Şimdi Ara

Gta3 bakar mısınız ufacık bir soru...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GTA3 te araba eklemesi yapabiliyor muyuz? farklı yeni arabalar yani ??

• yapabiliyorsun

benden bu kadar link falan veremem yani başka arkadaşlar verir herhalde
  • www.gtainside.com bütün gta serileri için her türlü eklentiyi bulabilirsin.
  • Alttaki linktede GTA serileri ile ilgili herşeyi bulabilirsin.Hile,yamalar,arabalar......

www.gtaturk.forumu.com

• bi aralar gtaturk.com vardı Ne oldu o siteye bilen var mı ?
  • Çok sağolun arkadaşlar hemen bakıyorum insan bi bmw görmek istiyo oyunda
  • www.gtaturk.com vardı o site kapanmış ama şu gtaturk forumu dediği gtaturk.com un yeni sitesimi ?
    bu aradawww.gta3.net buraya bakabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAZA YAPTIM BİR BAKAR MISINIZ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saolun gta3.net super site ama bide ingilizce olmasa :( yapamıyorum ing.cem yetersiz kalıyo
  • quad hocam sende web çeviri yokmu
  • gta3.img dosyasının içine txd ve dff dosyalarını alıcaksın bunun için image tool programını kullanmalısın.İndirdiğin dosya örneğin ''honda.txd ve honda.dff'' diyelim.Program filesdeki gta3.img dosyasını bul ve image tool ile aç sonra seachden honda.txd dosyasını bul sağ tıkla replace de indirdiğin yeni honda.txd ile değiştir sonra aynı şekilde honda.dff dosyasını bul ve replace yap indirdiğin ile.İmage tool gta 3 diye arattır bulursun googleda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Stalin -- 16 Mayıs 2006; 22:14:34 >
  • general hocam bende onu dicektim
  • quote:

Orjinalden alıntı: General Stalin

gta3.img dosyasının içine txd ve dff dosyalarını alıcaksın bunun için image tool programını kullanmalısın.İndirdiğin dosya örneğin ''honda.txd ve honda.dff'' diyelim.Program filesdeki gta3.img dosyasını bul ve image tool ile aç sonra seachden honda.txd dosyasını bul sağ tıkla replace de indirdiğin yeni honda.txd ile değiştir sonra aynı şekilde honda.dff dosyasını bul ve replace yap indirdiğin ile.İmage tool gta 3 diye arattır bulursun googleda

tesekkürler general gta3 dimi bu dediklerin ilk oyun yani hemen denicem image tool uda bi indiriim inndir. comda vardır heralde çok saol deneyip buraya yazarım.

quote:

Orjinalden alıntı: rert

quad hocam sende web çeviri yokmu

Yokk o neki ? :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.