Şimdi Ara

GTA V - Milyarder Olma Rehberi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
80
Favori
171.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    The Vice Assassination görevini yaptım oyunda birkaç gün geçti ama hala hisselerde artış olmadı?
  • İyide göreve gidince adı yazmıyorki nasıl anlayacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ilk suikast görevinden önce bet hisselerini alabildiğim kadar almıştım, şimdi takip ediyorum change kısmı %33.5 de takılı kaldı ? %70 e gelmesinimi bekliyicem yoksa başka bi yerden mi bakıyorsunuz
  • Bu suikast görevleri yüzde kaçta geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Bu suikast görevleri yüzde kaçta geliyor

Yüzde olarak tahmin çok zor ve tutarsız olur. Ama hikayeye odaklı oynuyorsanız yani diğer yan şeyleri ertelediyseniz %25-30 diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

quote:

Yüzde olarak tahmin çok zor ve tutarsız olur. Ama hikayeye odaklı oynuyorsanız yani diğer yan şeyleri ertelediyseniz %25-30 diyebilirim.

Ee o zaman ben nasıl anlayacağım bu görevi acaba

• quote:

quote:

quote:

Lester'dan mesaj geliyor "I have an opportunity for you meet me at..." seklinde bu mesaj geldikten sonra haritada acilan L ilk suikast gorevi

• quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

quote:

quote:

quote:

Lester'dan mesaj geliyor "I have an opportunity for you meet me at..." seklinde bu mesaj geldikten sonra haritada acilan L ilk suikast gorevi

Süpersin

• Senaryonun ilerlemesi icin ilk suikasti yapmak gerekiyor. Cok param yoktu ama yine de iyi bi para kazandim. Simdi digerleri icin oyunun sonunu bekliyorum. Ben oyunu bitirdim coktan ama bu konuyu sonra gordum. Sirf para kazanmak icin yeniden basladim neredeyse bitmek uzere oyun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım oyunda milyoner olunca ne ise yarıyor? Yeni evler yeni arabalar alıyoruz peki ya sonra?

• onlineda nasıl oluyoruz buda lazım beyler :D
  • Şimdi oyunu bitirdim konudakileri uyguluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 10 Ekim 2013; 3:18:35 >
  • Oyunu bitirdikten sonra nasıl kazanılır ? Oyun bitene kadar borsayı açmadım bile son görevden kalma para var baya. Bu saatten sonra 400-500 milyon dolara ulaşma imkanım var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Oyunu bitirdikten sonra nasıl kazanılır ? Oyun bitene kadar borsayı açmadım bile son görevden kalma para var baya. Bu saatten sonra 400-500 milyon dolara ulaşma imkanım var mı ?

Var tabii ki.

Dediğim gibi; oyun bittiğinde 3 karekterde de toplam 70 küsür Milyon Dolar vardı. Borsaya atıldım ve 3 Milyar Dolar'a yakın param oldu. Her yeri, her şeyi neredeyse aldım ama harca harca param bitmiyor.
    />

Hatun yok mu ona evler arabalar alalım.

Oyun bitince rehbere aynen uygun git. Eğer daha önce yapmadıysan suikastleri, 2. suikastten başlayacak. (1. suikast senaryoda yapılıyordu sanırım.)

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Oyunu bitirdikten sonra nasıl kazanılır ? Oyun bitene kadar borsayı açmadım bile son görevden kalma para var baya. Bu saatten sonra 400-500 milyon dolara ulaşma imkanım var mı ?

Var tabii ki.

Dediğim gibi; oyun bittiğinde 3 karekterde de toplam 70 küsür Milyon Dolar vardı. Borsaya atıldım ve 3 Milyar Dolar'a yakın param oldu. Her yeri, her şeyi neredeyse aldım ama harca harca param bitmiyor.
    />

Hatun yok mu ona evler arabalar alalım.

Oyun bitince rehbere aynen uygun git. Eğer daha önce yapmadıysan suikastleri, 2. suikastten başlayacak. (1. suikast senaryoda yapılıyordu sanırım.)

ashgfjafkj ya evet bende onu aradım sevgili yapıp altına ferrari çekeyim yat alayım dünyaları önüne sereyim diyede yok sanırım öyle bişey. Şimdi rehberde ki suikast görevleri Lester'ın verdiği görevler sanırım dimi ben onları oyunun en başında yaptım şu an Strangers and Freaks görevleri dışında başka hiç bir şey kalmadı

• quote:

ashgfjafkj ya evet bende onu aradım sevgili yapıp altına ferrari çekeyim yat alayım dünyaları önüne sereyim diyede yok sanırım öyle bişey. Şimdi rehberde ki suikast görevleri Lester'ın verdiği görevler sanırım dimi ben onları oyunun en başında yaptım şu an Strangers and Freaks görevleri dışında başka hiç bir şey kalmadı

Hatunsuz hayat olmaz ve olmaz olsun.

Evet, Lester'ın verdiği görevlerdi. Haritada "L" işareti vardı. Üstüne gelince ise "Assasination" yazıyordu.
    Onları önceden yaptıysan maalesef başka büyük paralar kazanma yolu yok galiba hacı Eko.

Forumda bir arkadaş GTA 5'te borsada bir yere yatırım yapmıştı ve şansına hisseler %4000 artmıştı. Ne şans ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Hatunsuz hayat olmaz ve olmaz olsun.

Evet, Lester'ın verdiği görevlerdi. Haritada "L" işareti vardı. Üstüne gelince ise "Assasination" yazıyordu.
    Onları önceden yaptıysan maalesef başka büyük paralar kazanma yolu yok galiba hacı Eko.

Forumda bir arkadaş GTA 5'te borsada bir yere yatırım yapmıştı ve şansına hisseler %4000 artmıştı. Ne şans ama.

Hadi be tüh borsa tutorial'larına bir bakayım belki farklı yolları vardır.

• Oyunu %100 bitirdikten sonra milyarder olmak için ne yapmak gerek peki?
  • Siz siz olun, Suikast görevlerini oyunu bitirince yapın.

Ben iki tanesini önceden yapmıştım. Gerçi oyun sonunda 165 Milyon Dolarım vardı.

Ama tabi çok daha fazla olabilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.