Şimdi Ara

GTA Vice City Stories 40GB PS3'te

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Belki bilmiyorsunuzdur ancak Grand Theft Auto Vice City Stories ve Liberty City Stories geçenlerde PSN'de PS3 için indirilebilir halde satışa çıktı. İkiside ne yazıkki nacizhane ülkemizde yaklaşık 20 lira olmaktadır (ayrı ayrı). Şimdi ben GTA serilerinin aşığıyım, onlar için ölürüm tutuşurum ve PSP'm olmadığı için oynayamadığım tek 2 oyun bunlardı. Özellike Vice City beni çok derinden etkilemiş küçüklüğümün oyunudur orada geçicek başka bir oyun için ölebilirim

Şimdi benim PS3 eski fat kasa 40GB lardan, "geriye dönüş" donanımı olmadığı için PS2 oyunlarını oynatamıyor yani, ancak bu oyun PS2 oyunu, şimdi ben bunu satın alsam indirsem acaba benimkinde çalışırmı, uyumlu yapmışlarmıdır? Yoksa aga bu ps2 oyunu, sen boşu boşuna 20 lirayı kaptırdın aga mı derler. Bir bilen, fikri olan, denemiş olan varsa lütfen yardım etsin

İnternette aradım araştırdım ancak hiçbirşeye rastlayamadım :(

Teşekküler...

• tabi ki oynarsın hiç bir problem olmaz :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım O oyunları oynamayı çok istiyorum, zamanında hayvan gibi para dökmüştüm şu alete, ps2 oyunlarını oynatmadığını duyunca yıkılmıştım, umarım bu oyunu oynayabilirim, bu haftasonu indiririm, çalışırsa foruma yazarım zaten
  • dostum zaten ps3 için yeniden remake yapılmış..ps3 te oynaman için yapılmış ps2 oyunu çalıştırmasına gerek yok rahatlıkla indir
  • Çok teşekkür ederim cidden içimi rahatlattınız, artık gönül rahatlığı ile indirebilirim, saolun
  • Oyunlarin trophy si var mi ?

• haber verdiğiniz için teşekkürler hocam an itibariyle bende satın almış bulunmaktayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlıkta hata var

• quote:

Orijinalden alıntı: ro xl

Merhaba sevgili DH üyeleri,

Belki bilmiyorsunuzdur ancak Grand Theft Auto Vice City Stories ve Liberty City Stories geçenlerde PSN'de PS3 için indirilebilir halde satışa çıktı. İkiside ne yazıkki nacizhane ülkemizde yaklaşık 20 lira olmaktadır (ayrı ayrı). Şimdi ben GTA serilerinin aşığıyım, onlar için ölürüm tutuşurum ve PSP'm olmadığı için oynayamadığım tek 2 oyun bunlardı. Özellike Vice City beni çok derinden etkilemiş küçüklüğümün oyunudur orada geçicek başka bir oyun için ölebilirim

Şimdi benim PS3 eski fat kasa 40GB lardan, "geriye dönüş" donanımı olmadığı için PS2 oyunlarını oynatamıyor yani, ancak bu oyun PS2 oyunu, şimdi ben bunu satın alsam indirsem acaba benimkinde çalışırmı, uyumlu yapmışlarmıdır? Yoksa aga bu ps2 oyunu, sen boşu boşuna 20 lirayı kaptırdın aga mı derler. Bir bilen, fikri olan, denemiş olan varsa lütfen yardım etsin

Teşekküler...

Hocam bende Gta Serisi fanatiğiyim. Bende LCS ve VCS yi oynamadım. Alıp almama konusunda epey düşündüm geçen gün. Acaba oynadıktan sonra memnun kalıp kalmadığınızı, alınabilir mi alınmaz mı diye bir yorum yaparsanız sevinirim.

• Oyunun boyutu 40 gb sandım başlığı okuyunca. Dedim noluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Teşekküler...

Hocam bende Gta Serisi fanatiğiyim. Bende LCS ve VCS yi oynamadım. Alıp almama konusunda epey düşündüm geçen gün. Acaba oynadıktan sonra memnun kalıp kalmadığınızı, alınabilir mi alınmaz mı diye bir yorum yaparsanız sevinirim.

Hocam, sırf farklı bir hikaye bile bana yeter, GTA'lar film olsun oturup izlemezsem...

Oyun San Andreas'ın grafik motorunu kullanıyor diye biliyorum ama umarım San Andreas'ta kullandıkları sarı renk filitresini* kullanmamışlardır. Onun dışında ben memnun olucağımı düşünüyorum. Zaten GTA IV'den konsolda GTA oynamaya alışığım (ekran kartı hazretlerim sağolsun 4'ü PCde geçen sene fln oynayabildim ilk ), kontrollerin sıkıntı olucağını sanmam. Çok fazla bildiğimiz karakter olucak ve oyun zaten VC'den 2 yıl öncesinde 1984'te geçicek. Tahminimce oyuna koyulduysa yan özellikler fark yaratır. Şehir aynı, karakterler aynı, hikayenin ilerleyişi farklı olsada aynı hikayenin öncesi zaten, umutluyum açıkçası. Ancak merak etmeyin oyun tecrüblerimi paylaşmayı düşünüyorum zaten forumda, sizide haberdar ederim

*Renk filitresi dediğimde, genelde Amerikanların filmlerinde çöl, ortadoğu sahnelerinde kullandığı bütün renkleri hafif, bir gram sarılaştırmadır, dikkat ederek anlayamazsınız ancak bütün olarak bakıldığında öyledir, kum havası yaratmak için herhalde. San Andreas'ta ağır bir sarı renk filitresi vardı, Vice City gibi mavinin hüküm sürdüğü renkli bir şehirde, tonların sarıya çalması, bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

Oyunun boyutu 40 gb sandım başlığı okuyunca. Dedim noluyoruz.

