Şimdi Ara

GTA V - Milyarder Olma Rehberi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
80
Favori
171.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Oyunda borsaya girdim, borsadan ne oyunda ne de normal hayatta hiç anlamıyorum zaten..
    LCN seçeneği içinde eCola var, 3 karakterimle de tüm parayı oraya yatırdım ve şuan 2 gündür bekliyorum, bekledikçe de ufak ufak zarar ediyorum, ne yapabilirim?

Şehirde dolaşıp eCola dışındaki içecek araçlarını gördüğün yerde patlat. Rakip firma oldukları için eCola'nın hisseleri yükselebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Oyunda borsaya girdim, borsadan ne oyunda ne de normal hayatta hiç anlamıyorum zaten..
    LCN seçeneği içinde eCola var, 3 karakterimle de tüm parayı oraya yatırdım ve şuan 2 gündür bekliyorum, bekledikçe de ufak ufak zarar ediyorum, ne yapabilirim?

Şehirde dolaşıp eCola dışındaki içecek araçlarını gördüğün yerde patlat. Rakip firma oldukları için eCola'nın hisseleri yükselebilir.

ilginçmiş, teşekkürler deneyelim

• quote:

Dün oyunu bitirip suikast görevlerine gömüldüm ben de. Daha önceden ilk görevi yaptığım için 2. görevden itibaren başladım. Karakter başına 16-17 milyon civarı vardı oyun sonunda, 900 milyon - 1 milyar arası parayla bitirdim karakter başına.

Story modunda suikastci gorevleri nereden alınıyor? Bende ana hikayeyi bitirdim yapacak bisey kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

Dün oyunu bitirip suikast görevlerine gömüldüm ben de. Daha önceden ilk görevi yaptığım için 2. görevden itibaren başladım. Karakter başına 16-17 milyon civarı vardı oyun sonunda, 900 milyon - 1 milyar arası parayla bitirdim karakter başına.

Story modunda suikastci gorevleri nereden alınıyor? Bende ana hikayeyi bitirdim yapacak bisey kalmadı

Franklin ile Lester'dan alınıyor. İlk mesajda herşey detaylı yazıyor. Ama sen yapmışsın büyük ihtimalle onları çünkü ana hikaye sırasında alınabiliyor.
  • quote:

quote:

quote:

Franklin ile Lester'dan alınıyor. İlk mesajda herşey detaylı yazıyor. Ama sen yapmışsın büyük ihtimalle onları çünkü ana hikaye sırasında alınabiliyor.

Ben franklin ile yapmıştım onları ama sizin aldığınız gibi buyuk paralar almadım.5000-10000 filan vermişti.Gerci milyar dolar alsam ne olacak oyunda yapacak birsey kalmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben franklin ile yapmıştım onları ama sizin aldığınız gibi buyuk paralar almadım.5000-10000 filan vermişti.Gerci milyar dolar alsam ne olacak oyunda yapacak birsey kalmadı

İşte ilk mesajdaki adımları yapıyorsun. Suikast görevlerini yapmadan önce konuyu görme şansın olmalıydı. Ben ilkini yaptıktan sonra gördüm yapmadım kalanını, oyun bittikten sonra yaptım. 15 milyon dolarla bitirdim oyunu sonra 900 milyon dolar oldu.

Evet çok birşey yok ama para rahatlığı da başka bir güzel. Özellikle 150 milyon dolarlık golf sahasını içine oturmadan çat diye almak, arabalara bedavaymış gibi mod yapmak falan işte....

• quote:

quote:

quote:

ilginçmiş, teşekkürler deneyelim

Alıntıları Göster
    Ben şuan hikayenin

denizin içinden yüzerek maymunlarla ilgili deneyler yapılan yerdeki tüpü çalıp kaçtığımız görevi bitirdim.

Lesterdan sadece 1 görev yapmış kişiler halan Lester görevlerini sona bekletiyorsa benim gibi.

Ben sürekli borsayı takip ediyorum (Offline oynadığım için Baswaq takip edemiyorum. Sadece LCN borsasını takip ediyorum).
    Borsada anlaşılmayacak birşey yok. Firma hisselerinin içine girince. Firmanın hisse değerinin en yükseğe çıkıtğı değer, en düşük gördüğü değer ve şuanki değeri yazıyor.
    Sürekli takip ederseniz. Değeri en düşük gören ve en yüksek ile en düşük arasında çok fark olan firmalara yatırım yapmayı tercih edin.

