Şimdi Ara

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
686
Cevap
15
Favori
78.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • online a girebilen var mı? code 2 hatası geliyor. update server unavailiable diyor.
  • hahaha58 kullanıcısına yanıt
    Bu duruma bende düştüm bugün kaç gündür sıkıntısız oynuyorduk yok mu bilen?
  • Resmi simage yaparsan iyi olur. Ayrıca internetin dns veya güvenlik duvarıyla ilgili bir problem gibi gözüküyor
  • o sorun çözüldü girdim oynadım biraz, güncelleme geldi şimdi oyuna girdikten sonra çalışmayı durdurdu hatası veriyor kafayı yicem
    hatanın resmi
  • [image ]https://store.donanimhaber.com/f6/62/f4/f662f4bff03b92e531db02a3b25115de.jpg [/simage]

Bu hatayı alıyorum arkadaşlar çözüm yolu var mı çıldıracam

https://store.donanimhaber.com/f6/62/f4/f662f4bff03b92e531db02a3b25115de.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdensahin -- 30 Nisan 2015; 22:31:00 >
  • gta 5 oyun açılırken polis sesleri falan geliyor
    ama oyun sırasında ses gelmiyor acil yardım edinn
  • Arkadaslar Solo Session falan girmiyorum normal online server giriyorum. Serverda en fazla 10 kişi var. Find A New Server diyorum yine az kişi var. Çok kişili serverlara nasıl giricem. Bazı crewlere girdim 1milyon kişi gözüküyo acık oyunculara baktıgımda 5 kişi gözüküyo. Ne yapmalıyım nasıl cok kişili bir servera girerim.
    Çok kişili servera girme isteğimin sebebi Heist görevi yapcak adam bulmak için
  • Merhaba, dün rockstar warehousedan gta 5 aldım gta5 setup toolu indirdim indirirken bi pencere geliyor bu pencere dolunca uygulama hatası 0xc000007b veriyor. Ne yapmam lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steamden oynuyorum. Oynarken saçma sapan alakasız yerlerde oyunun exe si çalışmayı durduruyor ve yer yer mavi ekran veriyor. Sebebini ve çözümünü bilen var mıdır ?
  • Story modda adamları öldürüp arabaya doğru koşarken ekran kararıyor ve yaklaşık 1 dk içinde oyun kapanıyor.

Sorunu yaşayan ? Çözümünü bilen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]

Ana konu kirlenmesin diye böyle bir konu açmaya karar verdim. Karşılaştığınız hataları bu konu altında belirtin. Hataların çözümlerini sürekli olarak ana başlığa ekleyeceğim.

Hatanızı belirtirken lütfen detay verin. Resim eklerken simage olarak ekleyin.

Not: NVIDIA ve AMD GTA 5 için sürücülerini çıkarttı.
    İşte düşün ne kadar harika bir oyun ki Grand Theft Auto V, çıkar çıkmaz kendisine özel ekran kartı sürücüleri yayımlandı.

Grand Theft Auto V, PC platformu için dün gece saat 02:00’da resmi olarak yayımlandı.

Dün, NVIDIA tarafından GTA V'e özel olarak optimize edilmiş GeForce Game Ready Driver for Grand Theft Auto V 350.12 sürücüsünü çıkarmıştı ve bugün de AMD tarafından beklenen sürücüler geldi.

Yalnız NVIDIA'da Türkçe olarak sürücü aradığınızda size bir önceki driver olan 347.88'i getiriyor yani sürücü dilini US English olarak seçmeniz lazım.

Bugün de AMD, GTA V oyuncularının beklediği sürücü olan AMD Catalyst 15.4 Beta sürücüsünü yayımlayarak GTA V’in PC sürümünün performans sorunlarının önüne geçti.

AMD İçin:http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

NVIDIA İçin:http://www.nvidia.com.tr/drivers

GTA V Launcher Çalışmayı Durdurdu Hatası Çözümü Ve Oyuna Giriş

Abim steamdan aldı benim pcde kaldırıyor ben bunu kendi pcmdede oynamak istiyorum yanlız crack yapcam calisirmi çalışır diyorlae

• Beyler kurban olayım biri bana yardım etsin oyunu aldım bir arkadaşımdan oyunun yedek dosyalarını aldım attım sorunsuz kurdum play online dediğimde social club hala çalışırken gta 5 çalışmayı durdurdu hatası geliyor. Bende dedim heralde aldığım dosyalar bozuk sildim akk den korkmadan tekrar indirdim ama şimdi yine aynı hata gözünüzü seveyim yok mu bir çözümü arkadaşlar.
  • Ana görevleri bitirdim, harita açıktı hep, iki gündür bu halde, çözüm nedir arkadaşlar?

https://store.donanimhaber.com/98/4d/8d/984d8df2d9cd426246ce8fac7b000f71.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cennaro -- 3 Mayıs 2015; 11:38:28 >
  • Dün güncelleme yaptıktan sonra ERR_GFX_D3D_INIT hatası almaya başlamıştım online'da görev başarısız olunca restart free mode ekranına gelirken hata verip çalışmayı durduruyordu. Hata alanlar için ben güç yönetim ayarlarını değiştirerek çözdüm.

Nvidia ekran kartları için Nvidia Denetim Masası>3D Ayarlarının Yönetilmesi>Program Ayarları'ndan ekle diyerek gta v ve gta v launcher'ı ekleyip ikisininde güç yönetim modunu Maksimum performansı tercih et' e getirdim ve sorunum çözüldü.
    GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]

• Beyler son 2 güncelleme ile şöyle bir sorunum oluştu. Araba içinde ateş edemiyorum. Araba içinde hiçbir şekilde nişan alma çalışmıyor. Yardım ederseniz sevinirim...

Sorunu çözdüm: DNS'i değiştirince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historicalmann -- 3 Mayıs 2015; 15:30:44 >
  • Beyler allah aşkına biri yardım etsin kafayı yicem vallahi vurucam yumruğu dağıtıcam masayı falan az kaldı.

• Arkadaşlar gölge problemim var sorun nedir saygılar

http://imgur.com/AHGfCsU,cs88MXP#0
  • trevor un ilk görevinde oyun kasmaya başlıyor, kamyına doğru giderkende appcrash hatası verip oyundan atıyor, çözümü bilen varmı.
  • GTX 980 (EVGA Classified) Nvidia 350.12 sürücüleri ile Online'da Heistlerde rastgele hata veriyor. Bu sorunu yaşayan ve çözebilen var mı?
  • Oyun yüklerken yüzde 26 da İSdone.dll hatası alıyorum çözemedim varmı alan bu hatayı çözümü bilen

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.