Ahaha, yok :D 4 gb ya birşey değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Teşekküler...

Hocam, sırf farklı bir hikaye bile bana yeter, GTA'lar film olsun oturup izlemezsem...

Oyun San Andreas'ın grafik motorunu kullanıyor diye biliyorum ama umarım San Andreas'ta kullandıkları sarı renk filitresini* kullanmamışlardır. Onun dışında ben memnun olucağımı düşünüyorum. Zaten GTA IV'den konsolda GTA oynamaya alışığım (ekran kartı hazretlerim sağolsun 4'ü PCde geçen sene fln oynayabildim ilk ), kontrollerin sıkıntı olucağını sanmam. Çok fazla bildiğimiz karakter olucak ve oyun zaten VC'den 2 yıl öncesinde 1984'te geçicek. Tahminimce oyuna koyulduysa yan özellikler fark yaratır. Şehir aynı, karakterler aynı, hikayenin ilerleyişi farklı olsada aynı hikayenin öncesi zaten, umutluyum açıkçası. Ancak merak etmeyin oyun tecrüblerimi paylaşmayı düşünüyorum zaten forumda, sizide haberdar ederim

*Renk filitresi dediğimde, genelde Amerikanların filmlerinde çöl, ortadoğu sahnelerinde kullandığı bütün renkleri hafif, bir gram sarılaştırmadır, dikkat ederek anlayamazsınız ancak bütün olarak bakıldığında öyledir, kum havası yaratmak için herhalde. San Andreas'ta ağır bir sarı renk filitresi vardı, Vice City gibi mavinin hüküm sürdüğü renkli bir şehirde, tonların sarıya çalması, bilemiyorum

Aynen bende sırf hikayeyi merak ettiğimden dolayı alıp oynamak istiyorum. Zaten ps3 ü de sırf gta V çıktığında takılmadan, pcdeki gibi kanser olmadan oynayabilmek için aldım.

• Gta serisinin açık ara en iyi oyunu bana göre.Keşke kuru kuru koyacaklarına hd yapıp koysalardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Gta serisinin açık ara en iyi oyunu bana göre.Keşke kuru kuru koyacaklarına hd yapıp koysalardı.

Katılıyorum, keşke üzerinde birazcık çalışsalarmış :(

Ayrıca bende an itibari ile satın almış ve indirmiş bulunmaktayım, güzel oyun aslında oynanır yani, çok ta kötü değil ama harbiden psp oyunu oynuyormuş gibi hissediyorum görüntü kalitesiyle, San Andreas'ın PS3 versiyonu bile daha iyi idi. He ama oynanmazmı oynanır, ancak karakterlerin fiziği ve görsel açıdan bir pcdeki vice city zevkini vermiyor hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOzguur

Oyunlarin trophy si var mi ?

Ne yazık ki hocam throphyleri yok, zaten bildiğimiz PS2 oyunu, oyunu açınca kol disconnect oluyor, açılması birazcık zaman alıyor fln, bayağı PS2 yi simule ediyor PS3
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Gta serisinin açık ara en iyi oyunu bana göre.Keşke kuru kuru koyacaklarına hd yapıp koysalardı.

Katılıyorum, keşke üzerinde birazcık çalışsalarmış :(

Ayrıca bende an itibari ile satın almış ve indirmiş bulunmaktayım, güzel oyun aslında oynanır yani, çok ta kötü değil ama harbiden psp oyunu oynuyormuş gibi hissediyorum görüntü kalitesiyle, San Andreas'ın PS3 versiyonu bile daha iyi idi. He ama oynanmazmı oynanır, ancak karakterlerin fiziği ve görsel açıdan bir pcdeki vice city zevkini vermiyor hani

Tam düşündüğüm gibiymiş hocam. Ertelemiştim satın almayı halen erteli dursun bir kenarda. Yorum için teşekkür ederim.

• Rica ederim, yazıcam dedim, sözümde durdum

Hikayesi için oynayıp bitiririm ancak Vice City'yi şu ana kadar (tekrar tekrar yaşamak iyi oluyor) 9-10 kere bitirmişimdir neredeyse, bu oyunu bir kere bitiririm yeter herhalde
  • Remastered edilmeyen PS2 ve PSP oyunlarına boşuna para vermeyin, görüntü tam anlamıyla çamur gibi. Geçen aylardaki Steam indiriminde GTA üçleme paketini 14 TL'ye almıştım. Bu oyunları PSN'den almaya kalksan 80 TL ödemek zorundasın, şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Remastered edilmeyen PS2 ve PSP oyunlarına boşuna para vermeyin, görüntü tam anlamıyla çamur gibi. Geçen aylardaki Steam indiriminde GTA üçleme paketini 14 TL'ye almıştım. Bu oyunları PSN'den almaya kalksan 80 TL ödemek zorundasın, şaka gibi.

Katılıyorum, Hitman Trilogy alıcaktım fakat görüntü gerçekten çok sırıtıyordu, vazgeçtim ben de.. İstediği kadar HD olsun, zaten zamanın teknolojisi ayrı sırıtıyor bir de grafiklerde gelişme olmayınca doğal olarak yadırgıyorsun. Remake yapım olmadıkça HD adı altında ki oyunlara para verirken tekrar düşünün derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.