Şimdi Ara

GTA V - Milyarder Olma Rehberi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
383
Cevap
80
Favori
173.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muratovsky

Nasil bir oyun bu yaw, borsa falan
    On siparis verdim, yakin gelio

En iyisini yapmışsınız.Çok iyi bir oyundur.Online da harikadır.İyi oyunlar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel rehber olmuş, teşekkürler

• oyunda trevor yeni çıktı sayılır. franklinin suikast görevleri dışında görev alamıyorum daha sadece 1 soygun yaptım. para kazanıp oyle yapmak istiyorum gorevi ama diğer görevlere nasıl geçeceğimi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren35fb

oyunda trevor yeni çıktı sayılır. franklinin suikast görevleri dışında görev alamıyorum daha sadece 1 soygun yaptım. para kazanıp oyle yapmak istiyorum gorevi ama diğer görevlere nasıl geçeceğimi bilmiyorum.

Diger görevlerin açılması icin ilk suikast gorevini yapman lazım.

• Oyun yeni başladığında borsada hangi sirkete para basayim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: purple

Oyun yeni başladığında borsada hangi sirkete para basayim ?
    Borsa olayını ps3'te hiç kullanmamıştım. PS4 ile tekrar başlıyorum story'e bu rehber faydalı olacaktır teşekkürler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunb92

Borsa olayını ps3'te hiç kullanmamıştım. PS4 ile tekrar başlıyorum story'e bu rehber faydalı olacaktır teşekkürler. :)

Alıntıları Göster
    Bu arada arkadaslar, bu lifeinvader telefon tanıtımı sırasında adamı patlatır patlatmaz hisseleri düstü baya gaza gelip aldım, 2 gün falan geçti oyun zamanıyla, hisseler hala düsüyor yükselir mi sizce?

Bir de ilk heist olan kuyumcu soygununda borsayla ilgili bir hamle yapılabilir mi ? Vangelico hisseleri (VAG) var çünkü borsada.

• Arkadaşlar oyunda 2.000.000.000 $ kazanmak istiyorsanız bütün karakterlerin parasını borsada Animal arka yatırın ve bunu karekter değiştirerek üst üste yapın

• Hocam lester'ın görevlerini bu rehberden haberdar olmadan önce bitirdim ne yazıkki.
    Eğer o görevleri menüden tekrar yaparsam dediğiniz parayı alırmıyım ? (Oyunun hikayesini bitirdim)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToprakAtesGok

Hocam lester'ın görevlerini bu rehberden haberdar olmadan önce bitirdim ne yazıkki.
    Eğer o görevleri menüden tekrar yaparsam dediğiniz parayı alırmıyım ? (Oyunun hikayesini bitirdim)

Görev tekrarlarında oyun restore point atar. Kısaca olmaz.

• Assasins 2 görevinde redwooda yatirim yaptım 48 saat geçti ama hicbir değişiklik yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple -- 2 Şubat 2015; 18:35:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Assasins 2 görevinde redwooda yatirim yaptım 48 saat geçti ama hicbir değişiklik yok ?

Yanlış anlaşılma olmuş. DEB'den para kazandıktan 48 saat sonra RED'e yatırım yapman gerekiyor; görevden sonra değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

quote:

Assasins 2 görevinde redwooda yatirim yaptım 48 saat geçti ama hicbir değişiklik yok ?

Yanlış anlaşılma olmuş. DEB'den para kazandıktan 48 saat sonra RED'e yatırım yapman gerekiyor; görevden sonra değil.

görevi yapmadan deb hissesi yükselmez ki, görevden önce 30 milyonu debe bastım. görevden sonra 45 milyon oldu. 45 m olduktan sonra çektim hisseleri ve redwooda bastım. 48 saat bekledim hatta daha fazla.
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    Oyuna baslayali cok olmadı 9 veya 10 gorev yaptim daha. su an sadece Lester kaldi haritada gorev olarak. Bu gorev ilk mesajda bahsedilen gorevlerden biri mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 3 Şubat 2015; 22:24:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lesterin ilk gorevini yapmalısın ondan sonrasini oyun bitimine bırak. Görevi yapmadan önce 3 karakterle borsa oynamayı unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple -- 3 Şubat 2015; 23:35:15 >
  • quote:

Lesterin ilk gorevini yapmalısın ondan sonrasini oyun bitimine bırak. Görevi yapmadan önce 3 karakterle borsa oynamayı unutma

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

quote:

Lesterin ilk gorevini yapmalısın ondan sonrasini oyun bitimine bırak. Görevi yapmadan önce 3 karakterle borsa oynamayı unutma

teşekkürler

Alıntıları Göster
    ben de lester görevlerini bitirdim ve az çok para yaptım. yalnız bundan sonrası için ne yapmalıyız, nasıl para kazanırız işin bir açığı falan var mı?

• Peki ya online da nasip zengin olcam hile ve glitch haric

• quote:

Orijinalden alıntı: Sufffle

Peki ya online da nasip zengin olcam hile ve glitch haric
    Kardeş öncelikle konu çok işime yaradı teşekkürler. güzel bi konu olmuş.

oyunu komple bitirdikten sonra 29 milyon dolar'la

*(1.suikast i mecbur yapıyoruz zaten ilerleyişle bağlantılı)
    yaptığım karları yanına yazdım
    Suikast 1: Hotel Assassination
    BAWSAQ borsasında BET(Betta Pharmaceuticals)dan= &50

Suikast 2: Multiple Target Assassination
    LCN borsasında DEB= %57
    RWC(Redwood) %288

Suikast 3: The Vice Assassination
    Görevi almadan önce BAWSAQ borsasında FRT(Fruit) =%25
    BAWSAQ'da Facade = %34

Suikast 4: Bus Assassination
    BAWSAQ'da VAP kağıdınız %100 karakterleri değiştirip devamlı kaydettim (ev kayıdı)
    telefon değil

Suikast 5: Construction Assassination
    Göreve başlamadan önce LCN borsasında GCD(Goldcoast)= %52

toplamda 900 milyon dolarım oldu. . .

• furiousheart F kullanıcısına yanıt
    Adınıza sevindim iyi eğlenceler :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.