Şimdi Ara

GTA V Multiplayer Topluluğu- Soygunlar Geldi Gençler! - PS3/PS4 - Ana Konu - Sürekli Güncel - (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
7
Favori
10.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zeplin sürme olayı Store'da satılacak mı? Satılacaksa pre order yapmam parası neyse veririm oyun çıktıktan sonra.

• ÇOOOOOK güzel olacak.
  • Listeye beni de ekleyin. Çıktığı gibi alacağım oyunu.
  • SuspectT kullanıcısına yanıt
    Benide eklermisiniz listeye. TRridvan_04
  • Beni de ekler misiniz?

ozozca79 psn
  • Benim PSN ID'yi değiştirebilirseniz iyi olur. Artık by_signal adlı ID'yi kullanacağım. Oyun çıktığında oynayamasam da er ya da geç oynamaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 15 Ağustos 2013; 17:29:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhteşem House Party'ler... Death Matchlar.... Planör, JetSki , ATV , Motorbike ve daha nice yarışlar... Çete savaşları için varımmmmm diyorrrrr

PSN: BadWolf34

herkese şimdiden iyi oyunlar ve iyi forumlar

edit:

bu arada yeni yayınlanan video da 00:30 adamın arkasındaki postere dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 15 Ağustos 2013; 17:32:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuspectT

GTA V Multiplayer Topluluğu- Soygunlar Geldi Gençler! - PS3/PS4 - Ana Konu - Sürekli Güncel -

Grand Theft Auto Online'ın ilk oynanış videosunun tarihi açıklandı. Perşembe günü yayımlanacak ve aynı dakikalarda DH GTA V Multiplayer anasayfasında seyirinize sunulacak :)

Topluluğa katılacak arkadaşlar PSN/DH Nick Şeklinde Konuya Yazsın Lütfen.

GTA V'in çıkışına 2 Ay'dan az bir süre kaldı arkadaşlar Gameplay videomuz'da yayınlandı. Bizede Multiplayer Topluluğunu Kurmak Kaldı :)
    Yayınlanan Gameplay Videosu

Aşağıdaki video'ya bakılırsa ve tahminler doğru çıkarsa, muhtemelen bizleri gerçekten yaşayan ve gerçek insanlardan oluşan bir şehir bizi bekliyor. Düşüncesi bile mükemmel!

Tek Yapılan Açıklama

Hikaye modu hakkında detayları basınla paylaşılan GTA V’in multiplayer modu hakkında derin bir sessizlik olsa da Rockstar North’tan Leslie Benzies bunu bozacak açıklamalar yaptı.

Açıklamaya göre ekip 2001’de GTA 3’ün hikaye moduyla yarattığı devrimin benzerini GTA V’in multiplayer modunun açık-dünya oyunlarda yapmaya hazırlanıyor. Daha önce yapılması imkansız olan öğeleri artık gerçekleştirdiklerini ve bunu multiplayer’a da taşıyacaklarını dile getiren Leslie, üç karakter değiştirmenin daha önce GTA’da hiç yapılamayan bir şey olduğunu, artık mümkün olduğunu ve bu tip devrimlerin multiplayer modunda da geçerli olacağının sinyallerini verdi. Daha fazla bilgi istenilmesi karşısında da konuşmayan Leslie, hala geliştirme aşamalarında olduklarını ve büyük bir açıklamayla tekrar gündeme geleceklerini, hayranlarını sabırlı olmaya davet etti. Bildiğimzi bir diğer detay da Max Payne 3’teki crew sistemi benzerinin GTA V’te de kullanılacak olması.

Üye Listesi
    Psn:Chnuzun / DH Nick:Suspectt
    Psn:Mephisto01091 / DH Nick:Mortal-Gamer
    Psn:Gkhan93 / DH Nick:Gkhan.
    Psn:ERTUGDARK / DH Nick:ErtugDark
    Psn:FatihCeyhan / DH Nick:drejtc
    Psn:Rambo_Berk / DH Nick:Corleone Family
    Psn:FurkanCetin / DH Nick:rapboy97
    Psn:S3ns4tioN_Dre4m / DH Nick:Only Love
    Psn:somutanlam / DH Nick:Toph Bei Fong
    Psn:ibrahim_cicek_ / DH Nick:Fifaboy
    Psn:Mrtcnl / DH Nick:fenomertcan
    Psn:bkaakco / DH Nick:bkaakco
    Psn:ByEnder / DH Nick:SuperEnder
    Psn:Cmzsln / DH Nick:Frenzy
    Psn:FurkanCetin / DH Nick:rapboy97
    Psn:Minorphobia- / DH Nick:Chemicals
    Psn:mrblacktree / DH Nick:Mr. Blacktree
    Psn:EmreYUKSEL / DH Nick:yüzbaşı price
    Psn:yunalir16 / DH Nick:yunalir
    Psn:konya2018 / DH Nick:mustafa2018
    Psn:MayoneseTR / DH Nick:Cereal Killer
    Psn:Gorky_TR / DH Nick:W.Axl Rose
    Psn:Tr-Br55 / DH Nick:BordoBereli55
    Psn:arb93 / DH Nick:arbforce1
    Psn:QardeLs / DH Nick:_Moody
    Psn:yasar177 / DH Nick:yasar177
    Psn:Ömerfb1907 / DH Nick:fenerli_omer

Yaz yaz beni de yaz hacı

• PSN: sanerdk
    DH: sanerdk

ekleyin
  • Benide ekle hocam.

Psn : PickPowerTR
  • Online ilk çıktığında DH olarak disco kapatalım mı arkadaşlar

köylüden geldi bu fikir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortal-Gamer -- 15 Ağustos 2013; 17:52:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

Online ilk çıktığında DH olarak disco kapatalım mı arkadaşlar

köylüden geldi bu fikir

• Video eklendi arkadaşlar
  • Yemin ederim kalp atışlarım hızlandı elim ayağım titredi çıkar çıkmaz alacağım benide eklerseniz gruba sevinirim psn: MS-TF
  • Arkadaşlar Rockstar Social Club'da Crew kurduk mu?
  • PSN:zarbo257 DH:zarbo257
  • D&R dan verdim önsiparişi geçen The last of us ın CD si sorunlu olduğu için iadeye göndermiştim binde 1 olan şey bana denk gelmişti umarım GTA da da aynısı olmaz gerçi 1 EKİM den önce serverları açmayacaklarmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperEnder

quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

Millet bişey danışcam: Ön sipariş veren var mı? Yoksa herkes çıktıgı gün spotçulara mı hücum etcek? Şu zeplin sürme işine kafayı taktım, sırf onun için 180 i gözden çıkarıp d&r dan alasım var.
     GTA V Multiplayer Topluluğu- Soygunlar Geldi Gençler! - PS3/PS4 - Ana Konu - Sürekli Güncel -

zeplin special veya collectors edition da var normal sürüm de yok

Zeplin D&R dan ön siparişle alan herkese verilecek.Birde poster...Siteye girerseniz altta yazıyor.

• Ekle benide hocam psn:yuzi_35

• Beni de ekle kardeşim. Psn imzada.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.