Şimdi Ara

GTA V - Milyarder Olma Rehberi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
383
Cevap
80
Favori
171.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostros

Hadi be tüh borsa tutorial'larına bir bakayım belki farklı yolları vardır.

Kolay gelsin. Bu zorlu yolda Allah yardımcın olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Hadi be tüh borsa tutorial'larına bir bakayım belki farklı yolları vardır.

Kolay gelsin. Bu zorlu yolda Allah yardımcın olsun.

Alıntıları Göster
    3. görevdeki FRT(Fruit) 24.66da takılı kalıyor normalde 51.01 olması lazım, hemen ardından basılan facede 61.00 lara kadar çıkması lazım 33.00 da takılı kalıyor, saveleri aldım güncellemeyle falan mı değişti acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

3. görevdeki FRT(Fruit) 24.66da takılı kalıyor normalde 51.01 olması lazım, hemen ardından basılan facede 61.00 lara kadar çıkması lazım 33.00 da takılı kalıyor, saveleri aldım güncellemeyle falan mı değişti acaba?

Alıntıları Göster
    Ilk kuyumcu soygunundan once Verteligo mu ne hisseleri satin aldim bekledim yukselise gecmedi. soygundan sonra hisseler dibe vurdu

• Soygundan sonra, en dipteyken alacaktın zaten. Zamanlama olmamış.
  • Güzel bir rehber teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Merhaba arkadaşlar,

GTA V'in ana görevlerini 14 Eylül'den 17'sine kadar Xbox 360'da, 17'sinden 21'ine kadar ise PlayStation 3'te bitirdim. Böylece ilk oynayışımda birçok şeyi tecrübe ettim ve ikincisinde oyunda kazandığım paralarla maksimum faydaya ulaşabilmek için gerekli tedbirleri önceden aldım. Hem kendi deneyimlerimi hem başka oyuncuların deneyimlerinden faydalanarak bu rehberi hazırlamaya karar verdim.

Lester'ın Franklin'e verdiği suikast görevleri eğlenceli olması yanı sıra çokça kazançlı olabiliyor. Dikkat edilmesi gereken sadece hisse senedi piyasasında ne zaman harekete geçilmesini bilmek.

Şimdi, Lester'ın size verdiği suikast görevlerini ele alalım. (Maksimum kazanç için oyunun hikayesini bitirdikten sonra bu görevlere başlamanızı tavsiye ediyorum.)

Görevleri almadan önce yatırımlarınızı yapın!

Suikast 1: Hotel Assassination

Her üç karakterinizle BAWSAQ borsasında bulunan BET(Betta Pharmaceuticals)'e yatırım yapın. Franklin ile görevi bitirdikten sonra gözünüz borsa portföyünüzde olsun. Hisse senedinin fiyatı yaklaşık olarak %75-80 arttığında her üç karakterinizle tüm kağıtlarınızı satabilirsiniz.

Suikast 2: Multiple Target Assassination

LCN borsasında bulunan DEB(Debonaire)'e yatırım yapın. Yaklaşık 15 dakika sonra hisse senedinin fiyatı %80 civarında bir artış yapacak. Tavsiyem %75'i gördükten sonra satmaya başlayın çünkü %80'den sonra kağıtların değeri bir düşüş yaşıyor. Unutmayın her üç karakterinizden de hem alış hem satış yapacaksınız.

Ardından aynı borsada bulunan RWC(Redwood)'ye yatırım yapmayı başlayın -bu iki şirkette sigara üreticisi, GTA V'de bulunan şirketlerin arasındaki ilişki- oyun süresiyle 48 saat sonra RWC'nin hisse senetlerinde yaklaşık %300'lük bir artış yaşanacak ki bu noktada kağıtlarınızı satacaksınız.

Suikast 3: The Vice Assassination

Görevi almadan önce BAWSAQ borsasında bulunan FRT(Fruit)'ye yatırım yapın. Görev bittikten sonra FRT'nin hisse senetlerinde yaklaşık %50'lik bir artış olacak. FRT hissesinden çıktıktan sonra yine BAWSAQ'da bulunan Facade'ye fiyatları düşükken yatırım yapın, iki iş günü içerisinde(evet hafta sonları borsada hareketlenme olmuyor.) Facede'nin değeri oldukça artacak.

