Şimdi Ara

gta vice city sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar S4 mini telefon aldım ve gtayı yüklemek istiyorum internetten şuana kadar 2 tane gta dosyası indirdim 1.03 idi galiba ikisinide denildiği gibi yaptım önce oyunu kurdum sonra android/obb klasörüne attım ilk başda bu işlemi sd kartta yaptım ikisindede açılmadı ve bunu telefon hafızasındada yapamadım dosya oraya yüklenmiyor nasıl yapabilirim oyunu x ile başlayan bir hata veriyordu yükleme işlemi olarak başlıyor 0mb/0mb diyor iptal ettiğindede siyah ekran var sadece direk dosya problemli demeyin lütfen 2 tane denedim çünki nasıl yükleyeceğim lütfen detaylı anlatırmısınız ?

• xapkfile validation failed hatası alıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolblack0tr

Arkadaşlar S4 mini telefon aldım ve gtayı yüklemek istiyorum internetten şuana kadar 2 tane gta dosyası indirdim 1.03 idi galiba ikisinide denildiği gibi yaptım önce oyunu kurdum sonra android/obb klasörüne attım ilk başda bu işlemi sd kartta yaptım ikisindede açılmadı ve bunu telefon hafızasındada yapamadım dosya oraya yüklenmiyor nasıl yapabilirim oyunu x ile başlayan bir hata veriyordu yükleme işlemi olarak başlıyor 0mb/0mb diyor iptal ettiğindede siyah ekran var sadece direk dosya problemli demeyin lütfen 2 tane denedim çünki nasıl yükleyeceğim lütfen detaylı anlatırmısınız ?

hocam ben de s4 mini kullanıyorum ben de obb dosyasının içine hiçbirşey atamiyordum once apk yi kurdum sonra com. ile başlayan obb dosyasini başka bir klasöre kopyaladim daha sonra file manager indirdim file manager ile obb nin icine tasidim ve çalıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler Hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.