Ben sürekli lifeinvader firmasına yatırım yapıyorum. En düşük değer 3,50 $ civarını görmüş. Bende buraya en yakın seviyeye gelince alım yapıyorum. Her görevden önce oyunu kayıt edip görev sonrası değere bakıyorum. Eğer düşmüş ise o görevin öncesine gelip. Hisseleri satıp tekrar görevi yaptıktan sonra düşükten tekrar alıyorum.

Micheal de şuan 1 milyonu doları geçik param var. Daha sadece 1 banka soyup karşılığında 350 şer milyon aldığım görev var. Yani para toplamaya başlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

Ben şuan hikayenin

denizin içinden yüzerek maymunlarla ilgili deneyler yapılan yerdeki tüpü çalıp kaçtığımız görevi bitirdim.

Lesterdan sadece 1 görev yapmış kişiler halan Lester görevlerini sona bekletiyorsa benim gibi.

Ben sürekli borsayı takip ediyorum (Offline oynadığım için Baswaq takip edemiyorum. Sadece LCN borsasını takip ediyorum).
    Borsada anlaşılmayacak birşey yok. Firma hisselerinin içine girince. Firmanın hisse değerinin en yükseğe çıkıtğı değer, en düşük gördüğü değer ve şuanki değeri yazıyor.
    Sürekli takip ederseniz. Değeri en düşük gören ve en yüksek ile en düşük arasında çok fark olan firmalara yatırım yapmayı tercih edin.

Ben sürekli lifeinvader firmasına yatırım yapıyorum. En düşük değer 3,50 $ civarını görmüş. Bende buraya en yakın seviyeye gelince alım yapıyorum. Her görevden önce oyunu kayıt edip görev sonrası değere bakıyorum. Eğer düşmüş ise o görevin öncesine gelip. Hisseleri satıp tekrar görevi yaptıktan sonra düşükten tekrar alıyorum.

Micheal de şuan 1 milyonu doları geçik param var. Daha sadece 1 banka soyup karşılığında 350 şer milyon aldığım görev var. Yani para toplamaya başlamadım.
    ya şu borsada yüzde kaç arttığı nerden belli oluyor arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Orijinalden alıntı: SuperEnder

Bende bisikletin uzun isigini acayim diye sag yon tusuna bas yaristan cikti sok olmustum

Aynen valla.. O anki duygularını çok iyi anlayabiliyorum
    Lesterın görevlerinde hiç umursamadım borsa olayını. Aslında anlıyordum birşeylerin çıkıp yükseleceğini. Sadece 1 seferliğine yaptım. 70k civarı kazandım. şu anda lester görevleri bitti. Birazdan şu şirket kamyonunu takip etme olayını yapacağım. Onun dışında başka ne yapabilirim para kazanmak için ?

• Arkadaslar oyuna güncellemeler geldi ve story moduna online çıktığından beri girmedim. Lester'ın gorevleri hariç diger yöntemlerin kesinliğinden emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Orijinalden alıntı: SuperEnder

Bende bisikletin uzun isigini acayim diye sag yon tusuna bas yaristan cikti sok olmustum

Aynen valla.. O anki duygularını çok iyi anlayabiliyorum
    desene oyunu baştan bitiricez :S görevler güzel hoşda o %100 için gereken saçmalıklar çok can sıkıcı :( deniz altındaki kimyasalları toplama görevi S: ölüm .
  • Bu ikinci suikast görevinin ikinci yüzde 300 kar eden rwc hissesine suikast bittikten sonra mi yoksa deb hissesini sattiktan sonra mi yatırım yapicaz, yani 48 saati hangisine göre baz alicaz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

Alıntıları Göster
    Bu golf sahasını alınca aylık yada haftalık kazanç getiriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Haftada 264.000$
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Haftada 264.000$

Alıntıları Göster
    mesajım bulunsun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

mesajım bulunsun!

Alıntıları Göster
    sırf bu konu için oyunu sil baştan oynayacağım... %60 lardaydım. yan görevleri de çatır çatır yapa yapa oynuyordum 3 haftadır.

gaza getirdiniz beni de... sil baştan oynamak farz oldu.
  • İlk görevi yaptım. Beta farm. Hisseleri en fazla %33 e kadar yükseldi sonra sabit kaldı. Sattim hepsini.
  • Oyunu bitirdikten sonra bunlari ogrenmem cok kotu oldu.Useniyorum bastan baslamaya
  • Borsa da suana kadar gordugum en buyuk yukselme taco bombs oldu. Oyuna basladiginizda 7 dolar 2 hissesi. Ana senaryoyu bitirdigimde yaklasik yuzde 79 dayken hisse degeri 150 kusurdu. Yuzde 2100 luk bir artis soz konusu. Bende simdi bastan oynuyorum senaryoyu ve elime gecen 10 dolari bile taco bombsa yatiriyorum. Senaryoyu bitirdigimde tekrar yazicam son degerleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Merhaba arkadaşlar,

