|
Bildirim
|
Dün oyunun her 2 versiyonunu da oynadım.Ayrıca netteki videoların cogunu izledim.Kendim bizzat deneyerek goruslerimi belirtiyorum.Katılan olur yada olmaz bunlar bizzat benim gözlemlediklerimdir.
-XBOX ONE versiyonunda;aynı zaman diliminde gunesli havada karsılastırdıgımda uzak gorus mesafesi PS4 ten daha iyi seviyede .İlerisi daha net ve secilebilir detayda. -Renk yogunlugu,contrast PS4'ten daha yüksek seviyede. -Çim konusunda ise aynı yerde aynı mekanda tamamen farklı çim dokusu mevcut.Orneğin bazı yerlerde çim XBOX ONE versiyonunda cok az varken ,bazı yerlerde PS4 te cok yogun sekilde var.Ancak aynı durum PS4 tede mevcut.Bazı yerlerde çim dokusu PS4'tede yok ama XBOX ONE da yogun sekilde var. -Yine bazı yerlerde çimler PS4 te soluk iken bazı yerlerde XBOX ONE da daha net . -Çimlerin bazı yerlerde renkleri PS4 te açık yeşilk iken ,XBOX ONE'da koyu yeşil. Diğer tüm özellikler her 2 konsoldada aynı . Bunlar benim tespitlerim .Her 2 konsoldada oyun cok iyi. |
3 mbit ile preload bitince ben
|
Tokat gibi fotolar hocam
|
Allah gözünü doyursun bu şerefsiz aralın. 250 TL nedir arkadaş?
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 10 Haziran 2014; 20:32:29 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 10 Haziran 2014; 20:33:55 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfgangg -- 10 Haziran 2014; 21:45:00 > |
|
|