Şimdi Ara

GTA V Multiplayer Topluluğu- Soygunlar Geldi Gençler! - PS3/PS4 - Ana Konu - Sürekli Güncel - (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
7
Favori
10.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oraya bir adet daha üye yazmanızı rica ediciğim.

PSN: YgzBC
  • Gece heistlere katılım yapacak arkadaşlar aranıyor. Tek şart +18 yaş ve mikrofon. Psn Darkhate90

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu onlineı bi ben mi çözemedim aylardır. Giriyorum bir şey yapamayınca sıkıntıdan cıkıyorum. Birisi ögretebilir mi birlikte oynayalım hatta yaş farketmez ögretsin yeter ki ben 21 yasındayım

• Selamun Aleykum psn:leventtaka61

• Psn: mrt_1905 (ps4)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psn : Spartacus_suatt yaş 28

• psn: mesutaner benide eklermisiniz
  • izlediğim birkaç videoda auto-aim denen bir olay varmış multiplayerdada bu olay yapılabiliyor mu ?
  • Slm arkadaşlar gta5 de arkadaşlar arıyorum heist görev ne olursa yaparız.
    yaş 27 level:62 Psn: turan058 ekleyin. (Ps4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorbey_td -- 21 Ocak 2016; 8:44:50 >
  • Bi biz çözemedik online olayını öğretip sağ kolu yapmak isteyen varsa marhaba8832 mis nickim

• Psn: Memo-TR beni de eklerseniz beraber gorevleri yapabiliriz.

• ps3 hileden geçilmiyor. geçen 1.5 milyon param vardı. adamın biri üstüme para yağdırdı. 9 milyon oldu
  • 1 level param yok ne yapıcam ben pc de oyunu aldıgımda parada gelmişti önsiparişten burda alamadım o parayı ne yapıcagımı bilmiyorum

• Psn : MuratE_37
    Yaş 27

• Edit: halledildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCankat -- 21 Ocak 2016; 16:29:51 >
  • psn: ywisb
    PS4

• şimdi gta onlineye 2 gün oldu. şuanda yaklaşık 120k dolarım var fakat bu parayı kasmak için bile tüm günümü harcadım. Şimdi bana heist setup için davet geliyor ve ben kabul ediyorum setupu başarıyla yapıyoruz 20k civarlarında para geliyor fakat heistin finali için davet falan gelmiyor.

mesela ben flecco job soygununu yapmak istiyorum ancak davet falan geldiği yok bu soygunu high apartmanım olmadan başka biriyle nasıl yapabilirim (soygunu vs o kuracak) veya maç arama gibi bir sistem var mı ? sadece benim telefonuma istek geldiğinde mi soygun vs. yapabilirim ?
  • Merhaba arkadaslar benide eklerseniz soygun işlerine varım. yaş 32

PS4:onurozsoy83
  • Yas : 20
    PS4 Psn: leonsa41
  • PS4 psn: leonsa41
    Yas 20;
    Ekleyin arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoNSa -- 22 Ocak 2016; 18:34:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.