Bildirim
GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Yandex ve google dns denedim sorunum ara ara devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim. :) ( unknown network error hatası veriyor) -
-
RSC den indirdiğimiz oyunun yedeğini nasıl alıyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ölü ozan
beyler xbox 360 da gta 4'ü dvd;'yi takıp oynuyorumi sosyal kulüp vs ile karşılaşmadım. ama pc de sosyal kulüp yüzünden gta 4 oynayamıyorum. gta v için de durum aynı mı ? yani sosyal kulüp konsolda da var mı ?
sosical club konsolda yok ben ps3 de karşılaşmadım xbox ta da olabiliceğini sanmıyorum -
Beyler acil yardım heist görevinde matkabı nasıl kullanıyoz ya çok yavaş sürekli ısınıyo matkap yardım lütfen
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bero 20
Beyler acil yardım heist görevinde matkabı nasıl kullanıyoz ya çok yavaş sürekli ısınıyo matkap yardım lütfen
mouse' u ileri doğru ittiğinde delmeye başlar fazla ittirmeden delmeye çalış. -
Sol clicki basılı mı tutçaz peki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sol tıklama varmıydı hatırlamıyorum, ekranda belirtiyor zaten tuşları
Şimdi youtube da baktım sol click matkapı çalıştırıyor, mouse ileri itip sol click basacaksın çok ileri itmezsen fazla ısınmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 25 Nisan 2015; 18:14:25 > -
-
arkadaşlar , benim gta 5 çikan hiç bir update fayda etmeden ayni sorunlari yaşatip duruyor , nvidia 350.12 versiyonda oyunum belli bir süre sonra ki bazen 2-3 dk bazen 10-15 dakka sonra fps dibe vuruyor geri gelmeden, nvidia nin 341-44 versiyonundada açtiğim zaman rastgele sürelerde oyun kapaniyor, geforce exprience hiç bir versiyonda oyunumu optimize edemiyor, ayni kaynaktan yüklenen oyunu arkadaşim optimize edebildi , Lütfen yardimci olun çildiracağim,
Asus X550l
İntel core i7-4500u
Nvidia geforce 840m
ram-8gb
Windows 8.1 -
rockstar ve amd nin düzgün bi update çıkarması lağızım oyun amd ekran kartı ile oynanmıyor -
Beyler oyun bende sadece bazı yerlerde durdu hatası veriyor. Mesela görevi oynuyorum ( herhangi ) görevin bir yeri var diyelim , oraya geldiğim an oyun duruyor. Sadece orada oluyor , oranın etrafından dolansam oyun durmuyor mesela. Niye böyle bu ? -
Ben Trevor'la yapılan ilk görevde oyun beni sürekli atıyor . Çözünürlüğü düşürüp oynadım bir de bu sefer oyun biraz daha dayandı ama yine attı beni . Özellikle sanki Trevor'un özel gücünü kullandıktan sonra sistem zorlnıyor gibime geliyor . Yok mudur bir çözüm ? -
quote:
Orijinalden alıntı: onurmio
Trevorun sniper rifle görevinde oyun kafayı yiyor arkadaşlar, bu durumla karşılaşan oldu mu hiç? Lanet olası bölümü geçemiyorum bir türlü.
Bu gece yaptığımız görevi mi kastediyorsunuz hocam ? Hani su deposunun üstüne çıkıp adamları indirdiğimiz görev ? Orada benim oyunda kafayı yedi. Please reboot and install gibi bir hata çıkardı. Günlerdir araştırıyorum ama bulamadım. -
bende bazı oyun dosyaları bozuk indiğinden dolayı öyle olmuş, ben hashlere baktım sorunlu olanları tekrar indirdim. -
Arkadaşlar martin madrozonun uçak görevini yapıyorum bitiyo tam frankline geçerken oyun kapanıyo nasıl çözucem bu işi cöp kamyonu atmasını skiple geçtim bunda geçemiyorum çünkü sinematikten hemen sonra frankline geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollo31 -- 27 Nisan 2015; 9:18:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar pc ye format attım social club hatası yüzünden.Oyunu kurdum c++ falan bişiler istiyor.
-Gta 5 için gerekli olan programlar nelerdir ?
-İmzamdaki sistem nasıl oynatır oyunu ?
-Oyun için 3-dm nin hangi krank versiyonu tavsiyedir.Ben 60.997 lik iso olan versiyonu kurdum.
-Son nvidia sürücüsünü kurmak yeterli midir başka bir yazılım gerekli mi ?
-Bu arada pc internete bağlı değil.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHandOfGod -- 27 Nisan 2015; 11:56:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: onurmio
bende bazı oyun dosyaları bozuk indiğinden dolayı öyle olmuş, ben hashlere baktım sorunlu olanları tekrar indirdim.
Onu bende yaptim hocam. ama farkettim ki hep ayni 2 dosya bozuluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X