Şimdi Ara

GTA V - Milyarder Olma Rehberi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
80
Favori
171.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hotel assassian için bawsaq'a gireceğim ama site bakımda diyor. bişey yapamıyorum. neden acaba bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

hotel assassian için bawsaq'a gireceğim ama site bakımda diyor. bişey yapamıyorum. neden acaba bu?

konsolun internete bağlı olmadığı için. ps3 ise playstore. xbox ise xbox live a bağlı değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

hotel assassian için bawsaq'a gireceğim ama site bakımda diyor. bişey yapamıyorum. neden acaba bu?

konsolun internete bağlı olmadığı için. ps3 ise playstore. xbox ise xbox live a bağlı değilsin.

iyi de niye? bu görevden gelecek para online'a gitmiyor demi?
  • fena rehber değil yararlı.
  • Arkadaşlar bu lesterin hotel görevini yapmak zorundamiyiz yuzde 41 deyim ama gorev kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Arkadaşlar bu lesterin hotel görevini yapmak zorundamiyiz yuzde 41 deyim ama gorev kalmadi

Yok mu bilen arkadaşlar

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu lesterin hotel görevini yapmak zorundamiyiz yuzde 41 deyim ama gorev kalmadi

Yok mu bilen arkadaşlar

Evet onu yapmadan hikaye ilerlemiyor. Kalanları en sona bırakabilirsin ama onu yapmak zorundasın. Sağdan soldan para toplayıp borsaya girebilirsin ilk görev için.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam

• Oyunu hiç oynamadım ama yazılanlardan kendimiz soygun falan düzenleyebiliyorduk girin bir bankaya,dünkkana ne bileyim işte böyle özellikler yokmu? Görevler bitince açıkta öylece turluyomuyuz? :S
  • banka ve diğer iş yeri soygunları hikayenin bir parçası yani kendi kafana göre bu tür yerlere girip -ki oyunda bu fiziksel olarak bile mümkün değil- soygun yapamıyorsun. hikaye bittikten sonra direk onlinea geçmek en mantıklısı ama o da bir süre sonra sıkıyor.
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    Ama böyle işler yapmak oyunun diyelimki 60 saatlik ömürünü,ömürsüz kılardı.Yani sonrasında banka soyumu tarzı bence daha iyi olurdu. :)
  • Oyun bittikten sonra borsa işe yaramıyor galiba

• Şuan Debonaire 15.49'da, redwood ne zaman alıcam?
  • Sanırım online oynarken de borsa olayı var, doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 12 Aralık 2013; 21:28:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye modundaki kazançlar, online moda etki ediyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDissident

Hikaye modundaki kazançlar, online moda etki ediyor mu?

Hayir

• arkadaşlar ben oyunu bitirdim yani ana görevler bitti hiç görev yok lester in görevleri nasıl yapacağım lütfen söleyin
  • rehber için sağol dostum denerim
  • Sıra geldi bu rehberi uygulamaya.
    Teşekkürler

• HajHaj kullanıcısına yanıt
    Dostum ben anlattığın yöntemi uyguluyorum ama bir türlü söylediğin kadar artış göstermedi, acaba güncellemelerle oyundan kaldırılmış olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.