Şimdi Ara

GTA V Multiplayer Topluluğu- Soygunlar Geldi Gençler! - PS3/PS4 - Ana Konu - Sürekli Güncel - (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
7
Favori
10.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

Gta4'un multi'ni az oynamadim. Gta4 hala gideri varda online'da adam bulmak sikinti..

Ekle hocam psn ; ibrahim_cicek_

Ozellikle race ve gta race cok hosuma giderdi.

Hocam özellikle o race deki free modu çok zevkliydi.Yaya olarak başlayıp haritanın diğer ucuna felan ulaşıyoduk.

Hocam benide ekleyin. PSN ID: EmreYUKSEL oyunu çıkar çıkmaz alıcamda Ps3'ü kullanamıyorum korkudan.Sarı ışık mışık verir Gta 5 oynuyamam felan,çok koyar. 6 yılını devirdi 60 gb Fat kasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Gta4'un multi'ni az oynamadim. Gta4 hala gideri varda online'da adam bulmak sikinti..

Hocam özellikle o race deki free modu çok zevkliydi.Yaya olarak başlayıp haritanın diğer ucuna felan ulaşıyoduk.

Hocam benide ekleyin. PSN ID: EmreYUKSEL oyunu çıkar çıkmaz alıcamda Ps3'ü kullanamıyorum korkudan.Sarı ışık mışık verir Gta 5 oynuyamam felan,çok koyar. 6 yılını devirdi 60 gb Fat kasa.

6 yıl olduysa baya iyi dayanmış. Bence GTA V'e kadar makineyi açma hocam. Bu sıcak yaz günlerinde olmasın olmasın aman.

Birde Last of Us'ı oynamadıysan onu oyna. Sonra çok yüklenme makineye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de ps3 alıcam sanırım.
    2.xbox'ımı geçenlerde aldım.
    şu an dükkanımda satmaya çalıştığım vga monitöre bağladım.
    ancak önceki xbox'ımı bağladığım hdmi lı samsung monitörümü çok aradım.

monitörü satıcam,xbox'ı da satıcam.hdmi lı bi monitör ve ps3 super slim alıcam sanırım bi haftaya kadar felan.
    başka şekilde monitör alma şansım yok.
  • Yaz keke.Ama erken olmuş biraz.

efe41ozan
  • benide ekleyin
  • Ekle benide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konya2018 -- 20 Temmuz 2013; 1:24:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

6 yıl olduysa baya iyi dayanmış. Bence GTA V'e kadar makineyi açma hocam. Bu sıcak yaz günlerinde olmasın olmasın aman.

Birde Last of Us'ı oynamadıysan onu oyna. Sonra çok yüklenme makineye.

Oynadım ama baya ısındı ps3. 1 aya yakın açmıyorum nerdeyse.Ama Gta 5'de baya yüklenicem makinaya.O zaman vefat edicek büyük ihtimal.Sonra Beyond oynuyamadım diye üzülücem.Çıkmaza girdim yahu!

• Yerimi alıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam araya alıcaktım çok da sevdim Max Payne 3 ü pc de oynamıştım biraz.50-60 TL ye bulmuştum alacaktım.Fakat annem GTA V in ön sipariş fiyatının 180 TL olduğunu öğrenince onu şimdilik aradan çıkardım ama RDR bitsin takas yapmak isterim.Tabi takası nerden nasıl güvenli yapıcam :SSS
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomertcan

Hocam araya alıcaktım çok da sevdim Max Payne 3 ü pc de oynamıştım biraz.50-60 TL ye bulmuştum alacaktım.Fakat annem GTA V in ön sipariş fiyatının 180 TL olduğunu öğrenince onu şimdilik aradan çıkardım ama RDR bitsin takas yapmak isterim.Tabi takası nerden nasıl güvenli yapıcam :SSS

ön sipariş yerine çıkınca spotdan alabilirdin, spot max. 130 olur, 50 liraya da alırdın Max'i. Forumdan yaparsın hocam takası
  • Hocam spotçuyla uğraşamam zaten PS3 alalı 1 ay olmamış bi de GTA V oyun içi videosunu gördükten sonra 180 TL yi basarım.Bu arada GTA V ön siparişi yapan arkadaşlar Aral Gamein sayfasına biri yazmıştı."Şimdi gelen kutuyu açalımmı"diye 17 Eylül den önce bir şey geliyo mu?
  • add me. MayoneseTR
  • Bu mesaja kadar eklenilmeyi talep eden tüm arkadaşlar listeye eklenmiştir.
  • Tr-Br55 ekler mısın
  • BordoBereli55 B kullanıcısına yanıt
    Eklendi :)
  • Hocam İmzalara Ne Zaman Yapılacak ?
    Eğer Yaparsan Beni Haberdar Edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BordoBereli55

Hocam İmzalara Ne Zaman Yapılacak ?
    Eğer Yaparsan Beni Haberdar Edersin.

En kısa sürede imzalardaki yerini alacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fenomertcan

Hocam spotçuyla uğraşamam zaten PS3 alalı 1 ay olmamış bi de GTA V oyun içi videosunu gördükten sonra 180 TL yi basarım.Bu arada GTA V ön siparişi yapan arkadaşlar Aral Gamein sayfasına biri yazmıştı."Şimdi gelen kutuyu açalımmı"diye 17 Eylül den önce bir şey geliyo mu?

Aral kazikcisina para yedirme 180 tl nedir insaf konsolmu aliyoruz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.