Şimdi Ara

GTA V Türkçe Yama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA 5'e bildğimiz gibi türkçe yama sonunda geldi.
    1.Sorum:
    Türkçe yamayı bekliyordum fakat açıklamada online'da ban yiyebilme durumumuz varmış. Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
    2. Sorum:
    Yamayı nasıl yapıyoruz? Gta.exe olan klasörü bulamadım.

• Arkadaşım armut piş ağzıma düş misali görmeyin herşeyi. O türkçe yamanın paylaşıldığı konuda bas bas bağırmışlar zaten.Biraz araştırın.Burası bir forum herkez istediği gibi konu açabilir ama araştırmadan etmeden gelipte konu açmayın.

'' Online'a girerken türkçe yamayı kaldırın '' diye.

2.Sorununua gelicek olursakta masaüstünde gta 5 in simgesine sağ tıkla, dosya konumunu aç de. Sonra yukardaki adres satırını kopyala eğer türkçe yamayı kurdugun tools'ta yapıştırcak yer varsa yapıştır.Yoksa tools tan bulman gerekicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 23 Mayıs 2015; 21:26:07 >
  • Hocam boşuna eklenmemis değil mi Konu Aç butonu. Armut piş ağzıma düş ne demek ya? Ornek veriyorum google'a benim sorunuma benzer bi sorun yasayan biri, bu konu basligi sayesinde sorunun çözümüne erişecek. Biz de buna vesile olacagiz. Elalemi elestirmek icin yorumlar yapmayin lutfen. Tesekkur ederim. Iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Watch Dogs Türkçe Yama %100
    4 yıl önce açıldı
    PS3 GTA 4 TÜRKÇE YAMA SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.