GTA V'in ana görevlerini 14 Eylül'den 17'sine kadar Xbox 360'da, 17'sinden 21'ine kadar ise PlayStation 3'te bitirdim. Böylece ilk oynayışımda birçok şeyi tecrübe ettim ve ikincisinde oyunda kazandığım paralarla maksimum faydaya ulaşabilmek için gerekli tedbirleri önceden aldım. Hem kendi deneyimlerimi hem başka oyuncuların deneyimlerinden faydalanarak bu rehberi hazırlamaya karar verdim.

Lester'ın Franklin'e verdiği suikast görevleri eğlenceli olması yanı sıra çokça kazançlı olabiliyor. Dikkat edilmesi gereken sadece hisse senedi piyasasında ne zaman harekete geçilmesini bilmek.

Şimdi, Lester'ın size verdiği suikast görevlerini ele alalım. (Maksimum kazanç için oyunun hikayesini bitirdikten sonra bu görevlere başlamanızı tavsiye ediyorum.)

Görevleri almadan önce yatırımlarınızı yapın!

Suikast 1: Hotel Assassination

Her üç karakterinizle BAWSAQ borsasında bulunan BET(Betta Pharmaceuticals)'e yatırım yapın. Franklin ile görevi bitirdikten sonra gözünüz borsa portföyünüzde olsun. Hisse senedinin fiyatı yaklaşık olarak %75-80 arttığında her üç karakterinizle tüm kağıtlarınızı satabilirsiniz.

Suikast 2: Multiple Target Assassination

LCN borsasında bulunan DEB(Debonaire)'e yatırım yapın. Yaklaşık 15 dakika sonra hisse senedinin fiyatı %80 civarında bir artış yapacak. Tavsiyem %75'i gördükten sonra satmaya başlayın çünkü %80'den sonra kağıtların değeri bir düşüş yaşıyor. Unutmayın her üç karakterinizden de hem alış hem satış yapacaksınız.

Ardından aynı borsada bulunan RWC(Redwood)'ye yatırım yapmayı başlayın -bu iki şirkette sigara üreticisi, GTA V'de bulunan şirketlerin arasındaki ilişki- oyun süresiyle 48 saat sonra RWC'nin hisse senetlerinde yaklaşık %300'lük bir artış yaşanacak ki bu noktada kağıtlarınızı satacaksınız.

Suikast 3: The Vice Assassination

Görevi almadan önce BAWSAQ borsasında bulunan FRT(Fruit)'ye yatırım yapın. Görev bittikten sonra FRT'nin hisse senetlerinde yaklaşık %50'lik bir artış olacak. FRT hissesinden çıktıktan sonra yine BAWSAQ'da bulunan Facade'ye fiyatları düşükken yatırım yapın, iki iş günü içerisinde(evet hafta sonları borsada hareketlenme olmuyor.) Facede'nin değeri oldukça artacak.

Suikast 4: Bus Assassination

Bu görev öncesinde herhangi bir alış yapmıyoruz hatta VAP kağıdınız varsa hemen satın ve görevi normal bir şekilde tamamlayın. Ardından VAP(Vapid)'ye hisse senetlerinin fiyatı düşükken yatırım yapın. 48 saat sonra hisse senetlerinde %100'lük bir artış görmek mümkün.

Suikast 5: Construction Assassination

Göreve başlamadan önce LCN borsasında bulunan GCD(Goldcoast)'ye yatırım yapın. Görevi bitirin ve %75-80'lik bir fiyat artışı için borsa portföyünüzü izlemeye başlayın.

Eğer tüm bu işlemlere 1 milyon dolar ile başlarsanız işin sonunda yaklaşık olarak 29 milyon dolarınız olacak.

Eğer paranızı fazla harcamamış, ana görevleri bitirmiş, soygunlardan iyi para kaldırmışsanız 1 milyar 500 milyon dolarınız olabilir.

Suikast 2 de dediğin gibi en son tüm parayı rcw' ye yatırdım % 300 bi artış olmadı en fazla % 0.5

Edit: 48 saatten biraz daha fazla bekledim geldi paralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 10 Kasım 2013; 21:20:22 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.