Şimdi Ara

GTA V Premium Online Edition | 23.5 TL | VPN Kullanmak Gerekir (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
8
Favori
28.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • La yükleme yaptık90gb, 10 level olduk, para iadesi yapmışlar adres yanlış diye. Ee hesabı mı silecekler.. Var mı sizde bi gelişme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Echoés kullanıcısına yanıt
    Oyunlar silinmiyor herhalde, daha önce birisi de yazmıştı. Ben de hiç sorun çıkmadı mesela oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrikeen

Oyunlar silinmiyor herhalde, daha önce birisi de yazmıştı. Ben de hiç sorun çıkmadı mesela oynuyorum.
    İlginçtir ki ben de hala oynayabiliyorum.
  • Echoés kullanıcısına yanıt
    Bende de sorun yok .Para iadesi yaptilar ama oyun yerinde bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben sanalkart ile almıştım fakat geri ödeme yapılmadığı halde mailime mesaj atmışlar sayfaya girip hesaba baktığımda iade diye yazıyor fakat şuan launcherden indiriyorum bir şey yapmam gerekiyor mu ?

Estimado/a Serdar Karaarslan,

Se ha iniciado un reembolso para su pedido de Rockstar Warehouse número 15836209207 por importe de 230.93ARS. Tenga en cuenta que, en función de su método de pago, puede que deba realizar pasos adicionales para completar el procesamiento del mismo. En ese caso, recibirá más información en otro mensaje de correo electrónico. Si no es así, recibirá un mensaje confirmando su reembolso.

El PDF que se adjunta a este mensaje incluye una nota de crédito relativa a su factura antigua para que la pueda archivar. Puede descargar Adobe Reader gratuitamente desde la siguiente página:
    get.adobe.com
    Instalación de Adobe Acrobat Reader DC para todas las versiones
    http://get.adobe.com/es/reader/otherversions

WSi necesita más ayuda, visite nuestro Servicio de Atención al Cliente en:

Este correo electrónico se ha enviado desde una dirección que se utiliza exclusivamente para notificaciones y, por tanto, no se podrá recibir ningún correo en la misma. No responda a este mensaje.

Sincerely,
    Rockstar Warehouse Customer Service

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar.K

Ben sanalkart ile almıştım fakat geri ödeme yapılmadığı halde mailime mesaj atmışlar sayfaya girip hesaba baktığımda iade diye yazıyor fakat şuan launcherden indiriyorum bir şey yapmam gerekiyor mu ?

Estimado/a Serdar Karaarslan,

Se ha iniciado un reembolso para su pedido de Rockstar Warehouse número 15836209207 por importe de 230.93ARS. Tenga en cuenta que, en función de su método de pago, puede que deba realizar pasos adicionales para completar el procesamiento del mismo. En ese caso, recibirá más información en otro mensaje de correo electrónico. Si no es así, recibirá un mensaje confirmando su reembolso.

El PDF que se adjunta a este mensaje incluye una nota de crédito relativa a su factura antigua para que la pueda archivar. Puede descargar Adobe Reader gratuitamente desde la siguiente página:http://get.adobe.com/es/reader/otherversions

WSi necesita más ayuda, visite nuestro Servicio de Atención al Cliente en:http://www.rockstarwarehouse.com/store?SiteID=tk2rstar&Action=help

Este correo electrónico se ha enviado desde una dirección que se utiliza exclusivamente para notificaciones y, por tanto, no se podrá recibir ningún correo en la misma. No responda a este mensaje.

Sincerely,
    Rockstar Warehouse Customer Servicehttp://www.rockstarwarehouse.com/store?SiteID=tk2rstar&Action=help
    Aynı şey bende de yazıyor ancak bir geri ödeme veya oyunun hesabımdan silinmesi gibi bir durum söz konusu olmadı. İndirmiştim de bilmiyorum ne olur.

