Şimdi Ara

GTA V - Milyarder Olma Rehberi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
80
Favori
171.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eesz

Oyun bittikten sonra, FLYus rakip uçak firmasına para yatırın sonra da FLYus uçağını düşürün.

Hissedarı olduğumuz firmanın uçağını düşürürsek eğer, hisseler nasıl yükselecek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CUSTA -- 21 Ekim 2013; 14:13:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CUSTA

quote:

Orijinalden alıntı: eesz

Oyun bittikten sonra, FLYus rakip uçak firmasına para yatırın sonra da FLYus uçağını düşürün.

Hissedarı olduğumuz firmanın uçağını düşürürsek eğer, hisseler nasıl yükselecek ki.

Rakip firmaya para yatıracaksın, ben öyle biliyorum, dene bir bakalım neler olacak.

Not: Ama mantık çerçevesin de düşünürsek de düşürdüğümüz uçağa paraları yatırırsak, hisselere yüksek fiyata satacaklar.

Not2: Şuan da PS yi açamam.

• CUSTA kullanıcısına yanıt
    FLYUS düşerse, rakibinin hisseleri artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

FLYUS düşerse, rakibinin hisseleri artar.

Aynen
  • Dün oyunu bitirip suikast görevlerine gömüldüm ben de. Daha önceden ilk görevi yaptığım için 2. görevden itibaren başladım. Karakter başına 16-17 milyon civarı vardı oyun sonunda, 900 milyon - 1 milyar arası parayla bitirdim karakter başına.
  • Lester şuan haritanın batısında sahil kenarında görünüyor. Franklin ile hiç yanına gitmedim. Senaryoyu bitirip gideyim diyorum ama şuan görev kalmadı. Ben ise şu aşamadayım.

Trevor ile bir kamyon bir çekici çalıp park alanına götürdüm. Franklin Michael Trevor için maske ve elbise satın aldım. Sonrasında Franklin ile 4 kişilik bir arabayı kuytu bir yere park edip Michaeli aradım ve oyun burda kaldı.

Trevorda hiç bir görev görünmüyor. Aynı şekilde Michaelde de görünmüyor. Franklinde ise P? , B? ve L görevleri görünmekte.

Youtubeden izlediğim kadarı ile ben arabayı kuytu bir yere park edip michaeli arayınca haritada H görevi görünmeli ama çıkmadı. Acaba Franklin ile 1 nci Lester görevini mi yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 22 Ekim 2013; 9:36:45 >
  • biraz önce tüm suikast görevlerini bitirdim artık milyarderim
    konu acayip faydalı

Şuanki para durumum ;

Franklin: 2,064,349,535
    Michael: 2,133,190,918
    Trevor: 2,021,125,434

ss

GTA V - Milyarder Olma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 22 Ekim 2013; 19:22:04 >

• joyce84 J kullanıcısına yanıt
    kardeş aynısı bende de oldu kaldım burda görevde çıkmıyo bi yardım edin bize beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

Lester şuan haritanın batısında sahil kenarında görünüyor. Franklin ile hiç yanına gitmedim. Senaryoyu bitirip gideyim diyorum ama şuan görev kalmadı. Ben ise şu aşamadayım.

Trevor ile bir kamyon bir çekici çalıp park alanına götürdüm. Franklin Michael Trevor için maske ve elbise satın aldım. Sonrasında Franklin ile 4 kişilik bir arabayı kuytu bir yere park edip Michaeli aradım ve oyun burda kaldı.

Trevorda hiç bir görev görünmüyor. Aynı şekilde Michaelde de görünmüyor. Franklinde ise P? , B? ve L görevleri görünmekte.

Youtubeden izlediğim kadarı ile ben arabayı kuytu bir yere park edip michaeli arayınca haritada H görevi görünmeli ama çıkmadı. Acaba Franklin ile 1 nci Lester görevini mi yapmam gerekiyor?

Dostum bende aynı yerde kaldım. Devamı yok mu bunun acaba
    Buradan sonrası Lester görevi mi olmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lester'ın ilk görevini yapın.

• Ben daha oyunun bahsettiğim yerlerindeyim. Lesteri sona saklıyorum. Buna rağmen şunu fark ettim. Oyun içinde gerek hikaye olsun gerek hikaye dışı görevler olsun, yaptığımız görevlerde firmaları etkileyecek işler yapıyoruz. Bunu göze alarak Lester a gelmeden yaptığınız görevler öncesi yada sonrasında borsaya para yatırarak para kazanabilirsiniz.

Misal Lifeinvader görevinden sonra (Telefonu adamın yüzünde patlattığımız) borsada ciddi kayıba uğruyor. takip ettiğim ve gördüğüm şu -600 lere kadar düşüp -90 lara çıktı.

Ben bu lifeinvader firmasına 700.000 usd civarı yatırıp 800.000 usd civarı olarak geri çektiğim oldu.
  • Arkadaslar oyuna yeni başladım hangi görevlerden önce borsaya basıcam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: huss1987

Arkadaslar oyuna yeni başladım hangi görevlerden önce borsaya basıcam ?

İlk mesajda her şey yazıyor.

• Arkadaş 100 m dolar para var hala trevor ı seçtiğimde çöpten yemek yerken buluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayyahi

Arkadaş 100 m dolar para var hala trevor ı seçtiğimde çöpten yemek yerken buluyorum

adamın ruhu fakir

hala bi ev alamadı kendine pis herif,çok pis adam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Den57

quote:

Lester şuan haritanın batısında sahil kenarında görünüyor. Franklin ile hiç yanına gitmedim. Senaryoyu bitirip gideyim diyorum ama şuan görev kalmadı. Ben ise şu aşamadayım.

Yardım lütfen

• Lesterin ilk gorevini oyunun sonuna birakamiyoruz. Getaway aracini yerlestirdikten sonra lesterin gorevini yapmak zorundasin. Yatirim yapmayi unutma

• quote:

quote:

quote:

Yardım lütfen

evet lester den 1 nci görevi yapman gerekiyor. sonrasında senaryo devamı için haritada yeni hedefler çıkıyor

• Oyunda borsaya girdim, borsadan ne oyunda ne de normal hayatta hiç anlamıyorum zaten..
    LCN seçeneği içinde eCola var, 3 karakterimle de tüm parayı oraya yatırdım ve şuan 2 gündür bekliyorum, bekledikçe de ufak ufak zarar ediyorum, ne yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.