Şimdi Ara

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
15
Favori
78.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

Ekran kartı modeliniz nedir hocam ?

Nvidia 850 m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda yaşadığım 2 sorundan ötürü oyun da ilerleyemiyorum.

1) Görevin birin de, mezarlıkta ki çatışmadan ve adamları öldürdükten sonra, F tuşuyla arabaya binmeye çalıştığım da oyundan atıyor.

2)Başka bir görev de, İnşaatın en üst katına asansörle çıkıp çatışmaya girer girmez, asansörden çıkamadan oyun dan atıyor.

Bu sorunları çözebilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 12 Mayıs 2015; 23:11:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOVISTAR

Bende de playgta5.exe hatasi veriyor ilk sayfadaki launger hatasinin cozumu ile ayni mi yoksa baska bir cozumu var midir ??

Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

quote:

Bende de playgta5.exe hatasi veriyor ilk sayfadaki launger hatasinin cozumu ile ayni mi yoksa baska bir cozumu var midir ??

Evet herseyi denedim eror no launcher tarzi birsylerde yazıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

quote:

Evet herseyi denedim eror no launcher tarzi birsylerde yazıyor

Launcher'ı kes masaüstüne yapıştır.Playgta5.exe üzerinden oyunu açmaya çalış
  • Arkadaslar gorev icin story moda giriyorum ama arayip gorev veren olmuyor. En son lamar bana git sacini kestir demisti. Kestirdim ama ortada gorev felan yok bos bos geziyorum. Ne yapabilirim?
  • Mrb arkadaşlar oyunu kutulu aldim bir kaç gündür rahat oynuyordum.

Bügun internetimde arıza var bir kaç gün olmayacakmiş şimdi ben internet olmadan oyuna giremeyecekmiyim story mode oynasak yine yeterdi ya çok Saçma bi çözüm bilen varsa lütfen söylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: kayamtky

Şu anda yaşadığım 2 sorundan ötürü oyun da ilerleyemiyorum.

1) Görevin birin de, mezarlıkta ki çatışmadan ve adamları öldürdükten sonra, F tuşuyla arabaya binmeye çalıştığım da oyundan atıyor.

2)Başka bir görev de, İnşaatın en üst katına asansörle çıkıp çatışmaya girer girmez, asansörden çıkamadan oyun dan atıyor.

Bu sorunları çözebilen var mı ?

https://www.youtube.com/watch?v=AnHKg0IYZww

bu linkte ki video dakileri uyguladım sorun çözüldü.

• Arkadaşlar GTA 5'te silahla sıkarken silah takılıp kendi kendine sıkmaya başlıyor bu sorunu çözemedim. Takılırken garip bir tuş sesi geliyor yardım bekliyorum.

• online'da bugün loading ekranından geçemedim. Atmasız 6-7 dk sürdü loadingler. Oynayamadan kaldı öyle
  • disaster68 kullanıcısına yanıt
    story modda oynanır. int gerekmiyor.
  • nocnoc kullanıcısına yanıt
    Dostum oyunu açinca code 2 hatasi veriyor serveri baglanmiyor offline tıkliyorum bu seferde aktıv etmek için internet lazim diyor ne yapmaliyim

• Gta 5 kutu aldim 7 dvd cikti.Nasil yukleyecem bileniniz varmi hic anlamam bu islerden

• 1.DVD yi tak, sırayla isteyecek diğerlerini.
  • Arkadaşlar pc ye format attım sorunsuz çalışan oyun hiç açılmamaya başladı. Nedendir acaba . Gta 5 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum
  • Merhaba arkadaşlar Gta 5'de borsaya giriyorum.LCN'den(zaten korsan olduğu için bawsaq açılmıyor.) Ancak BurgerShota(BGR) tıkladığımda bana DolarDills(DOP) şirketini açıyor hisse almak için diğer şirketlerde de bu sorun oluyor. Bu nasıl çözülür? Neredeyse her şirkette aynı sorun var. Hangi şirkete girersem başka şirket açılıyor. Ve ayrıca hisse alacağımız şirketten 1 hisse almadan tüm parayı bastım para boşa gitti. Yani önceden 1 hisse almadan "My Portfilo" kısmında gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

1.DVD yi tak, sırayla isteyecek diğerlerini.

Ek birsey yapmamama gerek varmi

• Arkadaşlar oyun %27'de tıkandı. En son hood safari görevini yaptım 3 karakterde de yapabileceğim hiçbir görev yok. Sorun ne olabilir, görev var da ilmini mi bilemedim acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

Arkadaşlar pc ye format attım sorunsuz çalışan oyun hiç açılmamaya başladı. Nedendir acaba . Gta 5 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum

yardımcı olabilecek var mı
  • arkadaşlar bende yeni aldım gta 5 g2a dan. social club tan uyelık actım kodu aktıve ettım ama bu __ GTA V Setup Tool denen meret bir türlü inmiyor siteden!! allah rızası için yardımcı olun çıldıracam!!!
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.