Şimdi Ara

GTA V - Milyarder Olma Rehberi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
80
Favori
172.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sanmıyorum çünkü oyunun borsasındaki bu hareketlenmeler Lester'ın anlattıklarına dayalı, yani oyunun bir parçası. güncelleme ile hisse değerlerinde sadece artış ve azalışların yüzdelerinde bir değişiklik yapabilirler ki R*'ın böyle bir şey yapacağına imkan vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Orijinalden alıntı: SuperEnder

Bende bisikletin uzun isigini acayim diye sag yon tusuna bas yaristan cikti sok olmustum

Aynen valla.. O anki duygularını çok iyi anlayabiliyorum
    eline saglık çok işime yaradı valla
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    Yaptığımız görevi tekrar yapsak mesela lesterın görevleri borsayı tekrar tekrar etkiler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: buqra_

Yaptığımız görevi tekrar yapsak mesela lesterın görevleri borsayı tekrar tekrar etkiler mi

Etkilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

quote:

Orijinalden alıntı: buqra_

Etkilemez.

Peki hocam . ben 2. Suikast görevini yaptım %80 gibi Borsa'dan paramı çektim . Oyunu kaydettim . Konudaki redwooda yatırın mesajını sonradan gördüm . Oyunu açtım yatırdım yaklaşık oyun saatiyle 1 gün geçti . Artış olmadı . Önerebileceğiniz yöntem var mı
  • buqra_ B kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yatırım icin gecikmişsiniz. Oyun borsasindaki bu artışlar scripte bağlı olduğu icin yapabilecek bir şey maalesef yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Orijinalden alıntı: SuperEnder

Bende bisikletin uzun isigini acayim diye sag yon tusuna bas yaristan cikti sok olmustum

Aynen valla.. O anki duygularını çok iyi anlayabiliyorum
    Way anasını :)) hiç dikkat etmemiştim borsa nın neye göre dalgalandığına. Adamlar yapmış ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

Way anasını :)) hiç dikkat etmemiştim borsa nın neye göre dalgalandığına. Adamlar yapmış ya...

Alıntıları Göster
    ana görevleri bitirip lester suikast görevlerinde borsadan sağlam para kaldırdım..

karakter başına 600 milyondan fazla para var her türlü mülk ve araca yetiyor bu para

parayla alınabilecek tüm mülkleri aldım..haritada 2-3 tane daha dolar sembolü vardı 3 karakterin de satın alınabildiği mesela yat limanı.onları da aldım..

eee daha nereler alınabilir ? yan görevleri yaptıkça satın alınacak yerler artar mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Merhaba arkadaşlar,

GTA V'in ana görevlerini 14 Eylül'den 17'sine kadar Xbox 360'da, 17'sinden 21'ine kadar ise PlayStation 3'te bitirdim. Böylece ilk oynayışımda birçok şeyi tecrübe ettim ve ikincisinde oyunda kazandığım paralarla maksimum faydaya ulaşabilmek için gerekli tedbirleri önceden aldım. Hem kendi deneyimlerimi hem başka oyuncuların deneyimlerinden faydalanarak bu rehberi hazırlamaya karar verdim.

Lester'ın Franklin'e verdiği suikast görevleri eğlenceli olması yanı sıra çokça kazançlı olabiliyor. Dikkat edilmesi gereken sadece hisse senedi piyasasında ne zaman harekete geçilmesini bilmek.

Şimdi, Lester'ın size verdiği suikast görevlerini ele alalım. (Maksimum kazanç için oyunun hikayesini bitirdikten sonra bu görevlere başlamanızı tavsiye ediyorum.)

Görevleri almadan önce yatırımlarınızı yapın!

Suikast 1: Hotel Assassination

Her üç karakterinizle BAWSAQ borsasında bulunan BET(Betta Pharmaceuticals)'e yatırım yapın. Franklin ile görevi bitirdikten sonra gözünüz borsa portföyünüzde olsun. Hisse senedinin fiyatı yaklaşık olarak %75-80 arttığında her üç karakterinizle tüm kağıtlarınızı satabilirsiniz.

Suikast 2: Multiple Target Assassination

LCN borsasında bulunan DEB(Debonaire)'e yatırım yapın. Yaklaşık 15 dakika sonra hisse senedinin fiyatı %80 civarında bir artış yapacak. Tavsiyem %75'i gördükten sonra satmaya başlayın çünkü %80'den sonra kağıtların değeri bir düşüş yaşıyor. Unutmayın her üç karakterinizden de hem alış hem satış yapacaksınız.

Ardından aynı borsada bulunan RWC(Redwood)'ye yatırım yapmayı başlayın -bu iki şirkette sigara üreticisi, GTA V'de bulunan şirketlerin arasındaki ilişki- oyun süresiyle 48 saat sonra RWC'nin hisse senetlerinde yaklaşık %300'lük bir artış yaşanacak ki bu noktada kağıtlarınızı satacaksınız.

