Şimdi Ara

Gta V oynarken pc kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna giriyorum iyi hoş güzel aradan 15 dk geçiyor pc kapanıyor power tuşuna basıyorum çalışacak gibi oluyor yine kapanıyor 5 dk sonra basıyorum açılıyor sistemim aşağıda
    Not: cpu üstünde 100 tllik 12 cm fanlı soğutucu var oc yok montaj doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: IQuarterS

Oyuna giriyorum iyi hoş güzel aradan 15 dk geçiyor pc kapanıyor power tuşuna basıyorum çalışacak gibi oluyor yine kapanıyor 5 dk sonra basıyorum açılıyor sistemim aşağıda
    Not: cpu üstünde 100 tllik 12 cm fanlı soğutucu var oc yok montaj doğru

Ekran kartı bağlantılarını kontrol et kardeşim.. belki yerinden çıkmış olabilir.. anlattığına göre güç kaynağında da yetersizlik ya da arıza olabilir.. sistemini komple bir yazabilirsen çözüm bulmaya çalışırız..
  • Aida64 işlemciye stress testi uygula templeture sekmesi seçili olsun en az 15 dakikalık test ss at bakalım sorun nedir anlamaya çalışalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: klement

Aida64 işlemciye stress testi uygula templeture sekmesi seçili olsun en az 15 dakikalık test ss at bakalım sorun nedir anlamaya çalışalım...
    Gpu stress testi yaptım 5 dk boyunca yüzde 51 52 yükte çalıştı hiç 100 olmadı pc bayağı bir ağırlaştı en fazla 67 dereceye cıktı bi dkdan sonra 67'nin üstüne cıkmadı
    herneyse sonra tam gpu testinde fotosunu kaydedicem pencereyi kapatırken pc yine kapandı
    lütfen yardım edin

NOT : XİGMATEK 500W POWER'ım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IQuarterS -- 31 Mayıs 2016; 14:32:40 >

• quote:

Gpu stress testi yaptım 5 dk boyunca yüzde 51 52 yükte çalıştı hiç 100 olmadı pc bayağı bir ağırlaştı en fazla 67 dereceye cıktı bi dkdan sonra 67'nin üstüne cıkmadı
    herneyse sonra tam gpu testinde fotosunu kaydedicem pencereyi kapatırken pc yine kapandı
    lütfen yardım edin

Alıntıları Göster
    bu arada bana daha çok ısı sorunu değil sanki başka bişi varmış gibi geldi
    o kadar ısınmıyor makinem zaten acık makine
    özel soğutucu var üstünde
    ekran kartınında asus directCUII

• quote:

lütfen yardım edin

Güç kaynağın çok ısınıyor, zorlanıyor ya da gücü yetmiyor.. değiştirmen gerekiyor kardeşim.. bir fotosunu atabilirsen üzerindeki etiketin, daha net bir şey söyleyebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 31 Mayıs 2016; 14:35:51 >
  • Testi cikaramadan kapanmis ise psu sorunu olmasi ihtimal farkli bir guc kaynagi ile test mumkunse bi denenmeli...test suresi en az 15 dakikalik olsun tam zamanli sicaklik degerleri daha stabil olacaktir...mobil vs..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş onun için arkasına 1 adet daha fan taktım içindeki bütün sıcağı dışarı veriyor kaldıki bundan önce daha çok enerji harcayan Amd ekran kartı vardı
    Bu mesaja eklenen görseller:

Gta V oynarken pc kapanması Gta V oynarken pc kapanması Gta V oynarken pc kapanması

• quote:

Testi cikaramadan kapanmis ise psu sorunu olmasi ihtimal farkli bir guc kaynagi ile test mumkunse bi denenmeli...test suresi en az 15 dakikalik olsun tam zamanli sicaklik degerleri daha stabil olacaktir...mobil vs..

Hocam testi bitirdi fotosunu aldım onu kaydettim acık bi sekme vardı onu kapattım tak pc de gitti
  • Hmm attiginiz ss de sure gozume carpti 3 dakika olmus o bakimdan sorun psu sorunu muhtemel farkli bir urunle denenirse kesinlesmis olur garantisi varmi guc kaynaginin ???

