Şimdi Ara

GTA V | Xbox One | Ana Konu (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
3
Favori
23.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Napalım beklicez artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal ile mi denedin? Birde kartla dene istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Paypal ile mi denedin? Birde kartla dene istersen.

Hocam, paypal ile de kredi kartıyla da denedim olmuyor şimdi microsot canlı yardımla konuşuyorum bakalım
  • Hocam netten baktım da bankanız bloke ediyor alışverişi büyük ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: pazer89

Hocam netten baktım da bankanız bloke ediyor alışverişi büyük ihtimalle

Hocam öyleyse başka bir kartla deneyeyim şimdi
  • quote:

Hocam başka kart ile de denedim olmadı, canlı destekle konuştum, tarayıcıdaki çerezleri silin gibi saçma çözümler ürettiler. En son şöyle bir site buldum acaba güvenilirmidirhttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832416739
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangello

quote:

Hocam başka kart ile de denedim olmadı, canlı destekle konuştum, tarayıcıdaki çerezleri silin gibi saçma çözümler ürettiler. En son şöyle bir site buldum acaba güvenilirmidirhttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832416739

amazon.com üyeliğiniz var mı? Yoksa da üye olun, ona göre yardımcı olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 17 Kasım 2014; 21:50:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

quote:

Var hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Var hocam

http://www.amazon.com/gp/product/B00F4CFBUS/ref=oh_aui_d_detailpage_o00_?ie=UTF8&psc=1

Yukarıdaki adresten istediğiniz Online Game Code'u satın alın. Yalnız yeni bir adres ekleyin ve adres kısmına aşağıdaki bilgileri girin. Yada mevcut adresinizi değişin fark etmez.

Adres1 :ANCHORAGE
    Posta Kodu: 99501
    Ülke : USA
    Telefon Numarası : 55555555

Aksi halde satın alamazsınız. Kod tahmini olarak 1 saat içerisinde mail adresinize gelecektir.

İlaveten, konsol içerisindeki adresinizi de bu şekilde değiştirin. Aksi halde vergi ödemek zorunda kalabilirsiniz. Böyle bir şey olursa 60$'lık kod yetmez. Adresi değişirseniz yeter. Hatta 0.01$ artar. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 17 Kasım 2014; 22:01:23 >

• quote:

quote:

Güvenilir site neogafta bahsedildiğini gördüm bir çok kez ama en kolayı beyazbuyu hocanın dediği gibi amazon.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Var hocam

http://www.amazon.com/gp/product/B00F4CFBUS/ref=oh_aui_d_detailpage_o00_?ie=UTF8&psc=1

Yukarıdaki adresten istediğiniz gift card'ı satın alın. Yalnız yeni bir adres ekleyin ve adres kısmına aşağıdaki bilgileri girin. Yada mevcut adresinizi değişin fark etmez.

Adres1 :ANCHORAGE
    Posta Kodu: 99501
    Ülke : USA
    Telefon Numarası : 55555555

Aksi halde satın alamazsınız. Kod tahmini olarak 1 saat içerisinde mail adresinize gelecektir.

Hocam, öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim fakat, stokta yok gözüküyor, Currently unavailable diyor, sanırım şuan alma şansım yok.

• 60$ tek kod olarak kalmamış. Bir tane 50$ bir tane de 10$ alın. Onlar stoklarda mevcut.

Online Game Code alacaksınız, yanlışlıkla Card kısmına tıklamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 17 Kasım 2014; 22:00:18 >
  • quote:

60$ tek kod olarak kalmamış. Bir tane 50$ bir tane de 10$ alın. Onlar stoklarda mevcut.

tamamdır hocam şimdi dediğiniz gibi yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaR GeLiRLi

çok şey istemiyorsunda olmuyor işte naparsın

@osman_58

evet yaklaşık 8 gb lik fark var

Psn"de 44 gb gözüküyor xbox da 42 gb gözüküyor eminmisiniz 8 gb olduğuna hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Heartseeker

Heheheh xbox one gta v konusu 5 sayfa ps4'ün konusu 130 sayfa

Yoo yo yanlış anlamayın xbox one da güzel konsol

Not: Gelsin eksiler.

Pardon ama o konuda ilk mesaj hariç bilgilendirici kaç mesaj var söyler misiniz? O konuyu da takip ediyorum. Oyun spotçulara geldi mi, benim oyun kargolanmış, benimkisi daha gönderilmemiş, oradan almayın şuradan alın, burası çok kazıkçı, canlı yayın var gelin. Bu mesajlardan başka ne var, yani ne gördünüz de böyle bir karşılaştırma yaptınız onu anlamaya çalışıyorum.

Burada insanlar dakika başı foruma yazmıyor evet, eski üyeler neredeyse hiç yazmıyorlar. Konsolunu alan oyununa bakıyor. 100 küsür xbox one alan var ama yazan çok az insan var.

Hani ps 4 kullanmasam inanacağım bu söylediklerinize.

Neyse size de iyi oyunlar.

• Su boyut konusuna baktım 52gb gördüm PS gata 5 konusunda ama sanırsam US ve EU sürümleri arasında ekstra diller yüzünden fark oluyor belki xboxta da durum aynıdır.

