Şimdi Ara

GTA V | Xbox One | Ana Konu (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
3
Favori
23.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LordWinchester

Bende bu hafta harita ve poster bastırıcam matbaadan. Kutulu almadık diye haritasız kalmak olmaz

Atıl; bu ön sipariş ile kazandığımız 1.000.000$ hesabımıza otomotik olarak mı yüklenecek ?
    Yoksa yapmamız gereken bir şey var mı ?
  • Burak73 kullanıcısına yanıt
    Hocam henüz oynayamadım hiçbir fikrim yok ama 500bin single 500bin onlinea otomatik dağıtılacak diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Single modunda herhalde otomatik olarak hesaba ekliyordur.Ben de daha oynamadığım için bilmiyorum.Akşam eve gidince göreceğiz artık.
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Ciddi catismaya girmedim henüz ama AC Unityden sonra gayet stabil geldi bana. Yalnız fps modunda araba kullanmak zor sağı solu göremiyoruz aynalar da calismiyor gibi bulanık

• Burak73 kullanıcısına yanıt
    sabah oynadığımda otomatik olarak geldi para. araba takip görevini yaptıktan sonra bir eve gidip üstünü değişiyorsun . o evden çıkar çıkmaz sol altta bildirim sekmesi gibi gösteriyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaR GeLiRLi

sabah oynadığımda otomatik olarak geldi para. araba takip görevini yaptıktan sonra bir eve gidip üstünü değişiyorsun . o evden çıkar çıkmaz sol altta bildirim sekmesi gibi gösteriyor zaten

Anladım dostum,sağol haber verdiğin için.
  • Oyunu aldım ama AKK'den dolayı indiremiyorum
  • İlk test geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

İlk test geldi

Kesin ip var .

• Bende bastırıcam :D Forum'da yapan arkadaş var ondan görmüştüm zaten, dedim iyi fikir

Yalnız oyun beklediğimden çok daha iyimiş , GTA 5'i en fazla 2-3 saat oynamışımdır o da arkadaşta işte . Onun haricinde hep videolarından gördük ama gamepad elimizdeyken çok farklı oluyormuş oyun.

FPS modu harika, 2-3 dakika nasılmış diye baktığınızda geri dönüşü yok o derece . Ayrıca Free Aim yaptığınızda da işler çok değişiyor.

Sürüş dinamiklerini çoğu kişi beğenmiyormuş ama bana kalırsa, Forza'yı da oynadım onunla kapışır diyorum, belki araç içi kameraya geçişin de etkisi vardır. Gerçek hayattakini simüle etmişler , direksiyonu çevirdiğinde olması gerektiği gibi araba tepki veriyor.

• Beyler online moda girebilen var mı ?
    Bende bağlantı yapılamadı diyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Çok yoğun çatışma sahnelerinde ve hızlı araç sürerken yoğun trafiğin içerisinden geçerken fps düşüşleri yaşanıyor. Oynayan yada oynayacak olanların bu konuda ki görüşünü merak ediyorum.

Hocam dediğiniz gibi fps düşüleri var ve göze batıyor, bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim MMGAO adlı siteden aldım gift cardı.

• Suana kadar yogun trafik vs. sahnelerdr Fps düşüşü yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Suana kadar yogun trafik vs. sahnelerdr Fps düşüşü yaşamadım.

Hocam bu doğru yoksa fake'mi? Ben daha indiremedim oyunu o yüzden size soruyorum

/>
  • Source kullanıcısına yanıt
    ya hocam böyle bir şey olabilir mi Allahın aşkına? youtube ps4/xbox one karşılaştırma videoları aç bak. xbox one'da renkler biraz daha karanlık olduğu için daha güzel duruyor hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Mattrick

ya hocam böyle bir şey olabilir mi Allahın aşkına? youtube ps4/xbox one karşılaştırma videoları aç bak. xbox one'da renkler biraz daha karanlık olduğu için daha güzel duruyor hatta

Hocam size soruyorum bende bana fake gibi geldi

• quote:

quote:

Hocam bu doğru yoksa fake'mi? Ben daha indiremedim oyunu o yüzden size soruyorum

/>

Burayı haritada bir türlü bulamadım. Gidip görmek istiyorum, merak ettim.

• Source kullanıcısına yanıt
    heryerini gezmedim fakat cimenlerin ezildiğini felan gördüm diyebilirim hiç öyle soldaki gibi değil otlar. motoru first person bakış açısıyla sürmek mükemmel olmuş. aracı sürerken B tuşuna basınca da değişik açılardan gösteriyor özellikle tepe kameradan olan görüntüler çok gerçekçi trafik de baya yoğun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Kutulu da harita vs olması güzel. Poster olarak duvara asıyorum genelde :)

Hocam nereden aldınız acaba? Ankara'da hiç bir yerde bulamadım X1 sürümünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

quote:

/>

Burayı haritada bir türlü bulamadım. Gidip görmek istiyorum, merak ettim.

Sırf bunun için son 45gb indiriyorum

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.