|
Bildirim
fanboylar ne yapıyordur acaba şimdi ps fanları bu arada
|
Xb❤️x
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu PC ile konsol havuzunu ayırmak kadar dangalakça bir şey olamaz. Hayır hem de PC gibi tek tıkla korsanı edinebileceğin bir platforma üvey evlat çekiyor. Sen onu vermeyince oynayamayacaz bak game pass üyesi olarak tüh gördün mü. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çok iyi oldu bu. Bir kez daha bitirilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
valla helal olsun microsoft'a. Game Pass'in harika bir sistem olduğunu bir kere daha kanıtladı. |
Zaten korsan olarak oynuyorsun niye bir ton para verip pc için lisansınıda alsın microsoft Gamepass oyun eklerken hayrına mı ekleniyor sanıyorsunuz microsoft bir ton para veriyor pcde gamepas daha yeni ne kadar üye kazanacağına bakıyor eğer yüksek miktarda üye olsaydı verirdi lisans parasını pcyede eklerdi ama lisans parası kazandığı parayı karşılaştımıştır ona göre karar vermiştir |
MS XBox'da da zarar ediyor şu an Game pass'te. Bunu biliyorlar zaten hatta soruldu Xbox yetkililerine. Sorun değil altından kalkarız diyor adamlar. Amaçları olabildiğince insanı Game pass'e çekmek önce zarar etmek uğruna. Sonra topluca geçirecekler muhtemelen. |
crackli ps4 7,51 de para vermeye layık görmediğim 3 4 exc indiridm. tlou2 yi fazla zorlamadım bıraktım. days gone deniyeyim dedim 3 saatte baydı. death stranding 5 dakika sürdü. bloodborne ise balonmuş :D o kadar saçma oyun görmedim. exc diye boş yere övmüşler. |
|
Geçen rdr2 geldi game pass e < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |