Şimdi Ara

gta v takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze çok selamlar gta v aldım kurdum takılmalar oluyo devamlı görüntü kalitesini en düşük yapsam tüm özellikleri low a alsam çözünürlüğü 800-600 bile alsam hiç bir şey değişmiyor ultra ayarlarda da aynı en düşük ayarlarda da . Bi yardım edin şimdi den teşekkürler

SİSTEM .
    2*4 = 8 gb ram

fx 8350 işlemci

990 fx a gd 80 anakart

MSI r9 290x gaming ekran kartı
    ((((işletim sistemim win 8.1 orjinal değil bu yüzden yaparmı ? )))

• 60gb lik oyunu saniyede taş çatlayınca 150mb okuyan harddiskle oynayınca takılıyor.
    Bende 960m(4gb). İ7)4720hq(8çekirdek) lisanslı işletim sistemi lisanslı oyun full güncel bilgisayar aynısı oluyor. Param olunca ssd alacağım.
    İ7 işlemci 970 ekran kartlı bir arkadaşında aynı sorunu vardı forumda. Ondada ssd yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetaksakal -- 29 Mayıs 2015; 21:42:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler içime su serptin bende aslında bu şekilde düşünmüştüm ama sonra yok ya olamaz flan demiştim inşallah öyledir bana da okuma hızı ile alakalı bi sorun gibi gelmişti yetişemiyo hard disc ilk işim ssd almak ollucak
  • milka12 M kullanıcısına yanıt
    Dostum bunun ssd ile bir alakası uzaktan yakından yok söyleyeyim. Benim de kasıyordu anlık fps düşüşleri oluyordu ama ramdan olduğunu biliyordum. Bugun 8 gb yaptım takılma sorunu kalmadı yag gibi oynuyorum ssd de yok. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu işin harddiskle bir alakası yok (tabi harddiskin çok eskiyse yada takır tukur sesler geliyorsa miladını doldurmuşsa geçerli değil) ssd Alırsın tekrar takar üzülürsün.... Bunun yazılımsal olma olasılığı yüksek.
    Sorun anlık takılmalar mı ? Fps normalse bende de oldu bu sorun ve şöyle çözdüm. Bu bir input lag yani mouseyi hareket ettirince oluşan bir takılma. Keyboard/mouse ayarlarına gir oyun içerisinden. RawInput olan kısmı DirectInput yap. Bende böyle çözüldü sorun. Ayrıca oyunda ayarları yükseğe almalısın lowda oynayınca GPU yu tam performans kullanmıyor oyun. Bazı problemler var oyunda birkaç sağlam güncellemeyle bu sorunları belki 1 ay sonra yaşamayacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso60

Sorun anlık takılmalar mı ? Fps normalse bende de oldu bu sorun ve şöyle çözdüm. Bu bir input lag yani mouseyi hareket ettirince oluşan bir takılma. Keyboard/mouse ayarlarına gir oyun içerisinden. RawInput olan kısmı DirectInput yap. Bende böyle çözüldü sorun. Ayrıca oyunda ayarları yükseğe almalısın lowda oynayınca GPU yu tam performans kullanmıyor oyun. Bazı problemler var oyunda birkaç sağlam güncellemeyle bu sorunları belki 1 ay sonra yaşamayacağız

Biraz hızlandı ama takılmalar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetaksakal

quote:

Orijinalden alıntı: huso60

Biraz hızlandı ama takılmalar var.

ayarları yükseltince ve mauseyi o ayara geçirince çok çok azaldı. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetaksakal -- 30 Mayıs 2015; 21:24:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK GTA V
    11 yıl önce açıldı
    Gta 5 açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • huso60 kullanıcısına yanıt
    bu şekilde yazılımsal bir hata ile oyunu piyasaya süreceklerini sanmıyorum onerilen ekran kartı h7870 illaki denemişlerdir o ekran kartı ile ssd salı veya çarşamba elimde olucak sizi bilgilendircem bu konuda
  • Batcave kullanıcısına yanıt
    64 gb ssd buldum çok ucuza 2-3 güne kadar elimde olur oyunu ssd ye aktarıp birde o şekil deniycem inşllah senin dedğin gibi değildir yoksa 190 lira verdiğinemi yanasın update gelmediğinemi ...
    Birçok sorun var oyunda yazılımsal. Örnek MSAA açmadığımda ekran kartı %75-80 çalışıyor. Ben MSAA yı kapatıp daha yüksek fps almak istesem çalışmıyor %95-100 arasına çıkmıyor
    Yalnız şunu söyliyim 64 gb ssd nin tamamını doldurursan hızı düşer ve ssd kullanman hiç bir işe yaramaz. SSD yi tam performans kullanman için bir kısmı boş kalması lazım. Esasında 64 gb ssd ler sadece sistem yüklemek içindir onuda belirteyim.
  • Win 8.1'de bende de ayni sorun vardi. Win 7'ye gecince duzeldi. Bu sorun her oyundaydi. Artik tum oyunlari sikintisiz oynayabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cristiano Ronaldo 7

Win 8.1'de bende de ayni sorun vardi. Win 7'ye gecince duzeldi. Bu sorun her oyundaydi. Artik tum oyunlari sikintisiz oynayabiliyorum.

Windows bozuktur. Yeniden/Sıfırdan 8 ve 8.1 kursaydın düzelirdi.

• Batcave kullanıcısına yanıt
    4 gb boş kalıcak sanırım 60 gb olması lazım gta v
  • huso60 kullanıcısına yanıt
    devamlı takılıyo oyun insanın başı ağrıyo 5 dkka oynadığında
  • ssdye de geçirsen sorun devam eder diye düşünüyorum inşallah çözülür. oyunu nasıl aktaracaksın benim pc de kendi kendine C ye kurmuş D ye geçirmek istiyorum ama bulamadım. Steam olsa yapılır da RGSC den nasıl oluyor oyunu taşıma onu bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.