• hauntblast1 kullanıcısına yanıt
    Bana da mail geldi karta geri ödeme olmadı ama oyuna girebiliyorum ve online oynuyabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuLK559 -- 26 Aralık 2019; 19:15:1 >
  • Kartıma geri ödeme yapıldı lakin online oynamaya devamedebiliyorum.
  • Bana da iade geldi ama oynuyorum, ne olacak durumumuz ?
  • ben oynyorum hala, hile bulsam deneyecem herşeyi. var mı bilen
  • Benim kartımda ne satın alındığı ne iade geldiği gözüküyor. Satın aldığım gün beklenen işlemlerdeydi, ertesi gün kod geldi. Sonra geri ödeme mevzularından sonra mail geldi ve harcamalar kısmını kontrol ettiğimde ikininde gözükmediğini farkettim
  • just one bad day kullanıcısına yanıt
    Satın alım veya provizyonda görünmüyorsa iade yapılmıştır. Benim de 2 gündür provizyonda görünüyor.

• Bugün bana da iade geldi . Ama hala oyun kütüphanemde duruyor

• Az önce sanal kartla aldım bakalım başımıza ne gelecek
    Edit: şimdi siparişimin reddedildiğine dair mail geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbag -- 28 Aralık 2019; 18:51:53 >
  • hbag H kullanıcısına yanıt
    Adamlar sattıklarını bile oyunu verdikten sonra geri alıyor. Artık kimseye satacaklarını zannetmiyorum.

• https://forum.donanimhaber.com/keyler-geri-aliniyor-almayin-arkadaslar--141321797
    Diğer konudaki işlemleri aynen yapın. Sadece fake adress generator kullanmayın. Google haritalardan herhangi bir arjantin şehri yazın. mesela jujuy gidin oraya haritadan kafe, pizzacı gibi yerlerden işaretleyin ekranınızda zaten oranın adresi telefonu çıkar. Adrese ve mahalleye göre dehttps://worldpostalcode.com/argentina/ buradan posta kodunu yazın. Ödeme kısmında kredi kartı numarası girmeden önce isim yazılan yere yine linkini verdiğim konuda belirtildiği gibi kullanmış olduğumuz arjantinli ismi yazın kredi kartı sahibinin ismini yazmanıza gerek yok. Bu şekilde 3 tane hesap aldım. Daha önceden reddedilen asıl kartıma bağlı sanal kart ile bir sorun yaşamadım. Gelen keyi farklı bir hesapta etkinleştirin(region arjantin olsun.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysal1001 -- 29 Aralık 2019; 15:41:50 >

• uysal1001 kullanıcısına yanıt
    İade maili geldi mi peki size?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an için yok, olacağını da sanmıyorum. Herşey usulüne uygun olduğunu düşünüyorum. Ha birde eklemeyi unutmuşum aldığım keyleri farklı bir hesapta etkinleştirdim( region Argentina olan).

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

teknoloji sitesinde böyle cahilce yorum yapılır mı yahu, bi de sizden cahil 21 tanesi gitmiş beğenmişler. sertifika sorunu olmayan bir siteyse, ki varsa tarayıcı uyarı yapar, hiçbir sorun olmaz. hatta sanal kart kullanıyorsanız hiç sıkıntı yaşamazsınız.

bütün bilgilerinizi görüyorlar ne ya
    çok cahilsin ya karacahil desek daha doğru olur. hem bilmiyorsun hemde biliyomuş gibi yorum yapıyorsun. bilinmedik ücretsiz vpn ler network packet sniffer yapabilir senin girdiğin internet sitelerini gönderdiğin paketleri bilgileri her şeyi isteseler kaydedip okuyabilirler senin gibi cahillerde yoğ yavv ne olacak der
  • CMB34 C kullanıcısına yanıt
    istediği kadar sniff yapabilir, çok bilmiş kardeş. sanal kartının limiti oyunun kendisi kadarsa hiç bir sorun yaşamazsın. ne yapacak 0 limitli kartı sniffleyip evine ipotek mi gönderecek? sen daha internet kafelerdeyken ben bu işlerle uğraşıyordum merak etme
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.