• quote:

Hmm attiginiz ss de sure gozume carpti 3 dakika olmus o bakimdan sorun psu sorunu muhtemel farkli bir urunle denenirse kesinlesmis olur garantisi varmi guc kaynaginin ???
    hocam geçen yıl almıştım hiç bişiyi yok aldığım bilgisayarcıda kapandı
  • quote:

Hocam testi bitirdi fotosunu aldım onu kaydettim acık bi sekme vardı onu kapattım tak pc de gitti

Güç kaynağın yetmiyor o sisteme, gayet net kardeşim.. ama sen bilirsin.. uğraşmaya devam edebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Güç kaynağın yetmiyor o sisteme, gayet net kardeşim.. ama sen bilirsin.. uğraşmaya devam edebilirsin..

Alıntıları Göster
    Önereceğiniz bir güç kaynağı varmıdır, önce bir test ettireceğim tabiki
  • quote:

Önereceğimiz güç kaynağı var da, sıfır ve netten aldığın ürünü nasıl almadan önce test ettireceksin onu pek anlamadım.. Mağazadan alırsan belki olabilir..

Nagas AO600 600 Watt 80+ Bronze (12V Tek Kanal 576 Watt) http://www.eksenbilgisayar.com/nagas-ao600-600w-80-bronze-aktif-pfc--guc-kaynagi

Aerocool KCAS Serisi 600 Watt 80+ Bronze (12V Tek Kanal 540 Watt)http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=103493

High Power 750 Watt 80+ Bronze (12V Tek Kanal 675 Watt)http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=101300

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Önereceğimiz güç kaynağı var da, sıfır ve netten aldığın ürünü nasıl almadan önce test ettireceksin onu pek anlamadım.. Mağazadan alırsan belki olabilir..

Nagas AO600 600 Watt 80+ Bronze (12V Tek Kanal 576 Watt) http://www.eksenbilgisayar.com/nagas-ao600-600w-80-bronze-aktif-pfc--guc-kaynagi

Aerocool KCAS Serisi 600 Watt 80+ Bronze (12V Tek Kanal 540 Watt)http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=103493

High Power 750 Watt 80+ Bronze (12V Tek Kanal 675 Watt)http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=101300

Alıntıları Göster
    PSU cortlamış geçmiş olsun. Yenisini al sorun gidecektir. Benimde başımdan geçti tecrübe edindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

PSU cortlamış geçmiş olsun. Yenisini al sorun gidecektir. Benimde başımdan geçti tecrübe edindim.

Alıntıları Göster
    Oyunda iken
    CPU : 63 DERECE
    GPU : 67 DERECE
    RAM 8/4~5 GB

15 DK SONRA PC GİDİYOR

POWER OLARAK CORSAİR VS650 80+ DÜŞÜNÜYORUM
    ŞUANKİ POWER : XİGMATEK 500W ( DEDİĞİNİZE GÖRE CORTLAMIŞ )
  • quote:

Oyunda iken
    CPU : 63 DERECE
    GPU : 67 DERECE
    RAM 8/4~5 GB

15 DK SONRA PC GİDİYOR

POWER OLARAK CORSAİR VS650 80+ DÜŞÜNÜYORUM
    ŞUANKİ POWER : XİGMATEK 500W ( DEDİĞİNİZE GÖRE CORTLAMIŞ )

Alıntıları Göster
    Hocam PSU değil ise anakarttır zaten aynısı başıma geldi sorunu PSU değiştirmek ile buldum. Umarım sizinde öyledir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

Hocam PSU değil ise anakarttır zaten aynısı başıma geldi sorunu PSU değiştirmek ile buldum. Umarım sizinde öyledir

Alıntıları Göster
    Bugün iş çıkışı corsair vs650 80+ güç kaynağı alıp deneyeceğim inş. psudur 250 tl çöpe gitmez
  • once anakart bios sifirlayin ve eger oc yaptiysaniz onu da sifirlayin oyle deneyin. anakart biosunu guncellemeyi de unutmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipheria

once anakart bios sifirlayin ve eger oc yaptiysaniz onu da sifirlayin oyle deneyin. anakart biosunu guncellemeyi de unutmayin
    onların hepsi tamamdı babam azönce aldı güç kaynağını sabah takıp deneyeceğim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.