Şimdi Ara

GTA V | Xbox One | Ana Konu (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
3
Favori
23.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fark olmasi normal guc bakiminda ps4 daha guclu burasi ayri. ama rockstarda is bitiyo ben sanmiyorum farkliliklar olsun 2 tarafida uzmemek icin ayni detaylarla cikarmistir oyunu ben ps4 te az oyun oldugu icin son cikan call off la gta yi aldim. yoksa xone yuzunden ps4 u actigim yoktu forza titan fall death rising destiny derken aylar gecmis aradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

fark olmasi normal guc bakiminda ps4 daha guclu burasi ayri. ama rockstarda is bitiyo ben sanmiyorum farkliliklar olsun 2 tarafida uzmemek icin ayni detaylarla cikarmistir oyunu ben ps4 te az oyun oldugu icin son cikan call off la gta yi aldim. yoksa xone yuzunden ps4 u actigim yoktu forza titan fall death rising destiny derken aylar gecmis aradan

Yani iki tarafıda üzmemek için PS4 e daha iyi grafikle çıkartmak varken XboxOne seviyesine mi düşürdü diyorsunuz.

Süpermiş gerçekten.
  • Açıkçası grafik kalitesi çok iyi sayılmaz. Ama XBOX360'daki grafik kalitesi ile kıyaslandığında hatırı sayılır bir iyileştirme mevcut.
    Ben oyunun özellikle araba sürüş dinamiği, silah kullanım dinamiğini çok beğendim. Bana bir hayli kolay geldi.
    Bunlar benim şahsi düşüncelerim. Bir başka arkadaşımız farklı yorumlayabilir.

Bu arada Pre-order için verilen hediye para için mutlaka manage kısmında "GTA V: Pre-order Cash Bonus (9.5 MB)" eklentisinin kurulu olduğuna emin olun. Değilse install edin. Diğer türlü bu para gelmeyecektir.
    Oyunu kardeşlikle aldık ve hem bana hemde arkadaşa single modda $500.000 geldi. Yani sadece oyunu satın alan kişiye değil, her iki kişiyede geliyor bu para.

Aşağıdaki fotoğrafları pro. makine ile çektim. Umarım fikir verir.

SINGLE MODE:

GTA V | Xbox One | Ana Konu

ONLINE MODE:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 18 Kasım 2014; 22:02:13 >

• hdblack35 H kullanıcısına yanıt
    Paylaştığın bilgiler/resimleri için teşekkür ederim. Arkadaşlar karşılaştırma yapmadan ve bu bölümde de seviyeyi düşürmeyi kendine görev edinmiş kişileri görmezden gelerek düşüncelerimizi yazalım..

Perşembeye kadar oynayamayacağım malesef.. Yeni nesile geleceğinden emin olduğum için oyunun 360 sürümünü oynamamıştım, heyecanla bekliyorum perşembeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

fark olmasi normal guc bakiminda ps4 daha guclu burasi ayri. ama rockstarda is bitiyo ben sanmiyorum farkliliklar olsun 2 tarafida uzmemek icin ayni detaylarla cikarmistir oyunu ben ps4 te az oyun oldugu icin son cikan call off la gta yi aldim. yoksa xone yuzunden ps4 u actigim yoktu forza titan fall death rising destiny derken aylar gecmis aradan

Yani iki tarafıda üzmemek için PS4 e daha iyi grafikle çıkartmak varken XboxOne seviyesine mi düşürdü diyorsunuz.

Süpermiş gerçekten.

ihtimallerden bahsettim kardesim sana hangi ihtimal super geliyosa artik

• Beyler mağazada şuan 250 tl gözüküyor oyun. Almayı düşünüyorum ama 250 tl nedir ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Indomitablee

Beyler mağazada şuan 250 tl gözüküyor oyun. Almayı düşünüyorum ama 250 tl nedir ya?

