Bildirim
GTA V ile ilgili bi soru
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum deatmatch survival vb. fena sayılmayacak bir para getiriyor bir de şu Simeon'ın istediği arabaları aldığın an götürüp sat.Onun dışında şansın varsa milyarder olursun glitch vs. ile yoksa dediklerim dışında market soymak vs. gibi küçük şeyler dışında adam akıllı para getiren birşey bilmiyorum oyun içinde legal olan.
Ayrıca nick güzel -
Hiç Simeon görevi yapmadım. 2-3 kere market soymaya çalıştım ama polisler geldi hemen onlardanda kaçmak çok zor 3 polis olunca hele.
Nick için teşekkür ederim :) -
bu gta v ps4 e ne zaman çıkar acaba bi tahmini olan var mı? -
hocam eskıden bu araba olayı yuzunde gta dan banlanan cok ınsan olmus. dikkat et bence. bi crew e üye ol. 4 kişilik deatmatch a git veya 8 kişilik race e. min 5000 para verıo. 10000 verdıgınıde gordum. 2000 rp vermıstı hatta -
selam beyler,
işlemci: İntel Core 2 quad 2.50 ghz
ram: 6gb
64 bit işletim sistemi
ekran kartı: amd radeon HD 5450 (GALİBA) 2gb
GTA 5 çalıştırır ve kasmadan oynarmı???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X