Şimdi Ara

GTA V | Xbox One | Ana Konu (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
3
Favori
23.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gece halletti o zaman güncellemeyi ben farketmedim hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim oyun da geldi bugün sabahtan

GTA V | Xbox One | Ana Konu
  • Taşkın Mahmut kullanıcısına yanıt
    Hocam aral birazcık pahalı gelmedimi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: LordWinchester

Hocam aral birazcık pahalı gelmedimi ya

200TL ye geldi. Spotçularda 170-180 tl. En azından TR olsun dedim.
  • Oyunu USA Store'dan dijital almıştım. Şu an açılmış ve harika görünüyor. Eski nesilde hikaye modunu bitirmiş olmama rağmen, yeni başlıyor gibi heyecanım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 18 Kasım 2014; 10:59:22 >
  • Çok kötü bir zamanlaması var GTAV ve Farcry4ün. AKK madurları buyana gelsin . Farcry4 inmiş gece hazır olacak ama GTA için perşembeye kadar bekleyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Benim oyun da geldi bugün sabahtan

Kutulu şart diyorsanız Shopto vs. almış olsanız 50tl daha koyar yine 2 oyun alırdınız. Kardeşlik yapıp digital almış olsaydınız bu paraya neredeyse 3 oyun alırdınız. Bu fiyata kardeşlik yapmasanız Farcry4 ile birlikte alırdınız.

hayırlı olsun kutulu bir başka. fiyatı uygun olsaydı bende kutulu alacaktım ama malesef türkiye şartlarında fiyatlar çok uçuk oluyor. en uygunu us dijital yine..
  • DaR GeLiRLi kullanıcısına yanıt
    43.5 gb artı 14gb rezerv gözüküyor ama bir şey yüklemeden girdim oyuna. Bu arada kontrolcudeki tuş sayısı az geliyor gibi oyuna

• Araç sürüşleri zorlaşmış sanki, bana önceki nesilden çok farklı geldi.

Bir de bu ön sipariş ile gelecek olan hediye 1 milyon$ ortalıkta yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 18 Kasım 2014; 11:58:47 >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    An itibariyle verdi hocam bonusu

• Gta V'in Xbox 360 ile One arasındaki farklarınıda inceleme yapan arkadaşlar belirtirse çok iyi olur. 360 a çıktığından beri oynuyorum,one da ki durumu ve fazlaşarını merak ettim açıkçası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazer89

An itibariyle verdi hocam bonusu

Social Club girişini de yaptım ancak henüz para ortada yok.

Franklin : 328$
    Trevor : 97.700$
    Michael : 2000$

Olarak görünüyor.

----------------------------------

edit: Franklin'e 500 bin $ geldi, diğerleri aynı. Sanırım görev yaptıkça diğerlerine de gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 18 Kasım 2014; 12:21:40 >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Online bakmadım hocam ama sizinki gibi 500k var zencide diğer karakterler kapalı bende

Hayırlı olsun hocam. Aralı pek sevmiyorum o yüzden sordum.
    Bende ucuza gelsin diye dijital aldım ama kutulu versiyon içimde kaldı açıkçası.
    İyi oyunlar

• Çok yoğun çatışma sahnelerinde ve hızlı araç sürerken yoğun trafiğin içerisinden geçerken fps düşüşleri yaşanıyor. Oynayan yada oynayacak olanların bu konuda ki görüşünü merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Kutulu şart diyorsanız Shopto vs. almış olsanız 50tl daha koyar yine 2 oyun alırdınız. Kardeşlik yapıp digital almış olsaydınız bu paraya neredeyse 3 oyun alırdınız. Bu fiyata kardeşlik yapmasanız Farcry4 ile birlikte alırdınız.

Kargosunu bekleyemezdim ShopTO nun. PS4 ü sattım ve oyunsuzluktan ölüyorum. Forza5 iniyordu , Fifa PS4 te oynaya oynaya zaten daraldım. Acele bu yöntem vardı elimde. Zaten fazla oyun oynayan birisi değilim.

AKK yüzünden sıkıntı yaşıycam (Forza5 , Fifa 15 i Xboxta , 3-4 tane de oyun ve ayrıca demoları PS4 te indirmiştim) AKK yüzünden de downloada sıcak bakamıyorum.

Yani benim için şu an en iyisi Aral oldu.

Zaten Farcry vs. tarzını konsolda sevmiyorum.

• Kutulu da harita vs olması güzel. Poster olarak duvara asıyorum genelde :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Kargosunu bekleyemezdim ShopTO nun. PS4 ü sattım ve oyunsuzluktan ölüyorum. Forza5 iniyordu , Fifa PS4 te oynaya oynaya zaten daraldım. Acele bu yöntem vardı elimde. Zaten fazla oyun oynayan birisi değilim.

AKK yüzünden sıkıntı yaşıycam (Forza5 , Fifa 15 i Xboxta , 3-4 tane de oyun ve ayrıca demoları PS4 te indirmiştim) AKK yüzünden de downloada sıcak bakamıyorum.

Yani benim için şu an en iyisi Aral oldu.

Zaten Farcry vs. tarzını konsolda sevmiyorum.

En güzelini yapmışsınız biraz fazla verdiniz ama olsun.İyi günlerde oynayın.

Bende bu hafta harita ve poster bastırıcam matbaadan. Kutulu almadık diye haritasız kalmak olmaz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.