda. sadece rpf uzantılı dosyalar degıl diğer dosysalarda da eksik indirmeler mevcut.
    ben sorunu güncel torrentini indirerek çözdüm. güncel torrent dosyasını oyunun kurulu olduğu klasörle eşleştirip eksik dosyaları tarattım içerisinde 20 ye yakın eksik dosya bulup bunları tekrar indirdi. oyunu tekrar kurdum ve sorun düzeldi. şuan aşırı mutluyum ya:))

Bende arkadaşımdan steam versiyonunu aldım. İki klasörü eksik dosyaları bulmak için nasıl dediğin gibi eşleştireceğim peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poppolouse

quote:

Orijinalden alıntı: impiousgoat

Bende arkadaşımdan steam versiyonunu aldım. İki klasörü eksik dosyaları bulmak için nasıl dediğin gibi eşleştireceğim peki?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bendede bu sorunun aynısı var çöen oldumu hiç?Play storeden aldım işlemci pII x4 965 ekran kartı hd 7850 donanımla alakası olabilirmi yada win8 de kurulsa sorun ortadan kalkarmı?

• impiousgoat kullanıcısına yanıt
    Orjinal oyun aldık birde yorrent mi indirecez sorunu çözmek için? sonra korsan dosyalardan dolayı ban yemeyelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazitretörn

Bu mesaj silindi.
    Arkadaşlar bende de sürekli bu hatayı veriyordu oyun.Oyun klasörü içindeki update dosyasını sildim daha sonra tekrar bir indirme yaptı oyun ve indirdikten sonra oyuna girebildim sonuç alamayanlar bir de o yolu denerse birşey kaybetmezler en azından ben girebildim uzun bir aradan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seddar

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda sorunu çözdüm herkes denesin yardımcı olurum yapamayan olursa;

xinput dll indir bu dosyayı MANUEL FIX'ten indirip zipteki xinput1_3.dll dosyasını oyunun ana klasörüne atıyoruz sonra oyunu açmayı deneyin sorun çözülmezse diğer aşamaya geçeceğiz (bende olmadı belki olan olabilir :D )

-"d3]" "D3" ile başlayan bütün dll dosyalarını güzelce yedekliyoruz ve siliyoruz(trustinstaller silmenize engel olabilir onu düzeltmek için TIKLA

-DirectX yüklemesi bittikten sonra yedeklediğimiz bütün dll'leri system32 dosyasına yapıştırıyoruz olmayanları atıyor varolanları ise DEĞİŞTİRMİYORUZ! atla diyoruz

Bu yöntemi uygulamadan önce dosyaların md5 kontrollerini yapmıştım ama durum aynıydı diğer sorunları olan arkadaşlarda işe yarar mı bilmiyorum test etmek lazım deneyenler olumlu olumsuz yorumlar atarsa diğer sorun yaşayan arkadaşlarda uğraşmamış olur.. Bu sorunu yaşayan çok kişi olduğunu çözümünü ararken gördüm sabitlenirse güzel olur

Oyun ne kadar güzel ya

Allah razı olsun bir haftadan fazla süre oldu sonunda oyunun başlangıcını görebildim

• quote:

Orijinalden alıntı: peters

quote:

Orijinalden alıntı: Seddar

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda sorunu çözdüm herkes denesin yardımcı olurum yapamayan olursa;

Oyun ne kadar güzel ya

Allah razı olsun bir haftadan fazla süre oldu sonunda oyunun başlangıcını görebildim
    Sorunlara genel olarak bakıyorum çift ekran kartı olanlarda oluyor ama bende tek ekran kartı var ama bu hatayı verdi hikaye modunda.

• luganoguz kullanıcısına yanıt
    genelde çift ekran kartlılarda olmuş ama sadece çift ekran kartlılara özel değil bizim başımıza da geldi çözümleri deneyebilirsin
  • Valla sorunla 1 gün uğraştım... yok olmadı, bende artık oyunu sildim yeniden yüklüyorum malesef 60 gb girdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 10 Eylül 2015; 14:45:15 >
  • Hocam oyunu sildim yükledim yine düzelmedi yahu, siz nasıl düzelttiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 11 Eylül 2015; 20:08:20 >
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    eğer 2ekran kartlı sisteminiz yoksa ilk mesajdaki çözümü deneyin ben böyle hallettim başka çözümleri arayarak bulabilirsiniz forumlarda
  • Valla hocam hepsini denedim denemediğim bişey kalmadı hatta oyunu sildim tekrar yükledim yine değişmedi yahu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.