USA Store'dan alın. 135 TL. Bu konu ve dijital oyun satın alma konusunda gerekli bilgiler var.
  • Ya delireceğim sanırım. AKK aşmışım. 3 mbite düştü sabahtan beri 12 saatte sadece %12 arttı. Bence serverlarda da bir yavaşlık söz konusu. %58 de şuan. Oynayabilirsiniz yazıyor ama %75 installing yazısında duruyor oyuna girince.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orijinalden alıntı: Indomitablee

Beyler mağazada şuan 250 tl gözüküyor oyun. Almayı düşünüyorum ama 250 tl nedir ya?

USA Store'dan alın. 135 TL. Bu konu ve dijital oyun satın alma konusunda gerekli bilgiler var.

Usa storedan satın alıp kendi hesabımla nasıl oynayacağım kredi kartı nasıl gireceğim ufak bir yardım edersen eğer

• quote:

Orijinalden alıntı: Jem-Jem

Ya delireceğim sanırım. AKK aşmışım. 3 mbite düştü sabahtan beri 12 saatte sadece %12 arttı. Bence serverlarda da bir yavaşlık söz konusu. %58 de şuan. Oynayabilirsiniz yazıyor ama %75 installing yazısında duruyor oyuna girince.

50mbit ile akşam 5'ten beri indiriyorum şuan %70'de
  • Eski Nesil:

Yeni Nesil:

Üstte görüldüğü gibi ps4 de daha fazla çim var.
  • quote:

quote:

quote:

Süpermiş gerçekten.

Hayal dünyanız bana süper gelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WINXPERROR

ROCKSTAR'ın optimizasyonuyla XO'da da PS4'de de PC ULTRA 60FPS 1080 P , FULL kenar düzeltme ile oynanır oyun.

30fps 1080p ara ara fps düşüyor hatta :(
  • Birebir PS4 ve XO kıyaslaması yapılan detaylı videoları görmeden o dandik giflere hayatta inanmam. O çim mevzusuda doğruysa eğer yuh diyorum Rockstar'a gerçi adamlarında suçu yok PS4'ün donanım üstünlüğünü bir şekilde kullanmış olabilirler neyse ki ben oyunu zaten almayacaktım kafam rahat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahi sadece motorla makas atmak için bile almak lazım kaskı takınca kaskın içinden etrafı gösteriyor süper olmuş bence, denizi, suyu, dalgaları süper yapmışlar. Ayrıca her 2 konsol için olan fragmanlardaki atmosfer her iki konsolda da tam anlamıyla yok diyebilirim bugün yayınlanmış ps4 gameplaylerinden gördüğüm ve xboxone da oynadığım kadarıyla.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Süpermiş gerçekten.

Hayal dünyanız bana süper gelen.

benim siradan basit hayallerim fikirlerim sana super geliyorsa benim icin skinti yok dostum iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 19 Kasım 2014; 0:09:18 >

• Oyun bence süper olmuş özellikle fps özelliği acayip renk katmış.
    Story modunu defalarca bitirmeme rağmen ilk defa oynamış gibi zevk alıyorum
    Yok çimler kısa bilmem ne ben çok takılmıyorum bu konulara gereksız görüyorum.
    İki konsolda çok iyi o daha iyi bu daha iyi demek bence gereksiz.
    Ama eski konsollarla kıyasladıgımızda tartışmasız yeni nesiller müthiş.Özellikle onlineda karekterimiz rezaletti,şuan ise oyunun kendi karekterleri gibi olmuş.
    Araç kullanımları fps ile çok temiz bir sürüş hissiyatı veriyor daha profesyonelce.Hatta gta serisinde en çok beklediğim olaydı diyebilirim.
    Kısacası oyun alınır oynanır keyfi sürülür:)
  • Xbox One da bakmis arkadas. Ama Ps te cikip kanitlayan yok. Arada bu tarz bir fark olacagini sanmiyorum ben. Oyunu ps te oynayan varsa bize gosterebilir. :)

• Hevesim oyunun silinip bastan yuklenmesi yuzunden kactigindan midir bilmem ben pek tat alamadim oyundan. Yani eski nesilden yeni nesile gecmenin farki tadi cok yok gibi geldi bana. Daha once bitirip bu nesile almip almamak arasinda kalan arkadaslara almamalarini tavsiye ederim yolda sadece 3 5 araba fazla olan bi fark var ondada devamli carpisip duruyorlar komedi gibi.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.