Şimdi Ara

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
15
Favori
78.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: peters

Bende bugün 60gb+135.75mb indi burada kalıyor çözümünü bilen varmı? amd hd7850 son sürümü indirdim 15,4 beta 8gb ram pıı x4 965 işlemci
    GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]

Arkadaşlar şu sorunu çözebilen yokmu herkez fix mi bekliyor?

• TheRobberYGang TRG adlı arkadaş Gta 5 social clup Retry Safe mode sorunu çözümünü bulmuş onun çözümünü paylaşıyorum umarım link atmak yasak değildir.https://www.youtube.com/watch?v=BLC8Ykv-tW8
  • Arkadaşlar merhabalar.
    Ben oyunu yükledim şöyle bir hata alıyorum '' Minimum Recommended hardware Check Failure '' yardımcı olabilecek var mı ?
  • Merhaba oyunda fps sorunu yaşıyorum ,kırsal kesimlere gidince fps'de 3 kata yakın düşüşler yaşıyorum normalde 60'lardayken fps değerlerim 20'lere iniyor, bu sorunu başka yaşayan var mı acaba ?
    Ayrıca diğer oyunlara nazaran işlemci kullanımım, frekans hızı ve ısınması bu oyunda bariz fazla, işlemci darboğazımı vardır sizce ?
    sistemim ;
    victor p503k laptop
    i7 4700mq (2.4 ghz - turbo ile 3.4 ghz) işlemci
    nvidia gf gtx 970m 6 gb vram ekran kartı
    8 gb ddr3 1600 mhz ram
    500 gb hdd 7200 rpm
    windows 8.1 64 bit
    nvidia 350.12 en son güncel gta 5 için çıkan sürücü yüklendi, framework vs gibi zımbırtılarda güncel, dx falan hepsi güncel.
    bu bahsettiğim sorunu nerdeyse en yüksek ayarlarda alıyorum (1080p ,2xmsaa, all of ultra, txaa)

ayrıca bu fps düşüşleri varken ekran kartı kullanımı bariz düşmüyor hatta 60 fps iken neyse o kadar kullanım oluyor işin en ilginç kısmı
    normalde de aslında kullanım ara ara düşüyor mesela v-sync açık olmamasına rağmen ve abartı fps almama rağmen gpu load ara ara %70'lere inebiliyor ,haliyle bu sıradada fps düşüyor, ekran kartına darboğaz varmıdır sizce ,işlemcimde ekran kartımı taşıyabilecek seviyede iyi ve hiçbir oyunda darboğaz olmadı ama.
    ramim 8 gb ama oyundayken toplam ram kullanımı 6.6 gb'ye kadar geliyor, ram darboğaz yapıyor olabilirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Yabancılar çokça karşılaşmış sanırım ama benim gibi, giriş kısmı bittiği gibi, eleman psikiyatristten çıkınca oyunu çöken kimse yok mu ?

MD5'lere teker teker baktım, .rpf dosyalarım sağlam.

Edit: Zlib hatası alıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

Bazen siper alırken çalıştırmayı durdurdu hatası verip oyundan atıyoru. Bunun b ir çözümü var mı ?

bende de lester'dan görevi alıp store'a giderken çöküyor ve çalışmayı durdurdu hatası veriyor. hatta lestera giderken de veriyor bu hatayı. Çözüm bulabildin mi psikiyatristen çıkınca sonra çökmeye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonslayer05 -- 27 Nisan 2015; 23:53:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonslayer05

quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Yabancılar çokça karşılaşmış sanırım ama benim gibi, giriş kısmı bittiği gibi, eleman psikiyatristten çıkınca oyunu çöken kimse yok mu ?

MD5'lere teker teker baktım, .rpf dosyalarım sağlam.

Edit: Zlib hatası alıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

Bazen siper alırken çalıştırmayı durdurdu hatası verip oyundan atıyoru. Bunun b ir çözümü var mı ?

bende de lester'dan görevi alıp store'a giderken çöküyor ve çalışmayı durdurdu hatası veriyor. hatta lestera giderken de veriyor bu hatayı. Çözüm bulabildin mi psikiyatristen çıkınca sonra çökmeye?

Bu bölümde benim açtığım bir başlık var, orada adım adım anlattım, bakıver ya.