Suikast 4: Bus Assassination

Bu görev öncesinde herhangi bir alış yapmıyoruz hatta VAP kağıdınız varsa hemen satın ve görevi normal bir şekilde tamamlayın. Ardından VAP(Vapid)'ye hisse senetlerinin fiyatı düşükken yatırım yapın. 48 saat sonra hisse senetlerinde %100'lük bir artış görmek mümkün.

Suikast 5: Construction Assassination

Göreve başlamadan önce LCN borsasında bulunan GCD(Goldcoast)'ye yatırım yapın. Görevi bitirin ve %75-80'lik bir fiyat artışı için borsa portföyünüzü izlemeye başlayın.

Eğer tüm bu işlemlere 1 milyon dolar ile başlarsanız işin sonunda yaklaşık olarak 29 milyon dolarınız olacak.

Eğer paranızı fazla harcamamış, ana görevleri bitirmiş, soygunlardan iyi para kaldırmışsanız 1 milyar 500 milyon dolarınız olabilir.

oyunu bitirdim. şimdi hepsinin 30 küsür milyon dolar parası var. ilk suikast görevini mecburen yaptım senaryo ilerlesin diye. şimdi 2. göreve başlicam ama içeriği tam anlamadım. LCN borsasında bulunan DEB(Debonaire)'e yatırım yapın. Yaklaşık 15 dakika sonra hisse senedinin fiyatı %80 civarında bir artış yapacak. Tavsiyem %75'i gördükten sonra satmaya başlayın çünkü %80'den sonra kağıtların değeri bir düşüş yaşıyor. Unutmayın her üç karakterinizden de hem alış hem satış yapacaksınız.

DEB(Debonaire)'e yatırım yapıp görevi yaptıktan sonra mı 15 dakika bekleyip satış yapıcaz?

• yarkan88 kullanıcısına yanıt
    DEB(Debonaire)'e yatırım yapın her üç adam ile, sonra görevi icra edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

DEB(Debonaire)'e yatırım yapın her üç adam ile, sonra görevi icra edin.
    bu borsalar nerede? bi türlü bulamadım. oyunda henüz %40 civarındayım diye hatırlıyorum. ondan mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

bu borsalar nerede? bi türlü bulamadım. oyunda henüz %40 civarındayım diye hatırlıyorum. ondan mı ki?

Telefonden internete.girin internette yularida "money and .... vs"diye bisey var oraya girin altta bir bawsaq var birde lcn

bu arada bu aksam hotelin onunde adam oldurdugumuz gorevden once dediginizi aynen yaptim 3 adamlada
    %73 gibi falan artis olumca 3 uylede sattim toplam 1 milyon kusir kar eettim

Daha oyunun %25 lerindeyim para az diger suikast gorevlerine parada birikmis olur heralde daha fazla kazanirim insallah sayenizde

bu rehberi yayinladiginiz icin cokkkk tesekkurler
  • 2.gorev bitti %80 de sattim. Sonra redwood aldim 48 saatte articak yaziyor ama gecti 48 saat ama hisseler ekside :/

düzeltme: bi anda %300 arttı hisseler sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarkan88 -- 18 Ekim 2013; 8:34:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

2.gorev bitti %80 de sattim. Sonra redwood aldim 48 saatte articak yaziyor ama gecti 48 saat ama hisseler ekside :/

düzeltme: bi anda %300 arttı hisseler sattım.
    Oyun bittikten sonra, FLYus rakip uçak firmasına para yatırın sonra da FLYus uçağını düşürün.
  • 4.gorevde gorev sonrasi aldigim Vap hisseleri %23 te kaldi artmadi. Inise gecti.
  • bawsaq kapalıydı diye paramı deb'e yatırdım. şimdi ne yapmam lazım?
  • 1 milyar 110 milyon dolar yapabildim. Cok para oldu ne yapacagimi sasirdim :))))
  • yarkan88 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar yer varsa satın alın, uçak araba yat ne varsa hepsinden alın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Ne kadar yer varsa satın alın, uçak araba yat ne varsa hepsinden alın :)

Ne varsa aldim. Arabalarin hepsini modifiye falan ettim ama bitmiyir para :)))))
  • Hocam o kadar kısa sürede nasıl bitirdiniz.Başarılı bir rehber olmuş teşekkür ediyorum kendi adıma.
  • Milyar dolarlara gerek yok; önemli olan karakterin allah katında yaptığı ibadet
  • Bu görevler haricinde borsaya yatırım yapmak istesek neye göre yatırım yapmalıyız az önce 1. Suikast görevini bitirdim bende şimdiden teşekkürler
  • Yararlı olmuş teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.