Şimdi Ara

GTA V | Xbox One | Ana Konu (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
3
Favori
23.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün oyunun her 2 versiyonunu da oynadım.Ayrıca netteki videoların cogunu izledim.Kendim bizzat deneyerek goruslerimi belirtiyorum.Katılan olur yada olmaz bunlar bizzat benim gözlemlediklerimdir.

-XBOX ONE versiyonunda;aynı zaman diliminde gunesli havada karsılastırdıgımda uzak gorus mesafesi PS4 ten daha iyi seviyede .İlerisi daha net ve secilebilir detayda.

-Renk yogunlugu,contrast PS4'ten daha yüksek seviyede.

-Çim konusunda ise aynı yerde aynı mekanda tamamen farklı çim dokusu mevcut.Orneğin bazı yerlerde çim XBOX ONE versiyonunda cok az varken ,bazı yerlerde PS4 te cok yogun sekilde var.Ancak aynı durum PS4 tede mevcut.Bazı yerlerde çim dokusu PS4'tede yok ama XBOX ONE da yogun sekilde var.

-Yine bazı yerlerde çimler PS4 te soluk iken bazı yerlerde XBOX ONE da daha net .

-Çimlerin bazı yerlerde renkleri PS4 te açık yeşilk iken ,XBOX ONE'da koyu yeşil.

Diğer tüm özellikler her 2 konsoldada aynı .

Bunlar benim tespitlerim .Her 2 konsoldada oyun cok iyi.

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bunlar gereksiz tartışmalar. Saygılı bir biçimde olsa tamam diyicem böyle şeyler konuşulsun ama insanlar birbirini aşağılıyor.

Onlar yaptı bunlar yaptı demekte kimseyi haklı çıkarmıyor maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otun çimenin fazla olması oyuna hiçbir etki etmeyecek. oyunun hikayesinin çuğu zaten şehirde geçiyor.
    o yüzden alacak arkadaşlar bunlara fazla takılmasın.
    yalnız vakti zamanında forza gt karşılaştırması yapılırken. forzada ağaçlar 3d gt de 2d muhabbeti yapıl-
    dığı için şu an ot çim muhabbeti yapılıyor. adamlar haklı
  • gokhanext kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınıza güveniyorum. X360'da oynamıştım, ileride Xbox One içinde alacağım. Desenize, Rockstar yine iyi iş başarmış...
  • Yahu beyler. Konuyu yine x1 ps4 tartışma konusuna cevirmeyelim. Bilgi kalmiyo gereksiz mesaj doluyor. Yeter vallahi hangi konuya girsem sacmasapan tartışmalar. Sikayet edin geçin yahu. Birakin artik su çimdir topraktir konusunu. Oyun hakkinda bilgileri alalim. Konuya giresim gelmiyor. Noluyor foruma yahu. X1 ps4 lanet olsun. Oynayin keyfinize bakin. Zorla kimse kimseye konsol aldirmiyor. Beğenen alsin beğenmeyen almasin. Konuda tartisma cikarici yorumlari şikayet edin bitsin gitsin. Savunulacak birsey yok.

Anlayisla karsilamanizi bekliyorum. Lütfen konuyu koruyalim. Iyi forumlar

• Konuda "Kisileri" konusmayalim arkadaslar. Kimseye "Fan" yakistirmasi yapmayin..

Oyunun tadini cikarip, oyun hakkinda konusalim lutfen. Art niyetli insanlari sadece gormezden gelin, o kadar zor degil emin olun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter taşıma ile ilgili bir şey soracağım. Ben PS3'te oynamıştım ve şimdi Xbox One'da oynayacağım, karakterimi transfer edebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Karakter taşıma ile ilgili bir şey soracağım. Ben PS3'te oynamıştım ve şimdi Xbox One'da oynayacağım, karakterimi transfer edebilir miyim?

Galiba sadece aynı tip konsollar arasında transfere izin veriyor. BF örneğinde olduğu gibi. Ve bir defaya mahsus.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 20 Kasım 2014; 17:46:32 >
  • Şehirdeki insan sayısında eski nesile oranla artış var mı?
  • Oyun tanitildiginda konsollar arasi da karakter tasima yapilabilecek dediler. Ps3' ten Xbox One' a mesela. Ama tabi 1 defaya mahsus.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Bu hayvanlara geçiş yeni nesil GTA için mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Oyun tanitildiginda konsollar arasi da karakter tasima yapilabilecek dediler. Ps3' ten Xbox One' a mesela. Ama tabi 1 defaya mahsus.

Anladım Ulaş süpermiş .

Gece eve geçeyim oyunum inmiş
  • Az kaldi dayan. Oyun harika yalniz. Basindan kalkasim gelmiyor. Ama Ales oldugu icin cok zaman harcayamadim. Ales bitsin konsolun suyunu cikaracagim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Az kaldi dayan. Oyun harika yalniz. Basindan kalkasim gelmiyor. Ama Ales oldugu icin cok zaman harcayamadim. Ales bitsin konsolun suyunu cikaracagim. :)

Oğlm Ac var, Sunset var yarım kaldılar. Şimdi Farcry başladık oda kalacak aah ah Kasım ayı yaktın bizi.
  • Oyunlar birikmiş yine. :)

• Arkadaşlar X360'taki Story modundaki oyun ilerlemesini aktaramıyormuyuz sadece Online karatermi aktarılıyor ?
  • Digital Foundry saçma sapan çim testinden sonra adam gibi bir frame rate stres testi yayınlamış.

Ps4'un cpu su darboğaz yaparken xb1'ın bazı bölümlerde bilindiği gibi gpu sunda sıkıntılar mevcut.

Boyle npc nin kol gezdiği oyunlarda da o kadar olsun.fps bazen 24'e düşüyormuş her 2 konsolda da.İlerde Update ile vs. duzeleceği kanısındayım.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-grand-theft-auto-5-performance-analysis?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialoomph

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 20 Kasım 2014; 22:56:50 >

• Xbox one da digital almak isteyen varsa m.seckinyilmaz@gmail.com mail atsin haberleselim

• Hiçkimse de bahsetmemiş:)

Kuçuk R* dokunuşları GTA V:Remastered'da da yer alıyor:)

www.gamepur.com/news/17078-new-gta-v-ps4xone-details-gas-tank-electric-sports-car-more-rockstars.html

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.