Şimdi Ara

GTA V yeniden Xbox Game Pass'e geliyor! İşte Nisan ayında Game Pass'e eklenecek oyunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Niye 8 yıl önce çıkmış oyunun haberini yapıyorsunuz ki anlamıyorum valla ben sizi. Epic’ten alan aldı zaten game pass’e gelse ne gelmese ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ein ausländer

Niye 8 yıl önce çıkmış oyunun haberini yapıyorsunuz ki anlamıyorum valla ben sizi. Epic’ten alan aldı zaten game pass’e gelse ne gelmese ne.

Konsola geliyor. Konsolda epic yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıl önce çıkmış oyun diyenlere GTA 5'in 2020 yılında en çok satan oyunlardan biri olduğunu hatırlatayım

• bugün kaçta ekleniyor gta 5?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • themahzen kullanıcısına yanıt

İndirimlerle sudan ucuza satılıyor zaten neyi değiştirir ki, çoktan ölmesi lazımdı bu oyunun.

• valla gta 5 in gelmesi 10 numara oldu bence. daha önce bilgisayara hem korsan olarak, sonra da epic verince beleş olarak indirmiştim ama nedense pc de sarmamıştı pek görevler. 2 görev tamamlamamışımdır. öyle sağda solda gezmek için oynuyordum. sonra da sıkıldım bırakmıştım zaten. geçen ay konsola gelince indirdim son bir iki haftadır fırsat bulup oynamaya başladım yüzde 18 falan görevlerde ilerlemem şu anda. yani bazen pc de sarmayan oyun konsolda sarabiliyor. ben memnunum valla gamepass e gelmesinden. biz razıyız xboxtan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 25 Mayıs 2021; 17:28:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.