Şimdi Ara

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
15
Favori
78.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şöyle bir hata alıyorum ne yaptıysam olmadı
    GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]
  • Yandex ve google dns denedim sorunum ara ara devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim. :) ( unknown network error hatası veriyor)
  • arkadaşlar oyuna giriyorum ilk bölümde binadan çıktığım yerde polisler gelmiyor yardım edin Allah'ın selamı üzerinize olsun.
  • RSC den indirdiğimiz oyunun yedeğini nasıl alıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

beyler xbox 360 da gta 4'ü dvd;'yi takıp oynuyorumi sosyal kulüp vs ile karşılaşmadım. ama pc de sosyal kulüp yüzünden gta 4 oynayamıyorum. gta v için de durum aynı mı ? yani sosyal kulüp konsolda da var mı ?

sosical club konsolda yok ben ps3 de karşılaşmadım xbox ta da olabiliceğini sanmıyorum
  • Beyler acil yardım heist görevinde matkabı nasıl kullanıyoz ya çok yavaş sürekli ısınıyo matkap yardım lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bero 20

Beyler acil yardım heist görevinde matkabı nasıl kullanıyoz ya çok yavaş sürekli ısınıyo matkap yardım lütfen

mouse' u ileri doğru ittiğinde delmeye başlar fazla ittirmeden delmeye çalış.
  • feriox kullanıcısına yanıt
    Sol clicki basılı mı tutçaz peki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol tıklama varmıydı hatırlamıyorum, ekranda belirtiyor zaten tuşları
    Şimdi youtube da baktım sol click matkapı çalıştırıyor, mouse ileri itip sol click basacaksın çok ileri itmezsen fazla ısınmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 25 Nisan 2015; 18:14:25 >
  • arkadaşlar dün akşam saat 4 den beri takıldım sorumu bulamadım

michaelle fbi binasını patlatma görevi yapıyorum binaya temizlikçi gibi girip bombaları yerleştiriyorum çıkıyorum çıktıktan sonra franklini arıyor sonra biz frankline geçiriyor itfaiye aracına araca geçer geçmez hiç bi tuşa basmadan fail veriyor varmı sebebini bilen :?

retry diyince loading ekranı takılı kalıyor oyunu alt f4 le kapatmak gerekiyor. exit diyince oyundan çıkıyor ???

• arkadaşlar , benim gta 5 çikan hiç bir update fayda etmeden ayni sorunlari yaşatip duruyor , nvidia 350.12 versiyonda oyunum belli bir süre sonra ki bazen 2-3 dk bazen 10-15 dakka sonra fps dibe vuruyor geri gelmeden, nvidia nin 341-44 versiyonundada açtiğim zaman rastgele sürelerde oyun kapaniyor, geforce exprience hiç bir versiyonda oyunumu optimize edemiyor, ayni kaynaktan yüklenen oyunu arkadaşim optimize edebildi , Lütfen yardimci olun çildiracağim,
    Asus X550l
    İntel core i7-4500u
    Nvidia geforce 840m
    ram-8gb
    Windows 8.1
  • rockstar ve amd nin düzgün bi update çıkarması lağızım oyun amd ekran kartı ile oynanmıyor
  • Beyler oyun bende sadece bazı yerlerde durdu hatası veriyor. Mesela görevi oynuyorum ( herhangi ) görevin bir yeri var diyelim , oraya geldiğim an oyun duruyor. Sadece orada oluyor , oranın etrafından dolansam oyun durmuyor mesela. Niye böyle bu ?
  • Ben Trevor'la yapılan ilk görevde oyun beni sürekli atıyor . Çözünürlüğü düşürüp oynadım bir de bu sefer oyun biraz daha dayandı ama yine attı beni . Özellikle sanki Trevor'un özel gücünü kullandıktan sonra sistem zorlnıyor gibime geliyor . Yok mudur bir çözüm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmio

Trevorun sniper rifle görevinde oyun kafayı yiyor arkadaşlar, bu durumla karşılaşan oldu mu hiç? Lanet olası bölümü geçemiyorum bir türlü.

Bu gece yaptığımız görevi mi kastediyorsunuz hocam ? Hani su deposunun üstüne çıkıp adamları indirdiğimiz görev ? Orada benim oyunda kafayı yedi. Please reboot and install gibi bir hata çıkardı. Günlerdir araştırıyorum ama bulamadım.
  • aramazmert kullanıcısına yanıt
    bende bazı oyun dosyaları bozuk indiğinden dolayı öyle olmuş, ben hashlere baktım sorunlu olanları tekrar indirdim.
  • Arkadaşlar martin madrozonun uçak görevini yapıyorum bitiyo tam frankline geçerken oyun kapanıyo nasıl çözucem bu işi cöp kamyonu atmasını skiple geçtim bunda geçemiyorum çünkü sinematikten hemen sonra frankline geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollo31 -- 27 Nisan 2015; 9:18:22 >
  • Bende bugün 60gb+135.75mb indi burada kalıyor çözümünü bilen varmı? amd hd7850 son sürümü indirdim 15,4 beta 8gb ram pıı x4 965 işlemci
  • Arkadaşlar pc ye format attım social club hatası yüzünden.Oyunu kurdum c++ falan bişiler istiyor.

-Gta 5 için gerekli olan programlar nelerdir ?
    -İmzamdaki sistem nasıl oynatır oyunu ?
    -Oyun için 3-dm nin hangi krank versiyonu tavsiyedir.Ben 60.997 lik iso olan versiyonu kurdum.
    -Son nvidia sürücüsünü kurmak yeterli midir başka bir yazılım gerekli mi ?
    -Bu arada pc internete bağlı değil.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHandOfGod -- 27 Nisan 2015; 11:56:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmio

bende bazı oyun dosyaları bozuk indiğinden dolayı öyle olmuş, ben hashlere baktım sorunlu olanları tekrar indirdim.

Onu bende yaptim hocam. ama farkettim ki hep ayni 2 dosya bozuluyor.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.