Şimdi Ara

GTA V Multiplayer Topluluğu- Soygunlar Geldi Gençler! - PS3/PS4 - Ana Konu - Sürekli Güncel - (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
7
Favori
10.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şimdi GTA V dışında 2.el felan alırım da bekleyemiyecem şimdi çok sabırsızlandım ilk gün oynamak istiyorum :D İlk defa ön sipariş yapıcam.Abi D&R da 200 TL felan spotçularla uğraşmıyacam en azından GTA V için.
  • Yukarı çıkalım. Görmeyenlerde görsün. Ne kadar çok kişi o kadar eğlence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yanlış zamanda çıkıyor çook. Bu sene stresli geçecek benim için. En azından oyun ucuzlayacak ona seviniyorum.

• Oyunu oynarken benim yerime Franklınle grove streete gıdın ha sakın ihmal etmeyın.Bi bakın bakalım johnson hoem nın durumu nasıl.

• Hocam beni de eklersen psn: arb93
  • Millet bişey danışcam: Ön sipariş veren var mı? Yoksa herkes çıktıgı gün spotçulara mı hücum etcek? Şu zeplin sürme işine kafayı taktım, sırf onun için 180 i gözden çıkarıp d&r dan alasım var.
     GTA V Multiplayer Topluluğu- Soygunlar Geldi Gençler! - PS3/PS4 - Ana Konu - Sürekli Güncel -
  • Ekle. Psn imzada

• ekle
  • Şu efsane olacak konu nasıl hep aşağılara düşer arkadaş

• Yukarı.

• Yaz hocam benide psn:yasar177

bu arada gta 5 de rocketman olcakmı
  • :( ben oynayamıcam 2 sene sonra anca ps4 edition ile gelirim
    muhaha neyseki gta 6 senede bir çıkıyor sorun olmaz en azından dlc ile birlikte uygun fiyata alırız aldıgımda bu mesajı alıntılarım
  • Bu sene ders çalışmayı düşünüyorum gta 5 çıkıyor ama en geç okul tatil olunca alırım
  • Multi videosu ne zamandı?
  • l3yfree/UpTheIrons

• ekle dostum fenerli_omer
  • listeye eklenmeyi talep eden tüm arkadaşların tamamı listeye girilmiştir :)
  • Look for the world premiere of the official GTA Online Gameplay Video as well as coverage of first press previews here at the Newswire and at rockstargames.com/GTAOnline – this Thursday, August 15th.

GTA V Multiplayer Topluluğu- Soygunlar Geldi Gençler! - PS3/PS4 - Ana Konu - Sürekli Güncel -

resmi açıklama geldi hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

Millet bişey danışcam: Ön sipariş veren var mı? Yoksa herkes çıktıgı gün spotçulara mı hücum etcek? Şu zeplin sürme işine kafayı taktım, sırf onun için 180 i gözden çıkarıp d&r dan alasım var.

zeplin special veya collectors edition da var normal sürüm de yok

• Benide ekle single ı didik didik ettikten sonra multiye anca girerim psn: ByEnder
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.