• bu başlık altında mı? yoksa Grand Theft Auto alt forumunun altında bir başlık mı? başlığında bir de adı var mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonslayer05

bu başlık altında mı? yoksa Grand Theft Auto alt forumunun altında bir başlık mı? başlığında bir de adı var mı :)

Al başgan:http://forum.donanimhaber.com/m_104861632/tm.htm
  • tuttuğun altın olsun =)
  • KEY alacağım ama launcher yüklemiyorum. Windows 8.1 kullanıyorum. Launcher kurulumunu Yaptım fakat açılmıyor hata da vermiyor. Yardım edebilir misiniz arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkaşlar bende indirmemek için kutulu aldım kutudaki keyi social club de etkinleştridim ve oyunu kurdum ama oyuna girerken şu hatayı alıyorum

The Rockstar game services are unavailable.please Try Again later or check the GTA online Status page for maintenance and outage notifications.

https://support.rocksta...m/hc/articles/200426246
  • arkadaşlar şöyle bir hata alıyorum varmı karşılaşan
    cevap için şimdiden teşekkürler
    https://cache.donanimhaber.com/Thumbs/0/8df3ccaf6cabd34714fc0a58a52dcc8d_120_False_72_3.jpg

• Bu onu oynayabilenler nasıl oynuyor anlamadım gitti.Oyunu aldık oyuna giremiyoruz retry hatası nedir tıklıyoruz girmiyor hatada vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassinchn47

Merhaba oyunda fps sorunu yaşıyorum ,kırsal kesimlere gidince fps'de 3 kata yakın düşüşler yaşıyorum normalde 60'lardayken fps değerlerim 20'lere iniyor, bu sorunu başka yaşayan var mı acaba ?
    Ayrıca diğer oyunlara nazaran işlemci kullanımım, frekans hızı ve ısınması bu oyunda bariz fazla, işlemci darboğazımı vardır sizce ?
    sistemim ;
    victor p503k laptop
    i7 4700mq (2.4 ghz - turbo ile 3.4 ghz) işlemci
    nvidia gf gtx 970m 6 gb vram ekran kartı
    8 gb ddr3 1600 mhz ram
    500 gb hdd 7200 rpm
    windows 8.1 64 bit
    nvidia 350.12 en son güncel gta 5 için çıkan sürücü yüklendi, framework vs gibi zımbırtılarda güncel, dx falan hepsi güncel.
    bu bahsettiğim sorunu nerdeyse en yüksek ayarlarda alıyorum (1080p ,2xmsaa, all of ultra, txaa)

ayrıca bu fps düşüşleri varken ekran kartı kullanımı bariz düşmüyor hatta 60 fps iken neyse o kadar kullanım oluyor işin en ilginç kısmı
    normalde de aslında kullanım ara ara düşüyor mesela v-sync açık olmamasına rağmen ve abartı fps almama rağmen gpu load ara ara %70'lere inebiliyor ,haliyle bu sıradada fps düşüyor, ekran kartına darboğaz varmıdır sizce ,işlemcimde ekran kartımı taşıyabilecek seviyede iyi ve hiçbir oyunda darboğaz olmadı ama.
    ramim 8 gb ama oyundayken toplam ram kullanımı 6.6 gb'ye kadar geliyor, ram darboğaz yapıyor olabilirmi ?

Grass quality düşür düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar böyle bi sorunum var
    arada flash patlar gibi ısık geliyor ekrana ve
    gölge takip ediyor beni bunun sebepleri nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utangacımben -- 28 Nisan 2015; 17:55:23 >
  • Arkadaşlar hikaye modunya dükkan almak karlı mı mesela bar 750 bin haftalık getiris i7 bin
  • GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]

Yardım edecek??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallpaper1905 -- 29 Nisan 2015; 15:08:31 >
  • arkadaşlar oyunun ilk görevlerinde vespucci beach den sonraki strangers and freaks yazısına gidiyorum hiç bişi olmuyo yukarıda yazıyo strangers and freaks can founs in san andreas diye ama bişi olmuyo franklinle gittim

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Uğur hocam bizim yurtta steam yasaklı olduğu için vpn ile bağlanıp giriyordum fakat son 1-2 saat içinde yurttaki oyunların yasağını vs. kaldırmışlar. Bende bin bir hevesle oyuna girdim hiç bir problem gözükmüyordu fakat online'a girerken şöyle bir hata aldım ;

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]

VPN veya Cep Telefonumu modeme çevirip girdiğimde böyle bir problem olmuyor ancak yurdun internetinde bir problem olabileceğini düşünüyorum. Acaba bilgisayardan yapabileceğim(modeme erişimim yok,duvar var) ufak ta olsa bir ayar vs. var mı ?

Teşekkürler...

Edit : simage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDCF59BE8 -- 30 Nisan 2015; 13:57:12 >

• code 12 hatası alıyorum launcher da çözümü bilenvarsa acil yardım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.