Suikast 3: The Vice Assassination

Görevi almadan önce BAWSAQ borsasında bulunan FRT(Fruit)'ye yatırım yapın. Görev bittikten sonra FRT'nin hisse senetlerinde yaklaşık %50'lik bir artış olacak. FRT hissesinden çıktıktan sonra yine BAWSAQ'da bulunan Facade'ye fiyatları düşükken yatırım yapın, iki iş günü içerisinde(evet hafta sonları borsada hareketlenme olmuyor.) Facede'nin değeri oldukça artacak.

Suikast 4: Bus Assassination

Bu görev öncesinde herhangi bir alış yapmıyoruz hatta VAP kağıdınız varsa hemen satın ve görevi normal bir şekilde tamamlayın. Ardından VAP(Vapid)'ye hisse senetlerinin fiyatı düşükken yatırım yapın. 48 saat sonra hisse senetlerinde %100'lük bir artış görmek mümkün.

Suikast 5: Construction Assassination

Göreve başlamadan önce LCN borsasında bulunan GCD(Goldcoast)'ye yatırım yapın. Görevi bitirin ve %75-80'lik bir fiyat artışı için borsa portföyünüzü izlemeye başlayın.

Eğer tüm bu işlemlere 1 milyon dolar ile başlarsanız işin sonunda yaklaşık olarak 29 milyon dolarınız olacak.

Eğer paranızı fazla harcamamış, ana görevleri bitirmiş, soygunlardan iyi para kaldırmışsanız 1 milyar 500 milyon dolarınız olabilir.

Hocam 48 saat oyun içinde ki zamanla değil mi ? Birde benim bir süre sonra görevler bitti zorunlu olarak Lester ın 1. Görevini yaptım 1 milyon $ yoktu lester görevi için . Yinede elde eder miyim 1.5 milyar $

• buqra_ B kullanıcısına yanıt
    48 saat oyun zamanıyla.

Lester'ın ilk assasination gorevi oyunun ana hikayesinin ilerleyebilmesi icin mecburi. Yani bir sıkıntı yok. Hala 1.5$ sahibi alabilirsin.
  • Ya bir sorum hatta sorunum var neden anlamadim redwooda dediginiz gibi parayi yatirdim ama birakin %300 u %0.6 nin ustune cikamadi 48 saat degil 55 saat oldu yine yok

Ayrica bu yatirma islemlerini gorevi almadan once mi gorev bittikten hemen sonra mi yapmaliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokeronhell -- 10 Mart 2014; 7:00:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokeronhell

Ya bir sorum hatta sorunum var neden anlamadim redwooda dediginiz gibi parayi yatirdim ama birakin %300 u %0.6 nin ustune cikamadi 48 saat degil 55 saat oldu yine yok

Ayrica bu yatirma islemlerini gorevi almadan once mi gorev bittikten hemen sonra mi yapmaliyim ?

Göreve gitmeden önce yapmalısın dostum
  • Gercekten sorun hala ayni oyuna tekrar basladim ayri ayri 4 tane save dosyasi yaptim farkli seyler yaptim yine yok redwood %0.5 in ustune cikmiyor hafta sonu olayina da baktim yine degil hafta ici hatta sali gunu yardimci olabilirseniz sevinirim acaba gelen patch ile falan kaldirildi mi bu %300 olayi hala anlayamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokeronhell

Gercekten sorun hala ayni oyuna tekrar basladim ayri ayri 4 tane save dosyasi yaptim farkli seyler yaptim yine yok redwood %0.5 in ustune cikmiyor hafta sonu olayina da baktim yine degil hafta ici hatta sali gunu yardimci olabilirseniz sevinirim acaba gelen patch ile falan kaldirildi mi bu %300 olayi hala anlayamadim

Güncellemelerle yuzdelik değişikliklere müdahale etmiş olabilirler ancak gorev icerigine müdahale edeceklerini düşünmüyorum. Lester oyundaki konuşmasında bu hisse kazandıracak diyorsa kazandirmalidir.
  • Baslarda gemi patlatma görevi vardı ya onu yaptım ve mission passed dedi ve yaninda 20.000.000$ yazdi ama para gelmedi yardimci olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku252

Baslarda gemi patlatma görevi vardı ya onu yaptım ve mission passed dedi ve yaninda 20.000.000$ yazdi ama para gelmedi yardimci olabilirmisiniz?

Para hemen gelmiyor. Ve para bölüştürülüyor. Az bir miltar gelecek. Yani 20 milyon dolar sana gelmicek.
  • 1 milyondan az mmi gelecek
  • Ne zaman gelir ben suan trevor ile av gorevini yaptim en son Michael de 1.milyon var trevorda 456 milyar var franklinde 789 milyar var normal mi
  • Borsadan para nereden cekiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku252

Ne zaman gelir ben suan trevor ile av gorevini yaptim en son Michael de 1.milyon var trevorda 456 milyar var franklinde 789 milyar var normal mi

Gemi patlatma gorevi trevora ait bir plan. Bildigin gibi trevor delice seyler yapabiliyor. Bu gorevde de ileri teknolojiye sahip bir silahı çalıp çinlilere satmayı düşünüyor. Silahı çaldıktan sonra lester olayı duyuyor ve buna engel oluyor o yüzden bu gorevden para alamıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.