Bildirim
GTA V | Xbox One | Ana Konu (18. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Resimlerin hangisi gerçek bilmemde Benim için xboxdakiler gerçek değil. Benim konsolda oyunun şu fotoğraftakilerle alakası yok Adam yüzerken yüzme efekti paintten yapılmış dağda bayırda ot bitmeyen sağda solda 3-5 tane kedi olan bir oyun benimkisi. Henüz güncellemeyi kurmadığım için sanırım -
-
-
Yahu amma olay oldu şu çimler. Sanki Far Cry gibi oyunun yüzde 95'i dağda bayırda geçiyor. -
Malesef olmadı hocam konsol üzerinden basılı tutarak reset bile attim alete. Tüm portlar da açık DMZ kullanıyorum konsol için ama nafile neyse single bitirmeden girmeyecektim de su ifruit uygulaması için lazımdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: UlasAsmadili
Merak ettim, gittim baktım hocam. Fark yok.
Evet attığın resimlere baktımda gram fark yok, hatta Ps4 bölümünde bazı arkadaşlar xbox daki renkleri daha çok beğenmişler keşke renkler Ps4 de de böyle olsaydı diyen bile var. -
quote:
Orijinalden alıntı: cikiacla
quote:
Orijinalden alıntı: pesmanyax
Işıklandırma kalitesi ve uzak alan görüşü xbox oneda daha iyi bende bu duruma şaşırdım.
bahane kalmayınca nasıl da kandırmış kendini xo da görüntü daha iyi diye. evet xo fanboyu olmak tamda bunu gerektirir
Sizin bölümdeki GT_55 nick li arkadaş ps4 den alınma iki fotoda bile birinde daha fazla ot olduğunu iddaa etmişti, asıl fanboyluk budur.İstersen oku bi sizin bölümü görürsün.
-
Benim paylaştıklarım direkt Xbox One' dan bana ait. Update ile ilgisi yok hocam. Update çıkmadan önce de yüzme, su grafikleri vs. harikaydı, update ile onlar değişmedi zaten. -
Cevap vermeyin. Alıntılamayın amaçları belli. -
quote:
Orijinalden alıntı: Attila the Great
quote:
quote:
Işıklandırma kalitesi ve uzak alan görüşü xbox oneda daha iyi bende bu duruma şaşırdım.
bahane kalmayınca nasıl da kandırmış kendini xo da görüntü daha iyi diye. evet xo fanboyu olmak tamda bunu gerektirir
Sizin bölümdeki GT_55 nick li arkadaş ps4 den alınma iki fotoda bile birinde daha fazla ot olduğunu iddaa etmişti, asıl fanboyluk budur.İstersen oku bi sizin bölümü görürsün.
videoyu izlemedin herhalde, 01:34den sonrasını dikkatli izle. xo nun gücü yetmemiş çimlere yere muşamba serivermişler
-
Benim oyun zaten inerken sorunluydu. Tekrar silip kurmayı düşünüyorum. Bendeki hali oyunun bunlarla benzeşmiyor pek Online deseniz hak getire. Kesinlikle girilmiyor. -
quote:
quote:
quote:
quote:
videoyu izlemedin herhalde, 01:34den sonrasını dikkatli izle. xo nun gücü yetmemiş çimlere yere muşamba serivermişler
Neyse seninde daha fazla tartışamayacağım çünkü muhteşem ve kıvrak zekan karşısında kendimi çok aciz hissettim.
-
Çimler konsollardan birinde fazla olunca kimin babası para kazanıyor çok merak ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: umile
Benim oyun zaten inerken sorunluydu. Tekrar silip kurmayı düşünüyorum. Bendeki hali oyunun bunlarla benzeşmiyor pek Online deseniz hak getire. Kesinlikle girilmiyor.
Sanmam eksik vs inmiş olsun, eğer doğruysa yandım demektir 3 gün sürdü inmesi, ben de online hiç giremiyorum bağlanmıyor servera
files required to play gta online could not be downloaded from the rockstar games service
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazer89 -- 19 Kasım 2014; 23:54:29 >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: UlasAsmadili
Merak ettim, gittim baktım hocam. Fark yok.
Evet attığın resimlere baktımda gram fark yok, hatta Ps4 bölümünde bazı arkadaşlar xbox daki renkleri daha çok beğenmişler keşke renkler Ps4 de de böyle olsaydı diyen bile var.
-
Abi gerçekten şu karne hediyesi PS4 kullanıcıları kendi bölümüne gitse sorun çıkmayacak, ama zamanında çok tez yazıp çizdik, mafia 2 resimleriyle rögar kapaklarını foruma monte ettik. Ondan kaynaklanıyor hep, yanlız şu vardı, biz bunları koyduğumuzda polemik yaratmadan ceza alıyorduk bakalım bunlar alacakmı?
Ayrıca bikaç inceleme videosu izledim, hem ps4 hem xbox one versiyonu harika görünüyor, çok küçük miktarda ayrıntılar PS4 lehine, yoksa mafia 2 zamanındaki nesil farkıyla alaka yok. -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: LordWinchester
Çimler konsollardan birinde fazla olunca kimin babası para kazanıyor çok merak ediyorum
Bunu mafia 2 de çim hesabı yapanlara sor onlar iyi bilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X