• Bende xbone yok. Peki ben buraya niye geldim ? Nicin geldim ? Ne nedenden dolayi geldim ? Oyle yada boyle geldim. Gelmissem gelmisimdir , gelmemissem gelmemisimdir. Konumuz bu degil...

Saam bir yana bende cidden xbone yok ancak bana kalirsa gtaV xbone da daha iyi calisacaktir. Su siralar degil belki. Biyle düşünmemi saglayan şey Microsoftun Dx12 yi hem pc hem Xbox One ya cikaracak olmasi. Hani diyoruz ya tamam oyun konsolu gpu cok iyi ama cpu su moktan diye. DX12 ile işlemciye dusen fizik hesaplama isleri gpuya dusuyor ancak grafik isleme yuku azaltiliyor. Bu sayede daha stabil bir oyun keyfi daha gercekci dinamikler ve cok daha az enerji harcayarak oluşturulan daha güzel grafikler ozellikle konsollar icin buyuk avantaj olacaktir. Suan konsollarin takilip kaldigi 30FPS degeri bence asilacaktir. Bundan sonra görüntü yerine gelisen sey dinamikler dolayisi ile gameplay olacaktir bana kalirsa. Tabi bunlar benim bildiklerim yanlisim olabilir , olmayadabilir. Yanlisim varsa vardir , yoksa yoktur ...

• quote:

60$ tek kod olarak kalmamış. Bir tane 50$ bir tane de 10$ alın. Onlar stoklarda mevcut.

Hocam dediğiniz gibi girdim bilgileri fakat böyle bir hata alıyorum "We're writing to let you know that the payment for the item listed below has been declined. The issuing bank may have declined the charge if the name, expiration date, or ZIP Code you entered does not exactly match the bank's information. There is no need to place a new order as we will automatically try your selected payment method again.*

• Hocam ben size alıp yollayayım

• Merhaba arkadaşlar,

bir kaç gündür xbox store'a bakıp bakıp 250 liralık fiyatını gördükçe almakla almamak arasında gelip gidiyor, her seferinde oyun çıksın biraz düşer yahu diyerek erteliyordum. Bugün konu içerisinde xbox us store'dan 60$'a alınabildiğini görünce direk aldım. Öncelikle neredeyse bir oyun parası kâr ettirdiğiniz için teşekkürler, benim gibi bu konulara uzak arkadaşlar için de olayın nasıl yapılacağını anlatmak isterim, umarım ben de başka arkadaşlara faydalı olabilirim.

Öncelikle bilgisayarımda hem mozilla firefox hem de chrome yüklü her ikisinde de vpn programları add-onları da kurulu; Mozilla Firefox'ta Anonymox, Chrome'da Zenmate bulunmakta.

- İlk adım olarak browser'ımızdaki bu vpn programlarını aktif ediyoruz ve lokasyon olarak da usa'yi seçiyoruz.
    - Daha sonraki adım olarakhttps://live.xbox.com/Home adresine girip hesabımıza giriş yapıyoruz.
    - Anasayfanın en altında Türkiye yazan ( Eğer ki daha önce Türkiyeyi seçmiş isek )https://live.xbox.com/Shell/ChangeLocale linkine tıklıyoruz ve buradan United States'i seçiyoruz.
    - Daha sonra satın almak istediğimiz oyunu bulup order/pre-order butonuna basıyoruz.
    - Açılan pop-up pencerede eğer daha önceden herhangi bir kredi kartı eklemiş isek listelendiğini göreceğiz ama zaten daha önce usa adresli bir kredi kartı eklemiş iseniz bu anlattıklarımı okumanıza ihtiyacınız olmadığından orada herhangi bir kart bilgisi olmadığını varsayıyorum. Add a credit card butonuna tıklayıp açılan sayfada önce kredi kart bilgilerimizi ekliyoruz. Sonrasında da adres kısmını dolduruyoruz. Adres olarak ben Los angeles Türk Konsolosluğunun adresini verdim.
    Adres Satırı 1 : 6300 Wilshire Blvd.
    Adres Satırı 2 : Suite 2010
    State : CA
    Posta Kodu : 90079-6279
    Telefon : 323-852 1894
    girdim.
    - Daha sonrasında alttaki next butonuna basıyoruz eğer ki bilgileri doğru girmiş isek bir sonraki ekrana geçip bilgileri kaydedeyim mi diye soracak, yok eksik ya da hatalı bir bilgi girdi isek ilgili alanı düzeltmemizi isteyen bir kırmızı hata kodu alacağız. Hataları düzeltip bir sonraki ekrana geçtiğimizi varsayıyorum.
    - Bilgileri kaydet dedikten sonra satın alma işlemi tamamlanmaya çalışacak. Burada kısa bir bilgi vereyim, 1'i Adios Premium 1'i Opet WorldCard olmak üzere 2 adet Yapı Kredi kredi kartı kullandım her ikisinde de "choose another way to pay" CP205 hatası aldım. Daha sonra eşime ait olan Garanti Bonus Card ile denediğimde ise herhangi bir sorun ile karşılaşmadan satın alma işlemini yapabildim.
    - Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra Xbox'ını açıp Oyunlarım ve Uygulamalarım sekmesine gelir buradan kuyruk kısmına bakarsanız satın almış olduğunuz oyunun kuyruğa eklendiğini ve indirilmeye başladığını göreceksiniz.

Hepinize bol eğlenceli günler, geceler.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.